Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,czy ktoś z forum zna łowisko a dokładnie czy jest a jeśli jest to czym zarybiane.Oczywiście podsyłam lokalizacje.Dodam że są to dwa stawy położone obok siebie.

received_893825347447947.png

received_893846810779134.jpeg

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Że tak napiszę...to jest zbiornik (jeden z wielu tysięcy w PL) retencyjny, utworzony w ramach odwodnienia autostrady/obwodnicy itd...:D
Tak więc ten...co najwyżej kijanki :lol:

Napisano
1 godzinę temu, Camper121 napisał:

Dziwne to ciekawe bo dzisiaj widziałem tam gościa łowiącego 

Siedział z wędką czy łowił ? Bo to jest jednak różnica.

..........Do gościa siedzącego z wędka nad przeręblą podchodzi facet i mówi ......Panie idź pan do domu, tu nie ma ryb........a skąd pan to wie ? Bo jestem kierownikiem tego lodowiska. 

• Super 1
Napisano
6 godzin temu, Zed Zgred napisał:

Że tak napiszę...to jest zbiornik (jeden z wielu tysięcy w PL) retencyjny, utworzony w ramach odwodnienia autostrady/obwodnicy itd...:D
Tak więc ten...co najwyżej kijanki :lol:

Moim zdaniem jeżeli woda utrzymuje się tam cały czas, to w ciągu 2-3 lat od powstania będą tam ryby.

Napisano
8 godzin temu, ESSOX napisał:

Siedział z wędką czy łowił ? Bo to jest jednak różnica. 

No siedział i co jakiś czas zarzucał a łowił na spławik.

Napisano

Według mnie również jeśli zbiornik ma kilka lat lub więcej są na pewno jakieś rybki typu wzdręga, okoń, płoć. Niedaleko mojego miejsca zamieszkania są leśne bajorka i zbiornik OSP gdzie nigdy nikt nie zarybiał a drobnica jest :)