wuz1u Napisano 6 Lipca 2016 Napisano 6 Lipca 2016 Witam, powie mi ktoś na co ten wobler będzie dobry? Jest dość duży, bo ma 12 cm... Niestety nie znam jego wagi. Pozdrawiam Cytuj
Booryss Napisano 6 Lipca 2016 Napisano 6 Lipca 2016 Widze tupotencjał nocnych łowów Sandaczy i Boleni a i Sum pewnie by się skusił 1 Cytuj
wuz1u Napisano 6 Lipca 2016 Autor Napisano 6 Lipca 2016 To na razie nie dla mnie jeszcze. Dopiero pierwsze kroki stawiam. Ale sum... kto wie Jest go na Wiśle... Dzięki. Cytuj
wuz1u Napisano 7 Lipca 2016 Autor Napisano 7 Lipca 2016 Wczoraj na rybkach okazało się jeszcze, że ten wobler jest pływający po powierzchni. To oznacza, że...? Cytuj
ESSOX Napisano 7 Lipca 2016 Napisano 7 Lipca 2016 17 minut temu, wuz1u napisał: Wczoraj na rybkach okazało się jeszcze, że ten wobler jest pływający po powierzchni. To oznacza, że...? Nie zanurza się ? Pewnie tania chińska podróbka wadliwie zrobiona. Za mały ster i złe wyważenie. Cytuj
wuz1u Napisano 7 Lipca 2016 Autor Napisano 7 Lipca 2016 Obawiałem się tego bo nie widziałem żadnego napisu na nim jakiejś firmy. Zanurza tylko, że jak się szybko podkręci kołowrotkiem to jest na górze i po wodzie idzie "zakosami". Może to jest kwestia tego, że nie używam woblerów i to był pierwszy raz. Nie wiem jak nimi pracować może No nie wiem, dalej wolę blachy i gumy... Cytuj
Elast93 Napisano 7 Lipca 2016 Napisano 7 Lipca 2016 Skoro chodzi blisko powierzchni to byłby świetny na nocne sandacze i bolenie jak wychodzą na płytką wodę 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi