pewniak Napisano 28 Lutego 2018 Share Napisano 28 Lutego 2018 witajcież:) w maju będę wybierał się na kilka dni na wypad wędkarski ze znajomymi. Nie chcemy jechać jakoś bardzo daleko, a że jedziemy z Wrocławia, to tak myślę sobie o Lubuskiem. Polecilibyście mi jakieś fajne jeziorko w Waszych okolicach? Chodzi mi o to, by było tam nie za dużo ludzi, oczywiście w miarę rybne, by można było rozbić się namiotem na 2 - 3 dni (najlepiej normalnie gdzieś na polu namiotowym, ale blisko brzegu). Będziemy łowić i białą rybę (głównie nocami) a w dzień chcemy spiningować z pontonu (więc dobrze by było by można było tam pływac na silniku spalinowym). Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 28 Lutego 2018 Share Napisano 28 Lutego 2018 jestem fanem jeź. Lubiąż , i Lubniewic , zobacz adres pt. Agroturystyka nad jeziorem Lubniewice, możesz rozbić namiot przy jeziorze , są pomosty , można wędkować w nocy , z tego co się orientuję to spalina do 5 km , zezwolenie kupisz na miejscu jeżeli długi weekend to trochę ludzi będzie ale na pewno mniej niż w Sławie czy Bożkowie , i gospodyni bardzo przyjazna wczasowiczom , byłem dwa razy i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewniak Napisano 28 Lutego 2018 Autor Share Napisano 28 Lutego 2018 super, dzięki za info, już sprawdzam wskazane dane. Dzięki jeszcze raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi