wuz1u Napisano 6 Lipca 2016 Share Napisano 6 Lipca 2016 Witam, powie mi ktoś na co ten wobler będzie dobry? Jest dość duży, bo ma 12 cm... Niestety nie znam jego wagi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 6 Lipca 2016 Share Napisano 6 Lipca 2016 Widze tupotencjał nocnych łowów Sandaczy i Boleni a i Sum pewnie by się skusił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuz1u Napisano 6 Lipca 2016 Autor Share Napisano 6 Lipca 2016 To na razie nie dla mnie jeszcze. Dopiero pierwsze kroki stawiam. Ale sum... kto wie Jest go na Wiśle... Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonhel Napisano 6 Lipca 2016 Share Napisano 6 Lipca 2016 Typowy sandaczowiec choć dość spory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 6 Lipca 2016 Share Napisano 6 Lipca 2016 Myślę, że i szczupak by nie pogardził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuz1u Napisano 7 Lipca 2016 Autor Share Napisano 7 Lipca 2016 Wczoraj na rybkach okazało się jeszcze, że ten wobler jest pływający po powierzchni. To oznacza, że...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 7 Lipca 2016 Share Napisano 7 Lipca 2016 17 minut temu, wuz1u napisał: Wczoraj na rybkach okazało się jeszcze, że ten wobler jest pływający po powierzchni. To oznacza, że...? Nie zanurza się ? Pewnie tania chińska podróbka wadliwie zrobiona. Za mały ster i złe wyważenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuz1u Napisano 7 Lipca 2016 Autor Share Napisano 7 Lipca 2016 Obawiałem się tego bo nie widziałem żadnego napisu na nim jakiejś firmy. Zanurza tylko, że jak się szybko podkręci kołowrotkiem to jest na górze i po wodzie idzie "zakosami". Może to jest kwestia tego, że nie używam woblerów i to był pierwszy raz. Nie wiem jak nimi pracować może No nie wiem, dalej wolę blachy i gumy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 7 Lipca 2016 Share Napisano 7 Lipca 2016 Skoro chodzi blisko powierzchni to byłby świetny na nocne sandacze i bolenie jak wychodzą na płytką wodę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuz1u Napisano 7 Lipca 2016 Autor Share Napisano 7 Lipca 2016 On po powierzchni idzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi