tomek1 Napisano 25 Lutego 2019 Share Napisano 25 Lutego 2019 Biorę do ręki marcowy numer WŚ i jak zwykle zaczynam od wstępniaka Jacka Kolendowicza. To znaczy chciałem zacząć, bo zamiast felietonu p. Jacka, widzę jakiś wydumany tekst o zmianach, autorstwa bliżej mi nie znanego człowieka- ponoć od 10 lat w redakcji. Spoglądam na skład zespołu i w miejsce gdzie powinien być felieton Marka Szymańskiego i widzę, że obu panów nie ma już w redakcji... Smutny to dla mnie moment, bo obu Panów uważam za najwyższej próby wędkarzy i redaktorów. O ile nowy z-ca naczelnego- Wojciech Krzyszczyk- napisał kilka ważnych słów o swoim poprzedniku, to nowy naczelny nie zająknął się o człowieku, który przez ponad 20 lat w swej roli wyznaczał nowe standardy etycznego wędkarstwa. Nie mówiąc o tym, że Panowie nie mieli okazji pożegnać się z czytelnikami. Rozumiem zmiany, ale w WŚ odbyło się to wyjątkowo słabo... Mam nadzieję, że obaj Panowie znajdą dla siebie miejsce na rynku, w którym będą mogli dzielić się nadal swoją wiedzą z czytelnikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 25 Lutego 2019 Share Napisano 25 Lutego 2019 Podobno od marca ma pojawić się "Wędkarstwo 360". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi