bartoszf80 Napisano 28 Stycznia 2017 Share Napisano 28 Stycznia 2017 Witajcie No coż moge sie chyba pochwalic ze zdalem egzamin na karte Juz sie nie moge doczekac az wpadne nad wode Z tego wszystkiego zapomnialem zapytac jakie sa koszty n a rok 2017 pomoze ktos ? Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 28 Stycznia 2017 Share Napisano 28 Stycznia 2017 Poszczególne koła trochę się od siebie różnią ale u mnie w Żorach łącznie ok 200 zł - nie wiem jak zniżki dla młodzieży (czy się łapiesz) wygląda to mniej więcej Wpisowe 25 zł Członkowska 86 zł Na zagospodarowanie wód - 110 zł (Katowice) + u nas w kole jest ekwiwalent za prace na rzecz związku - nawet nie pytali czy płace czy pracuje - jak się nie mylę to 30 zł. Na stronie znajdziesz ile kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 28 Stycznia 2017 Share Napisano 28 Stycznia 2017 Cześć i gratulacje dołączyłeś do elity wariatów. A co do opłat to we Wrocławiu płacimy coś koło 230pln plus jakieś porozumienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartoszf80 Napisano 28 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2017 Dzieki Ja slyszalem ze kosztuje 270 zl ale czytajac post mikwed1 i patrzac na ostatnie oplaty to raczej wyglada na koszt okolo 200 zl tymbardziej ze ten sam okreg katowice. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 28 Stycznia 2017 Share Napisano 28 Stycznia 2017 W Rzeszowie płaciłem 275 + 10 na koło. Opłaty mamy jedne z większych w Polsce a wędkarsko to prawie pustynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasiel Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 Kolego BartoszF w sumie to graty ale... Opłaty, opłaty, opłaty i jeszcze raz opłaty a ryb ni ma.... z roku na rok co raz drożej. Powiedziałem sobie że jak kwota przekroczy 200zł to oleje PZW i tak zrobiłem, płacę tylko "człąkowską" która i tak nie ma znaczenia by tylko nie płacić 25zł za rok dodatkowo. Niby idzie to na zarybianie i utrzymanie wód, a nigdzie tego nie widać. Syf z roku na rok, i brak ryb, brak stanowisk, i samowolka z którą nie potrafią sobie poradzić. A dodatkowo dziadostwo zabiera każdą drobnicę i ryb ubywa, to już nie jest sport to sposób na życie dla tych co źrą każdą ukleję i jazgę a nawet mrożą... Wole zapłacić dodatkowo kilka razy w roku za dzień wędkowania 15-30zł i mieć satysfakcję z połowu, a nie nabijać kabzy darmozjadom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi