Silver Napisano 1 Sierpnia 2016 Share Napisano 1 Sierpnia 2016 Poszukuje kołowrotka do feedera Mikado Golden Lion 360 100 g cw Budzet około 100 zł chce by ten kołowrotek był mocny i posłużył mi trochę Na wody stojące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Napisano 3 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Nikt nie poradzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 3 Sierpnia 2016 Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Za 100 zł nie kupisz nic lepszego niż coś z jaxona.. Chyba że byś trafił na jakąś wyprzedaż lub sporą promocję. Pytanie czy chcesz coś z wolnym biegiem czy wystarczy precyzyjny tylni hamulec. Sprecyzuj czego oczekujesz za stówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Napisano 3 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Nie znam się 😜 Chciałbym propozycje i opis kołowrotków widziałem kilka mikado ale sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 4 Sierpnia 2016 Share Napisano 4 Sierpnia 2016 9 godzin temu, Silver napisał: Nie znam się 😜 Chciałbym propozycje i opis kołowrotków widziałem kilka mikado ale sam nie wiem Ja bym polecił jednak kręcioł z wolnym biegiem bo feedera zawsze można użyć jak typowej karpiówki z sygnalizatorem. Do takiej wędki coś w rozmiarze 4000-6000. Np. http://wedkarskikrakow.pl/jaxon-top-carp-frxl-500/ Lub http://wedkarskikrakow.pl/jaxon-magnet-carp-frxl-400/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stocha Napisano 4 Sierpnia 2016 Share Napisano 4 Sierpnia 2016 Kolego Silver,od siebie mogę poradzić Ci kolowrotek Okuma Silvara Pro Baitfeeder rozmiar 45.Kręcioł cenionej firmy przez wędkarzy.Testowany przez znajomego wędkarza młodego pokolenia przy gruntówce,potwierdzam opis tej maszyny jako "mocny".Kołowrotki firmy jaxon sobie odpuść,mikado raczej też bym nie polecał.Popatrz jeszcze na Daiwe,kiedyś miałem w ręku młynek klasy ekonomicznej tej firmy i wydawał się być ok,nie pamiętam co to za seria ale był bez wolnego biegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 4 Sierpnia 2016 Share Napisano 4 Sierpnia 2016 36 minut temu, stocha napisał: Kolego Silver,od siebie mogę poradzić Ci kolowrotek Okuma Silvara Pro Baitfeeder rozmiar 45.Kręcioł cenionej firmy przez wędkarzy.Testowany przez znajomego wędkarza młodego pokolenia przy gruntówce,potwierdzam opis tej maszyny jako "mocny".Kołowrotki firmy jaxon sobie odpuść,mikado raczej też bym nie polecał.Popatrz jeszcze na Daiwe,kiedyś miałem w ręku młynek klasy ekonomicznej tej firmy i wydawał się być ok,nie pamiętam co to za seria ale był bez wolnego biegu. Kolega Silver pisał o budżecie do 100zł, i w takich pieniądzach się po prostu nie kupi okumy czy daiwy.. Gdyby była mowa o np 200zł to też bym polecił coś z okumy, sam do pickera używam młynka okumy z serii travertine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stocha Napisano 4 Sierpnia 2016 Share Napisano 4 Sierpnia 2016 Okuma Silvara Pro Baitfeeder w sklepie kosztuje 105zł,pytanie dotyczyło klasy ekonomicznej kołowrotka i taki sprzęt poleciłemJak wiadomo w tej cenie nie będzie cudów ale to nie znaczy że nie kupimy czegoś fajnego z pośród wielu produktów na rynku.Poleciłem sprzęt któremu w tej cenie mało kto dorówna,chyba że przewyższy wielokrotnie ilością łożysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 5 Sierpnia 2016 Share Napisano 5 Sierpnia 2016 10 godzin temu, stocha napisał: Okuma Silvara Pro Baitfeeder w sklepie kosztuje 105zł,pytanie dotyczyło klasy ekonomicznej kołowrotka i taki sprzęt poleciłemJak wiadomo w tej cenie nie będzie cudów ale to nie znaczy że nie kupimy czegoś fajnego z pośród wielu produktów na rynku.Poleciłem sprzęt któremu w tej cenie mało kto dorówna,chyba że przewyższy wielokrotnie ilością łożysk A widzisz zwracam honor, nawet nie wiedziałem że są okumy z wolnym biegiem w takiej kasie Szczerze to nawet nie wiem czy sobie takiego nie sprawię niedługo do delikatnej karpiówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Napisano 5 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2016 Czyli najlepszym wyborem będzie Okuma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 5 Sierpnia 2016 Share Napisano 5 Sierpnia 2016 28 minut temu, Silver napisał: Czyli najlepszym wyborem będzie Okuma ? Zdecydowanie, 5 lat gwarancji i porządny sprzęt. Sam już długo używam sprzętu okumy i złego słowa nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ras al Ghul Napisano 11 Października 2016 Share Napisano 11 Października 2016 Około 110 zł i masz dobry kołowrotek Robinson Method Feeder. 5 lat gwarancji, wolny bieg. Jak na tę cenę t naprawdę solidny sprzęt.http://elido.pl/p/32/1641/robinson-kolowrotek-method-feeder-fd-305-.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi