sina2 Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2016 dzisiaj na prasie zrobiłem trochę elementów do stojaka, i tyle mojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banita Napisano 13 Kwietnia 2016 Share Napisano 13 Kwietnia 2016 No i to by było na tyle, remont skończony. Jutro jak dobrze pójdzie wodujemy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banita Napisano 7 Maja 2016 Share Napisano 7 Maja 2016 Tamta już dawno pływa a ja znowu bawię się w szkutnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sina2 Napisano 14 Maja 2016 Autor Share Napisano 14 Maja 2016 od zera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banita Napisano 15 Maja 2016 Share Napisano 15 Maja 2016 Można to nazwać, że od zera, ale niekoniecznie. Na razie zabrakło materiałów i prace stoją w miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banita Napisano 21 Maja 2016 Share Napisano 21 Maja 2016 Pomału i do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banita Napisano 26 Maja 2016 Share Napisano 26 Maja 2016 Co tam słychać @sina2 u Ciebie, robisz coś? @Goliat jak się sprawuje Twój katamaran? Ja dołożyłem sobie roboty, miało być bez schowków a będą 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sina2 Napisano 27 Maja 2016 Autor Share Napisano 27 Maja 2016 stojak, klikne zdjęcie jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banita Napisano 28 Maja 2016 Share Napisano 28 Maja 2016 U mnie zostało przygotowanie do malowania, malowanie i montaż osprzętu, dulki, ucho cumownicze, knagi, zawiasy i zamknięcia do schowków itp. Jak dobrze pójdzie wodowanie w pierwszy weekend czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banita Napisano 30 Maja 2016 Share Napisano 30 Maja 2016 Teraz to już chyba wygląda całkiem dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sina2 Napisano 31 Maja 2016 Autor Share Napisano 31 Maja 2016 skąd ty masz czas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banita Napisano 1 Czerwca 2016 Share Napisano 1 Czerwca 2016 Mam długi urlop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banita Napisano 5 Czerwca 2016 Share Napisano 5 Czerwca 2016 No i poszła na wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sina2 Napisano 7 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2016 tylko gratulować a ja przestój, co prawda przy stojaku dłubię trochę, ale mam taki zapieprz w robocie że nie mam normalnie kiedy skrzydeł rozwinąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banita Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 Tak nawiasem to się trochę dziwię, że możesz w pracy robić (kombinować) coś dla siebie. A ja zacząłem następną a tom może wystawie na sprzedaż, nie dlatego ze może źle pływa, bo zachowuje się dobrze na wodzie, ale mam jeszcze materiału na co najmniej 10 takich łódek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sina2 Napisano 12 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2016 przy maszynie 50 ton, 200 kg ścinek to 2-5% odpadu, no i jestem gdzieś tam w kadrze kierowniczej, przynajmniej z działu projektowego http://www.smok-dredgers.eu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 18 Czerwca 2016 Share Napisano 18 Czerwca 2016 Koledzy jaki ciężarek do pontonu 330 kolibri tylko spinning. Głownie będę pływał w dwie osoby po zaporowych i rozlewiskach Odry sama Odra tez wchodzi w grę. We Wrocławiu mamy bardzo słaby uciąg po modernizacji praktycznie rzeka stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buszmen Napisano 18 Czerwca 2016 Share Napisano 18 Czerwca 2016 Gumowana kotwica 5kg. powinna wystarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 26 Czerwca 2016 Share Napisano 26 Czerwca 2016 Panowie czy wolno w nocy łowić ze sprzętu pływającego na odrze i jej rozlewiskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sina2 Napisano 8 Lipca 2016 Autor Share Napisano 8 Lipca 2016 uff może w weekend mi się uda napęd zamontować i malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banita Napisano 15 Lipca 2016 Share Napisano 15 Lipca 2016 Widzę, że coś się u Ciebie dzieje, wiadomo do zrobienia łódki potrzebne są urządzenia wspomagające, ja do swojej potrzebuję form, ty odpowiednich stojaków. Ja w czerwcu przerabiałem formę, ale jeszcze jej dużo brakuje do końca, no i potrzebuję jeszcze kilu małych form, na ławki i bakisty, bo na razie jest to prowizorka, wiec, dlatego każda łódka wygląda inaczej, choć są do siebie podobne. Ta, którą teraz robię ma 352 cm długości, a miała mieć 348 cm, gdzieś się walnąłem o te parę centymetrów. Może uda mi się ja zwodować w następny weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banita Napisano 20 Lipca 2016 Share Napisano 20 Lipca 2016 Gotowa!! Ten moment najlepiej lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banita Napisano 1 Sierpnia 2016 Share Napisano 1 Sierpnia 2016 Co taka cisza, ja swoją wystawiłem na sprzedaż i robię nową dużo mniejszą. http://olx.pl/oferta/lodka-wedkarska-3-48-m-lodz-dla-wedkarzy-lodka-wedkarsko-turystyczna-CID767-IDgNXah.html?action=show&id=248326881&utm_source=serviceletterManageAd&utm_medium=email&utm_campaign=diplayLink#xtor=EREC-55-%5Bid1%5D-20160729-%5BdiplayLink%5D-19243047@1-20160729203146 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sina2 Napisano 5 Września 2016 Autor Share Napisano 5 Września 2016 ? i poszła już , czy dalej chętnego oczekujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banita Napisano 7 Września 2016 Share Napisano 7 Września 2016 Tak! Teraz mam taką na warsztacie to już 3 z tej serii 260/140/50 tylko na pierwszej popływałem parę dni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi