Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witajcież:)

w maju będę wybierał się na kilka dni na wypad wędkarski ze znajomymi. Nie chcemy jechać jakoś bardzo daleko, a że jedziemy z Wrocławia, to tak myślę sobie o Lubuskiem. Polecilibyście mi jakieś fajne jeziorko w Waszych okolicach? Chodzi mi o to, by było tam nie za dużo ludzi, oczywiście w miarę rybne, by można było rozbić się namiotem na 2 - 3 dni (najlepiej normalnie gdzieś na polu namiotowym, ale blisko brzegu). Będziemy łowić i białą rybę (głównie nocami) a w dzień chcemy spiningować z pontonu (więc dobrze by było by można było tam pływac na silniku spalinowym). Z góry dzięki za pomoc.

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

jestem fanem jeź. Lubiąż , i Lubniewic , zobacz adres pt. Agroturystyka nad jeziorem Lubniewice, możesz rozbić namiot przy jeziorze , są pomosty , można wędkować w nocy , z tego co się orientuję to spalina do 5 km , zezwolenie kupisz na miejscu jeżeli długi weekend to trochę ludzi będzie ale na pewno mniej niż w Sławie czy Bożkowie , i gospodyni bardzo przyjazna wczasowiczom , byłem dwa razy i polecam