tomek1 Napisano 30 Stycznia 2017 Share Napisano 30 Stycznia 2017 To teraz kolej na Wernicjusza. 4 godziny temu, P napisał: Nie żebym się czepiał ale ja tam widzę obrotówki - raptem dwie to wahadłówki. A to forum czyta tez młodzież i warto podawać poprawne opisy. Racja- już poprawione. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielan Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 Dodam tylko krótkie sprostowanie Mój Blog RybazPojezierza- na dzień dzisiejszy z kilku powodów przestał istnieć. Jednak nagrody na tegoroczną edycję będą pod innym szyldem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 18 godzin temu, tomek1 napisał: To teraz kolej na Wernicjusza. To ja poproszę plecionkę. Tak a propos weekendu u Mańka ciekawi mnie relacja. Mam nadzieje, że fotek nie zabraknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EsoxHunter Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 Coś się skrobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 To teraz Mikwed1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 1 Lutego 2017 Share Napisano 1 Lutego 2017 Plecak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 8 Lutego 2017 Share Napisano 8 Lutego 2017 Coś się zacięło. Wybiera Smigolek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 9 Lutego 2017 Autor Share Napisano 9 Lutego 2017 Ostatnie logowanie October 14, 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 10 Lutego 2017 Share Napisano 10 Lutego 2017 16 godzin temu, Robal napisał: Ostatnie logowanie October 14, 2016 Wysłałem maila do Smigola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smigolek Napisano 10 Lutego 2017 Share Napisano 10 Lutego 2017 Witam wybieram torbę biodrówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 10 Lutego 2017 Share Napisano 10 Lutego 2017 Teraz wybiera Przemlinek. Proszę nagrodzonych o przesyłanie adresów na PW! Pozostały następujące nagrody. Cytuj - Zestaw przynęt Fishunter 10,5 cm - Zestaw przynęt Fishunter 10,5 cm - Zestaw przynęt Fishunter 11,5 cm Fishunter drugiej generacji to bardziej perfekcyjna guma od jej doskonale znanego poprzednika. Wytworzona z materiału o jeszcze wyższym wskaźniku miękkości, charakteryzuje się wyjątkowo płynną pracą. 2. Ufundowany przez Blog Wędkarski Ryba z Pojezierza - Dwa zestawy błystek wahadłowych i obrotowych Robinson (wybieramy po jednym) - Zestaw przynęt Verti Gear - Zestaw przynęt Softspoon Sexy Shad 15 cm - Jigwobbler Green Tiger 5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 11 Lutego 2017 Share Napisano 11 Lutego 2017 22 godzin temu, tomek1 napisał: Teraz wybiera Przemlinek. Proszę nagrodzonych o przesyłanie adresów na PW! Pozostały następujące nagrody. Przemlinek - OSTATNIA WIZYTA October 17, 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kepes53 Napisano 20 Lutego 2017 Share Napisano 20 Lutego 2017 znowu się zatrzymało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 20 Lutego 2017 Share Napisano 20 Lutego 2017 Hmm taka mała sugestia z mojej strony, może od tego roku wprowadzić coś takiego jak określony czas na wybranie upominku z GP. Na przykład 2 tygodnie, w dzisiejszej dobie wszechobecnego dostępu do internertu ( wifi smartfony itp ) nie powinno to stanowić większego problemu. Albo chociaż wprowadzić taką zasadę aby każdy uczestnik podał Tomkowi lub robalowi jakiś inny kontakt do siebie niż tylko ten na forum.. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Lutego 2017 Share Napisano 20 Lutego 2017 Wysłałem e-mail do Przemlinka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemlinek Napisano 21 Lutego 2017 Share Napisano 21 Lutego 2017 Witam po długiej przerwie. To ja poproszę Jigwobbler Green Tiger 5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 22 Lutego 2017 Share Napisano 22 Lutego 2017 To teraz chyba ja, wybieram zestaw przynęt softspoon sexy shad 15 cm tego roku zamierzam zacząć przygodę z castingiem więc będą jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 22 Lutego 2017 Share Napisano 22 Lutego 2017 Teraz Michalvcf. Przypominam o adresach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 22 Lutego 2017 Share Napisano 22 Lutego 2017 Obrotówki Robinson. A jesli przeczyta to jakis mlody wędkarz i odezwie się do mnie to nagroda poleci do niego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 23 Lutego 2017 Share Napisano 23 Lutego 2017 23 godzin temu, michalvcf napisał: A jesli przeczyta to jakis mlody wędkarz i odezwie się do mnie to nagroda poleci do niego Ładny gest! Teraz Cinek146. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 25 Lutego 2017 Autor Share Napisano 25 Lutego 2017 Trzeba słać maila, bo nie wiadomo, kiedy się kolega zaloguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek146 Napisano 28 Lutego 2017 Share Napisano 28 Lutego 2017 Witam ja wybiorę 2 zestaw obrotówek Robinsona jeśli można to chciałbym odstąpić ją na GP 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 1 Marca 2017 Share Napisano 1 Marca 2017 23 godzin temu, cinek146 napisał: Witam ja wybiorę 2 zestaw obrotówek Robinsona jeśli można to chciałbym odstąpić ją na GP 2017 Jasne, że można Wybiera Darson82. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kepes53 Napisano 6 Marca 2017 Share Napisano 6 Marca 2017 O 1.03.2017 o 23:34, tomek1 napisał: Jasne, że można Wybiera Darson82. chyba też trzeba pisać email bo kolega Darson82 dawno forum nie odwiedzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kepes53 Napisano 14 Marca 2017 Share Napisano 14 Marca 2017 Dalej cisza w temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi