tomek1 Napisano 28 Marca 2017 Share Napisano 28 Marca 2017 O 14.03.2017 o 14:38, kepes53 napisał: Dalej cisza w temacie... Mimo maila- brak odzewu kolegi Darson. @kepes53 wybierz proszę nagrodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kepes53 Napisano 29 Marca 2017 Share Napisano 29 Marca 2017 Wybieram: - Zestaw przynęt Verti Gear Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 Wybiera Patryk/Szczecin. Tych którzy jeszcze nie posłali adresu- proszę o przesłanie na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 6 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2017 Ostatnia wizyta June 28, 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 6 Kwietnia 2017 Share Napisano 6 Kwietnia 2017 Ciągnie sie to w tym roku jak flaki z olejem. Zazwyczaj była to kwestia kilku dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 6 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2017 2 godziny temu, wernicjusz napisał: Ciągnie sie to w tym roku jak flaki z olejem. Zazwyczaj była to kwestia kilku dni. Racja, za rok trzeba zrobic tak, ze jest tydzien na wybranie nagrody jak nie to przepada. Zeby sie ludzi prosic zeby wybrali nagrode to wedlug mnie gruba przesada. Ale decyzja nalezy do Tomka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 6 Kwietnia 2017 Share Napisano 6 Kwietnia 2017 7 godzin temu, wernicjusz napisał: Ciągnie sie to w tym roku jak flaki z olejem. Zazwyczaj była to kwestia kilku dni. Zgadza się... Wobec braku odzewu od ostatnich nagrodzonych- spróbuję odnaleźć adresy z poprzednich lat i wysłać przynęty według własnego uznania. W przyszłym roku wyznaczymy limit czasu na wybór nagrody. Wczoraj z moją nieocenioną małżonką popakowaliśmy nagrody i puchary. Jutro pójdą paczki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 11 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2017 Paczka do mnie dotarła. Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 11 Kwietnia 2017 Share Napisano 11 Kwietnia 2017 6 godzin temu, Robal napisał: Paczka do mnie dotarła. Dzięki Dzięki za info. Paczki poszły w piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 12 Kwietnia 2017 Share Napisano 12 Kwietnia 2017 I do mnie paczka dotarła. Puchar jest "konkretny" i zajefajny. Dzięki wielkie !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 12 Kwietnia 2017 Share Napisano 12 Kwietnia 2017 Do mnie też paczka dotarła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 12 Kwietnia 2017 Share Napisano 12 Kwietnia 2017 Tomek czy już możesz Krzyśka podobnym do mojego opisem nad ikoną uhonorować? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 12 Kwietnia 2017 Share Napisano 12 Kwietnia 2017 Dziękuję za paczkę. Super prezent na święta ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 12 Kwietnia 2017 Share Napisano 12 Kwietnia 2017 Wernicjusz nie przesadzaj... ja już się zadowoliłem tym pięknym i ogromnym pucharkiem oraz nagrodą i w zupełności mi to wystarczy A tak nawiasem bierz się do roboty i łów rybki do GP bo zaraz ja się wezmę do roboty a "łatwo skóry nie sprzedam" w tym roku mimo braku czasu Widziałem, że Jaśki u Ciebie już są u mnie jeszcze nie całkiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 13 Kwietnia 2017 Share Napisano 13 Kwietnia 2017 16 godzin temu, wernicjusz napisał: Tomek czy już możesz Krzyśka podobnym do mojego opisem nad ikoną uhonorować? Na pewno uhonoruję w ten sposób każdego zwycięzcę. Muszę mieć chwilę czasu żeby to poustawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kepes53 Napisano 14 Kwietnia 2017 Share Napisano 14 Kwietnia 2017 paczka również dotarła tomek1 - dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi