Mario123 Napisano 28 Stycznia 2007 Autor Napisano 28 Stycznia 2007 Czy nikt nie był na kanale łączny koło Skawiny?
pawelskawina Napisano 26 Maja 2008 Napisano 26 Maja 2008 A co chciałbyś o tym kanale wiedzieć ? Mieszkam 500 metrów od niego i tylko tam wędkuję. Nie wiem wszystkiego ale coś tam mogę podpowiedzieć...
okoniowy Napisano 27 Czerwca 2008 Napisano 27 Czerwca 2008 Witam,tez mam pytanie odnosnie tego kanalu,chodzi o rodzaj dna,jaki zestaw trzeba tam zastosowac bo podobno jest gruba warstwa mułu
pawelskawina Napisano 1 Lipca 2008 Napisano 1 Lipca 2008 To zależy w którym miejscu. Przed śluzą na rozlewisku jest, lecz w miejscu gdzie jest większy uciąg to jest go mało. Pod śluzą jest go znacznie więcej bo tam woda stoi i jest też bardziej zarośnięte. Ogólnie w tym roku coś nie mam szczęścia i nic tam większego nie złapałem. Ale rok temu na rozlewisku leszczyki szalały, sztuki nawet 50-60 cm. Pod śluzą za to szczupaki szaleją. Jest ich tam dużo bo drobnica się tam trzyma.
Jarosław Napisano 23 Października 2010 Napisano 23 Października 2010 Interesuje mnie Kanał Łączany na odcinku Brzeźnica, Jaśkowice, Wielkie Drogi. Byłem tam przypadkiem będąc na wczasach w pałacu w Paszkówce i bardzo mi się tam podobało. Mały uciąg, jednakowe dno bez zaczepów dostępność brzegu i ciekawe ryby . Jeśli ktoś wie na ten temat albo jest z tych stron to mam na priw jeszcze ciekawsze pytania, opłaci się
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.