El Rifle Napisano 30 Stycznia 2007 Napisano 30 Stycznia 2007 O MŚ w piłce ręcznej... POLSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gość Anonymous Napisano 30 Stycznia 2007 Napisano 30 Stycznia 2007 tfffi...a co to ma wspólnego z rybami
Gość wobler129 Napisano 30 Stycznia 2007 Napisano 30 Stycznia 2007 Na tym forum nie rozmawiamy tylko o rybach... ten dział akurat jest o wszystkim i o niczym...
Łukasz Napisano 30 Stycznia 2007 Napisano 30 Stycznia 2007 Brawo Biało-Czerwoni! Teraz tylko czekamy na medal POLSKA BIAŁO CZERWONI !!!
andi64 Napisano 30 Stycznia 2007 Autor Napisano 30 Stycznia 2007 Brawo Biało-Czerwoni! Teraz tylko czekamy na medal POLSKA BIAŁO CZERWONI !!! sptite tfffi...a co to ma wspólnego z rybami pragnienie tfffi...
tomii Napisano 31 Stycznia 2007 Napisano 31 Stycznia 2007 Teraz tylko czekamy na medal Apetyt rośnie w miarę jedzenia jak widzę. Chłopaki juz zrobili kawał dobrej roboty i nawet jak wrócą bez medalu to sukces na miarę ćwierczwicza mają w kieszeni. Jak jechali do Niemiec to niewielu w nich wierzyło obstawiając że sukcesem bedzie wyjście z grupy. A tu proszę.... Bedziemy grali o 1-4 i nawet media zaczęły się interesować. Może wreszczie sukces polskich szczypiornistów przyczyni się do tego że piłka ręczna będzie bardziej medialna. Gratulacje dla całego zespołu Trzymam kciuki za mecz z Dunczykami. Dacie radę
P Napisano 31 Stycznia 2007 Napisano 31 Stycznia 2007 Taaaaaaaaaa Najpierw siatkarze Teraz szczypiornisci No i koniec z gazem i ropa Putin sie musi kiedys wkurzyc Jak to dobrze ze w pilke nozna nie mamy ich w grupie A na powaznie chyba kazdy sukces naszej reprezentacji bedzie nas cieszyl bo to jakas chwila radosci w tej szarej smutnej Polsce i duma z tego ze bycie Polakiem to nie tylko patrzebie na te wszystkie afery i aferki
shogun_zag Napisano 1 Lutego 2007 Napisano 1 Lutego 2007 No i koniec z gazem i ropa :lol: Putin sie musi kiedys wkurzyc :lol: Ponoć nasz Napoleon dostał od niego telegram ... "Gratuluję wygranej STOP gaz STOP ropa STOP"
andi64 Napisano 1 Lutego 2007 Autor Napisano 1 Lutego 2007 POLSK 15 - ALPEN- GOLd po pierwszej połowie - dania 14 - WYRóB CZEKALODOPODOBNY zobaczymy jak się potoczy druga polowa, trzymam kciuki za naszych
shogun_zag Napisano 1 Lutego 2007 Napisano 1 Lutego 2007 Spokojnie, wygramy Metaxe mam już w kielichu i nie dopuszczam mysli, bym ja musiał wlać powrotnie do butelki
andi64 Napisano 1 Lutego 2007 Autor Napisano 1 Lutego 2007 nie dopuszczam mysli, bym ja musiał wlać powrotnie do butelki a, ja prawie kończe połówke i nie mam jej zamiaru zwrócić
andi64 Napisano 1 Lutego 2007 Autor Napisano 1 Lutego 2007 jak tak dalej pójdzie to jej nie zwrócę,bo prędzej mnie hercszlag chyci
shogun_zag Napisano 1 Lutego 2007 Napisano 1 Lutego 2007 NIe wytrzymałem Ale power, pikawa mi zaraz nie wydoli
shogun_zag Napisano 1 Lutego 2007 Napisano 1 Lutego 2007 A nie mówiłem!!! Andi ... zdrówko Polskaaaaaaaaaaaaaa białooo czerwoooni
andi64 Napisano 1 Lutego 2007 Autor Napisano 1 Lutego 2007 no i co po prostu w finale ale nasz trener to czysty thebeściak
P Napisano 1 Lutego 2007 Napisano 1 Lutego 2007 To bylo lepsze niz jakikolwiek film Ale najwazniejsze ze rezyser wybral wlasciwe zakonczenie Temat pewnie ozyje w niedziele Pozdr
tomii Napisano 2 Lutego 2007 Napisano 2 Lutego 2007 Tak kibicowałem, że do teraz mnie głowa boli. Trener Wenta zrobił mistrzowskie posunięcie ściągając Bieleckiego i wpuszczając młodego Jureckiego. Duńczycy w tym momencie zbaranieli i pogubili się w obronie bo zniknął ich główny obiekt zainteresowania. Przerzucili całą siłę defenzywy na Lijka i Tkaczyka a Jurecki bocznymi drzwiami wtargnął na 6 m i sypnął dwie bramy. Super mecz Największy sukces w historii polskiej piłki ręcznej już mamy. Pozostaje na luzie podejść do meczu finałowego. Nie mamy nic do stracenia a Niemcy bardzo wiele. WYGRAMY TEN FINAL bo niemiaszków zeżre presja. Chyba, że się stanie to co w końcówce meczu Niemcy-Francja
Gość wobler129 Napisano 2 Lutego 2007 Napisano 2 Lutego 2007 Mecz super. Zarówno Polska - Dania jak i Niemcy - Francja. Od początku rozgrywek mówiłem tak - Polska - Niemcy w finale i NASI CHŁOPCY im dokopią jak niedawno Ja aż tak nie kibicowałem, że mnie ma głowa boleć Kibicowałem najlepiej jak umiem NA KKOŃCU MECZU POLSKA POGROMIŁA DUŃCZYKÓW
trini Napisano 2 Lutego 2007 Napisano 2 Lutego 2007 Ja aż tak nie kibicowałem, że mnie ma głowa boleć no to chyba oczywiste
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.