tomii Napisano 16 Marca 2007 Share Napisano 16 Marca 2007 Największe gratulacje dla szczęśliwych rodziców. Niech się córcia zdrowo chowa ku uciesze całej Waszej rodziny. P.s. Dobrze, że w piątek. Jest szansa, że do poniedziałku dojdziesz do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 16 Marca 2007 Share Napisano 16 Marca 2007 Wychowaj córę na dobrą żonę dla wędkarza. Gratuluje John Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 16 Marca 2007 Share Napisano 16 Marca 2007 Tomek moja graba, tylko pilnuj cerę aby Ci kroku dotrzymała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland Napisano 16 Marca 2007 Share Napisano 16 Marca 2007 Teraz tylko syna trzeba Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 16 Marca 2007 Share Napisano 16 Marca 2007 o rany Tomek GRATULUJĘ!!!! wiedziałam, że coś się święci, jak Cię na gg nie było dzisiaj widać Ależ się cieszę, naprawdę Nowe życie przed Wami, cud rodzicielstwa Pogratuluj mamusi no i pomagaj jej jak się da Buziaki w maleńką stópkę dla Agatki aaaa, no i zdjęcia - zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 Dzięki wszystkim za miłe słowa aaaa, no i zdjęcia - zdjęcia Będą Nie brałem aparatu żeby nie pomyśleli w szpitalu- co za głupek zdjęcia pstryka- a tu się mnie pytają gdzie mam aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 a tu się mnie pytają gdzie mam aparat no bo to norma niektórzy to i kamery video targają, żeby dziecięciu pierwszy film zrobić pozdrowienia i gratulacje od Łukasza, własnie mu powiedziałam o tym, że Agatka już na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 niektórzy to i kamery video targają, żeby dziecięciu pierwszy film zrobić Jak kumplowi rodziło się dziecko lekarz opowiedział mu jak facet kręcił poród. Jak się na poważnie zaczęło facet fiknął kozła i rozwalił głowę. Nie wiedzieli kim się zajmować ma sali pozdrowienia i gratulacje od Łukasza, własnie mu powiedziałam o tym, że Agatka już na świecie Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 Jak kumplowi rodziło się dziecko lekarz opowiedział mu jak facet kręcił poród. Jak się na poważnie zaczęło facet fiknął kozła i rozwalił głowę. Nie wiedzieli kim się zajmować ma sali :lol: ano bywa bywa... jak mi sie dziecko rodziło, to fiknęła asystentka, studentka medycyny, to był jej pierwszy poród nie mogli mnie uspokoić bo ataku śmiechu dostałam, zamiast zająć się tym czym powinnam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 GRATULACJE !!![shadow=blue][/shadow] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 17 Marca 2007 Autor Share Napisano 17 Marca 2007 Najszczersze gratulacje niech zdrowo i sokojnie się chowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 Dzięki jeszcze raz za gratulacje A oto pierwsze zdjęcia mojej pociechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartosz Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 TOMKU - NAJSZCZERSZE GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesio Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 Podobna do taty (tak mi się wydaje). Gratuluję, niech zdrowo rośnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 Ja również przyłączam się do gratulacji , niech zdrowo rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord adam39 Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 to gartuluje tomku. widac ze mała juz ma rece wyspecjalizowane do zarzucania , zacinania i holu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 Tomek gratuluję i wszystkiego najlepszego dla małej i szczęśliwych rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 Niech Ci się zdrowo chowa i rośnie jak na drożdżach. Dla małżonki również życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Mała podobna jest do Ciebie Strzelałem Trafiłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 Agatka jest śliczna a to mały prezencik z okazji urodzin od ciotki z haczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 Mała podobna jest do Ciebie Strzelałem Trafiłem? No jasne, że śliczna to jest po tacie a to mały prezencik z okazji urodzin od ciotki z haczyka Piękny prezent Trini Dziękuję, wszystkim za gratulacje i życzenia. Dobrze mieć takich przyjaciół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 od ciotki z haczyka Umieść trini to pod swoim nickiem: 'ciotka z haczyka' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pike Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 Mała podobna jest do Ciebie Moja Mała - 180cm, plus wyłącznie wysokie obcasy - podobna jest na szczęście do matki , która mawiała, że głowę i charakterek ma moje. A oto pierwsze zdjęcia mojej pociechy Gratulacje, Tomku. Spytam moją pociechę - może pozwoli mi umieścić zdjęcia, choć nie mam tych "pierwszych". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 Moja Mała - 180cm, plus wyłącznie wysokie obcasy - podobna jest na szczęście do matki Spytam moją pociechę - może pozwoli mi umieścić zdjęcia, choć nie mam tych "pierwszych". Pozdrawiam Pike jakie pierwsze ? Wolimy te aktualne !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi