wasyl1968 Napisano 7 Lutego 2019 Share Napisano 7 Lutego 2019 Witam towarzystwo , może ktoś używa ww plecionki o przekroju 0,02 mm i mógłby podzielić się opinią ? Chciałbym ją zastosować do ultra laita pod wzdręgi i okonie ( zaczynam się zbroić na wakacje 😜 ) agrafka wiązana bezpośrednio do plecionki taki mam plan , pozdrawiam Wasyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 7 Lutego 2019 Share Napisano 7 Lutego 2019 Osobiście nie używałem nigdy plecionek poniżej 0,08 mm więc w tej kwestii nie pomogę, ale podsyłam link do bloga w którym jest opisane jak i na jaki sprzęt łowi wzdręgi znajomy wędkarz z moich rejonów. http://wedkarskiewakacje.pl/tylko-sie-nie-smiejcie/wzdrega/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 20 Lutego 2019 Autor Share Napisano 20 Lutego 2019 No dobra widocznie nikt nie używa 😉 , może ja komuś pomogę , właśnie odebrałem przesyłkę od kuriera , jutro testy , 0,02 zielona , 0,06 pomarańczowa , wszystko razem + przesyłka 70 zł. można zaryzykować 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi