Klausik Napisano 16 Czerwca 2017 Napisano 16 Czerwca 2017 Witam, Sprzedam jak na zdjęciach. Fotel Elektrostatyk Cuzo F2 kupione w Grudniu 2016 nieużywane, z kartą gwarancyjną - 220zł. Zanęty i inne z Feeder Bait, 10zł/sztuka. Woblerki 5zł/sztuka Podbierak 15zł (nieużywany, gratis magnes z zaczepem) Najchętniej odbiór osobisty we Wrocławiu. Więcej info, więcej zdjęć na PW. Cytuj
Elast93 Napisano 16 Czerwca 2017 Napisano 16 Czerwca 2017 Hej, wziąłbym podbierak z magnesem. Jestem z okolic Krakowa więc w gre wchodziła by wysyłka. Daj znać proszę ile by wyszło razem z wysyłką/kurierem Cytuj
Booseib Napisano 16 Czerwca 2017 Napisano 16 Czerwca 2017 Cześć, jeśli kolega wyżej nie weźmie to kupiłbym podbierak, woblerka tego na samej górze czarnego w zółte kropki tego większego i 2 opak kulek i zaneta spice/epidemia/konopia z ochotka . Odbiór osobisty na krzykach. Cytuj
Klausik Napisano 16 Czerwca 2017 Autor Napisano 16 Czerwca 2017 Podbierak, czarny wobler z góry zdjęcia, zanęty oprócz NATURAL sprzedane. Reszta do wzięcia. Cytuj
ESSOX Napisano 17 Czerwca 2017 Napisano 17 Czerwca 2017 Biorę resztę woblerów. Podaj na PW dane do przelewu . Cytuj
ESSOX Napisano 30 Czerwca 2017 Napisano 30 Czerwca 2017 Woblerki już są u mnie . Biorąc pod uwagę stan, jakość wykonania i oczywiście cenę uważam że zrobiłem jeden z lepszych interesów w życiu 1 Cytuj
Bartlom02 Napisano 30 Czerwca 2017 Napisano 30 Czerwca 2017 5 minut temu, ESSOX napisał: Woblerki już są u mnie . Biorąc pod uwagę stan, jakość wykonania i oczywiście cenę uważam że zrobiłem jeden z lepszych interesów w życiu Teraz tylko sprawdzić nad wodą, czy biorą Cytuj
dariodd Napisano 8 Grudnia 2017 Napisano 8 Grudnia 2017 Witam czy to krzesło Cuzo jest jeszcze do sprzedania? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi