dudi Napisano 25 Lutego 2007 Napisano 25 Lutego 2007 dudi napisał/a: usiał bym mieć pewnie z 20 wędek do samego połowu gruntowego. Nie dudi wystarczą ci trzy a porządne ,jak się spikniemy nad wodą to ci wyjaśnie o co biega. Wiem moze przesadziłem ja chce mieć 4 i to mi w zupełności wystarczy. 2 feedery i 2 karpiówki. A co do spotkania nad wodą - to z największą przyjemnością.
HAK Napisano 7 Marca 2007 Napisano 7 Marca 2007 Witam koledzy przymierzam sie do zakupu tej wedeczki jak tylko bedzie dostepna w sklepie http://www.fishing-mart.com.pl/pl/products.php?groups=3&assortment=10&producer=23&kind=3826 prosze o opinie czy ona jest warta tej ceny? a moze polecicie cos innego o podobnych gabarytach CEL: Szczupak -zywiec z dna i na splawik
maniek Napisano 7 Marca 2007 Napisano 7 Marca 2007 Hak witam. Wędeczki nie oglądałem ,to moge tylko teoretycznie powiedzieć że jest w sam raz jak dla mnie i długości i cw ,A dragon wcale nie jest złą firmą to i cena jest przystępna ,może zdziwi cię że napisalem teoretycznie ale wszelkie porady nie mając kija w dłoni mogą być tylko teoretyczne.
HAK Napisano 8 Marca 2007 Napisano 8 Marca 2007 dzieki za konkretna odpowiedź teraz tylko pozostaje czekać na dostępnośc tej wędki w sklepach albo szukać czegoś podobnego "problem" polega na tym, że do 20marca mam wybrać sobie prezent a może coś innego polecisz w którymś ze sklepów internetowych ?
giczek Napisano 10 Kwietnia 2007 Napisano 10 Kwietnia 2007 witam Chciałbym się dowiedziec jakie wędziska polecają Państwo do zywcówki. Chodzi mi tu konkretnie o ciężar wyrzutowy. Jakie będzie najodpowiedniejszy do połowu na zywce max do 10/12cm? Czy ciężar 10-25g to za mało? Z góry dziękuję za pomoc
sandacz Napisano 10 Kwietnia 2007 Napisano 10 Kwietnia 2007 duzo za malo mim zdanie odpowiedni c.w. waha sie w okolicy 50-80 lub 80-120
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.