~Sn1p3r~ Napisano 17 Marca 2016 Share Napisano 17 Marca 2016 W tym roku chcę rozpocząć przygodę z muchówką i chcę was zapytać jaką rzekę polecacie i w których odcinkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nofer Napisano 17 Marca 2016 Share Napisano 17 Marca 2016 Dużo też myślę o metodzie muchowej. Ale jeszcze chyba brak odwagi. Za małe doświadczenia itd. Z tego co czytam Kraków to chyba głównie Raba. Jest odcinek typowo muchowy. Wędrując po okolicznych rzeczkach muszkarzy widywalem na Rudawie czy Dłubni. Tyle z opłat typowo Krakowskich. A poza okregiem Krakowskim San podobno rewelacyjna rzeka czy Dunajec gdzie już mniej opinie słyszałem. Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 17 Marca 2016 Share Napisano 17 Marca 2016 Muchowo nie łowię ale znam kilka osób które łowią w naszych rekonach, tak jak napisał nofer czyli Rudawa, Dłubnia i z dalszych Dunajec. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioKr Napisano 21 Marca 2016 Share Napisano 21 Marca 2016 Ja kilka razy łowiłem na Rabie ale niestety szału nie ma. Najlepiej wybrać sie na Podhale. Na Dunajcu jest świetnie, szczególnie polecam OS wypraw na ten odcinek się nie zapomina. W wodzie pływają same potwory Fajnie też jest na Białym Dunajcu, okolice mostu na zakopiance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi