Klausik Napisano 16 Czerwca 2017 Share Napisano 16 Czerwca 2017 Witam, Sprzedam jak na zdjęciach. Fotel Elektrostatyk Cuzo F2 kupione w Grudniu 2016 nieużywane, z kartą gwarancyjną - 220zł. Zanęty i inne z Feeder Bait, 10zł/sztuka. Woblerki 5zł/sztuka Podbierak 15zł (nieużywany, gratis magnes z zaczepem) Najchętniej odbiór osobisty we Wrocławiu. Więcej info, więcej zdjęć na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 16 Czerwca 2017 Share Napisano 16 Czerwca 2017 Hej, wziąłbym podbierak z magnesem. Jestem z okolic Krakowa więc w gre wchodziła by wysyłka. Daj znać proszę ile by wyszło razem z wysyłką/kurierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 16 Czerwca 2017 Share Napisano 16 Czerwca 2017 Cześć, jeśli kolega wyżej nie weźmie to kupiłbym podbierak, woblerka tego na samej górze czarnego w zółte kropki tego większego i 2 opak kulek i zaneta spice/epidemia/konopia z ochotka . Odbiór osobisty na krzykach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klausik Napisano 16 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2017 Podbierak, czarny wobler z góry zdjęcia, zanęty oprócz NATURAL sprzedane. Reszta do wzięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 17 Czerwca 2017 Share Napisano 17 Czerwca 2017 Biorę resztę woblerów. Podaj na PW dane do przelewu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 30 Czerwca 2017 Share Napisano 30 Czerwca 2017 Woblerki już są u mnie . Biorąc pod uwagę stan, jakość wykonania i oczywiście cenę uważam że zrobiłem jeden z lepszych interesów w życiu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartlom02 Napisano 30 Czerwca 2017 Share Napisano 30 Czerwca 2017 5 minut temu, ESSOX napisał: Woblerki już są u mnie . Biorąc pod uwagę stan, jakość wykonania i oczywiście cenę uważam że zrobiłem jeden z lepszych interesów w życiu Teraz tylko sprawdzić nad wodą, czy biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariodd Napisano 8 Grudnia 2017 Share Napisano 8 Grudnia 2017 Witam czy to krzesło Cuzo jest jeszcze do sprzedania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi