cysiu Napisano 26 Stycznia 2007 Napisano 26 Stycznia 2007 Temacik o rzeczce wisznia na podkarpaciu. Łowi tam ktoś z Was. Pamiętam, gdy jako 6-letnie dziecko jeździłem tam na ryby ze starszymi na szczupaka. W 2006 roku powróciłem tam po 12 letniej przerwie . Było to początkiem grudnia. Łowiliśmy w miejscowości Nienowice. Przed zaporą. Padło kilka szczupaków, tak do 2 kg. Na żywca. Gościu z Jarosławia na spining wyjął klenia 1,8kg i ładnego okonia. W sumie w grudniu byłem tam 3 razy. Generalnie to przy zaporze nastawiają sie na karpia, a bardziej w górę na szczupaka. Widzę tutaj spore grono wędkarzy z moich okolic, co mnie bardzo cieszy, ale jakoś żaden jeszcze mnie nie zaprosił na ryby . Może niebawem sie to zmieni
KarolB Napisano 15 Grudnia 2008 Napisano 15 Grudnia 2008 Wisznia to najczęściej odwiedzana rzeka prze zemnie tylko teraz trudno z miejscówką koło zapory w Nienowicach jak i koło mostu w Michałówce.Teraz króluje szczupak i okoń
wiktor żak Napisano 8 Stycznia 2009 Napisano 8 Stycznia 2009 mam pytanie do kolegów którzy łowią na Wiszni, czy przy ujściu rzeki do Sanu są jakieś ciekawe miejsca i na jaką rybę można tam liczyć, a może znacie jakieś dobre miejscówki na leszcza na tym odcinku Sanu.
KarolB Napisano 8 Stycznia 2009 Napisano 8 Stycznia 2009 Na wiszni przy ujściu do sanu są dobre miejscówki na okonia,łowiłem tam miesiąc temu, zdarza się też bolen i oczywiscie szczupak .Co do sanu to tam nie łapałem...ale słyszałem od znajomego ze leszcze certy brzany świnki tam śmigają...ale to nie ta pora roku;/
spinn243 Napisano 30 Sierpnia 2010 Napisano 30 Sierpnia 2010 Tak na Wiszni byłem ostatnio w okolicach ujścia piękne klenie ,piękne miejsca i wcale nie oblegane teraz. Cisza i spokój.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.