oleq_30 Napisano 8 Czerwca 2011 Share Napisano 8 Czerwca 2011 tak wolno łowić od 01.06.2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 11 Czerwca 2011 Share Napisano 11 Czerwca 2011 Witam ! panowie jak tam sytuacja na jeziorze ? gryzie coś ? czy jak wszedzie zero totalne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rolando22 Napisano 12 Czerwca 2011 Share Napisano 12 Czerwca 2011 Tak leszcza polapiesz, bylem w tygodniu i kazdy mial cos w siatkach i ja tez , pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleq_30 Napisano 30 Czerwca 2011 Share Napisano 30 Czerwca 2011 Siedziałem z tata (4 wędki) wczoraj wieczorem na plaży w Ściborzu efekt od 18.00 do 22.00 10 leszczyków wielkości około 20-25 cm i jeden dużżżży koło 55 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpopiol Napisano 30 Czerwca 2011 Share Napisano 30 Czerwca 2011 A woda jest zielona??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleq_30 Napisano 30 Czerwca 2011 Share Napisano 30 Czerwca 2011 nie brązowa muł z dna podniosło wiatr zielone zepchnoł na wały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodniczenko Napisano 13 Lipca 2011 Share Napisano 13 Lipca 2011 witam i jak na otmuchowie ? czysta woda ? Rybka bierze "? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 13 Lipca 2011 Share Napisano 13 Lipca 2011 z tego co slyszalem to w nocy mozesz trafic ladnego leszcza a tak pozatym nic. W dzien nic nie bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleq_30 Napisano 13 Lipca 2011 Share Napisano 13 Lipca 2011 W dzień na wałach na odległości 10-11,5 m (łowię na tyczkę) można płoci podłubać 30 sztuk - 2 godziny łapania ( połowa z wymiarem 18-20 cm ) reszta żywiec , z gruntu byłem 2 razy popołudniu od strony plaży w Ściborzu i marnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodniczenko Napisano 13 Lipca 2011 Share Napisano 13 Lipca 2011 a woda jaka ?czysta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano 14 Lipca 2011 Share Napisano 14 Lipca 2011 oleq_30, dlaczego tak marnie? Przecież w Nysie kupiłeś rewelacyjną zanętę, czyżby już się skończyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleq_30 Napisano 14 Lipca 2011 Share Napisano 14 Lipca 2011 Płotki uważam za dobry wynik leszcze na Ściborzu łowiłem na resztki "cud" zanęty wymieszane z leszczem Trapera i czekoladówką płoć Lorpio zakropione melasą i domieszka kolendry , ale niestety każdy miał cienko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo347 Napisano 21 Lipca 2011 Share Napisano 21 Lipca 2011 Witam Na Otmuchowie jeszcze nie byłem , wybieram się w sobotę. Dzieje się tam coś. Nastawiam się na białą rybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleq_30 Napisano 17 Sierpnia 2011 Share Napisano 17 Sierpnia 2011 i znowu spuszczaja wodę http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/opole/koniec-sezonu-nad-jeziorem-otmuchowskim,1,4821610,region-wiadomosc.html http://www.pzw.org.pl/opole/wiadomosci/50127/60/pilne__od__01_wrzesnia_2011__do_odwolania_zakaz_polowow_ze_srodk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 17 Sierpnia 2011 Share Napisano 17 Sierpnia 2011 W sobotę podjechałem na ujście, woda okropnie niska, teraz już wiem dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadym73 Napisano 4 Września 2011 Share Napisano 4 Września 2011 jaki stan wody był ktoś tam ostatnio napiszcie narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodniczenko Napisano 4 Września 2011 Share Napisano 4 Września 2011 witam i jak rybka bierze na otmuchowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzybu89 Napisano 4 Września 2011 Share Napisano 4 Września 2011 dzis tam przejezdzalem z tego co widzialem to stan wody nie za ciekawy bardzo niski . Ludzie zaczynaja spacerowac juz po dnie zbiornika eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZIK Napisano 5 Września 2011 Share Napisano 5 Września 2011 Byłem na jeziorze Otmuchowskim w sobotę i niedziele woda rzeczywiście mała.Chociaż rybki współpracowały dobrze 10sztuk leszcza od 1.5-2kg brak brania innych ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodniczenko Napisano 6 Września 2011 Share Napisano 6 Września 2011 a masz zdjecie ? , i w którym miejscu jak mozesz powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZIK Napisano 7 Września 2011 Share Napisano 7 Września 2011 Byliśmy od strony elektrowni "wschód" jakieś 250 metrów w stronę drogi na Paczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodniczenko Napisano 8 Września 2011 Share Napisano 8 Września 2011 a masz zdjecia ? , i na co brały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZIK Napisano 8 Września 2011 Share Napisano 8 Września 2011 Zdjęć nie robiliśmy, a brały na kukurydze w nocy a białe robaki zanętowe w dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodniczenko Napisano 15 Września 2011 Share Napisano 15 Września 2011 witam i co dzieje się coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZIK Napisano 19 Września 2011 Share Napisano 19 Września 2011 Co tam słychać koledzy na Jeziorze Otmuchowskim? Rybka bierze czy cisza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi