Skocz do zawartości
Dragon

Jak po weekendzie?

maniek

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 411
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Wczoraj sandaczyk- polujący wg mojej nomenklatury :cool: Przeanalizowałem mój kalendarzyk. Wszystkie wpisy sandaczy w tym roku w godzinach od 20.50 do 21.20. Przypadek :?::wink:

Napisano
Sobota jeden okonek

To gratulacje z mojej strony :lol:

A to co ja złowiłem w niedzielę to było kilka płoci w przedziale 20-32 cm., brały na bułeczkę na przepływanke ale tak do 9 rano , pużniej jeszcze kilka brań i ryby se poszły chyba na obiad bo około 12 kompletna kicha, więc dałem dyla ja też na obiadek :smile::mrgreen:

Ps. Zapomniałem dodać że łowiłem na rzece Bystrzyca,na takiej zajefajnej tamie poniżej zapory Mietkowskiej (jakieś 6 km. ). PozdrO.

• 2 years later...
Napisano

Jedno branie klenia ale dał nura w korzenie i tyle go widziałem:(:(:( Liwiec 20km od ujscia do Bugu. Miejscowość Sekłak rzeka Liwiec:):)

Napisano

A ja myślę, że jeden wątek na temat aktualnych połowów wystarczy i w związku z tym zapraszam do "Jak dziś było na rybach" :cool:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.