trini Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 Jest tak pięknie, że musiałam się pochwalić Taka piękna pogoda, więc pora na pierwszy prawdziwie wiosenny spacer, bez rękawiczek, grubych czapek i szalików A pąki już strzelają... I kaczuszki parami pływają... popatrzę z bliska na wode, choć ryb tam nie ma no to pierwsze na górce i z górki... no i pierwsza tej wiosny gleba pierwszy kwiatek dla mamy i pyszne nowalijki te w siatce, nie w garści wróbelki żywiej ćwierkają... i gołąbki powyłaziły z gołębników było super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobekSTW Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 Bardzo ładnie, ale słyszałem, że jeszcze mają być mrozy i być może śnieg. Także narazie nie możemy mówić o wiośnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 15 Marca 2007 Autor Share Napisano 15 Marca 2007 moze się nie sprawdzi, a jeśli się sprawdzi to podobno szybko minie, bo potrwa max 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 Sliczne zdjęcia i sliczna córa ja mam dwóch chłopaków to moze coś zaklepiemy na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 15 Marca 2007 Autor Share Napisano 15 Marca 2007 no jak chłopaki takie fajne jak tato - to nie ma sprawy dziękuję za komplementy pod adresem Pauli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 Paula jest GIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 15 Marca 2007 Autor Share Napisano 15 Marca 2007 dzięki no co jak co ale dziecko mi się udało nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 dziecina sympatyczna, ale nie chwalę juz aby nie zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 15 Marca 2007 Autor Share Napisano 15 Marca 2007 no ale potrafi dać w kość, więc w sumie nie ma czego za mocno zapeszać nie mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 Oj Trini co ty wiesz o dawaniu w kosć Wyobraz sobie dwóch żywych chłopaków na 48 m kw. kochajacych piłke. Mozna oszaleć Ale z drugiej strony kochani rodzice co bysmy bez nich robili. Postaram sie wam wrzucić fotke tych ancymonów. Trini kto tam trzyma te gołabki? Pierwszy to Grzesio łobuz nie stej ziemi szybszy od mysli,drugi to Rafał powolny i dokładny mądry chłopak. Słysze jak teraz Grzesiek negocjuje zakup kierownicy do komputera skubaniec obiecuje ze bedzie dwa tygodnie grzeczny. Tylko co jutro rano bedzie sie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 15 Marca 2007 Autor Share Napisano 15 Marca 2007 Oj Trini co ty wiesz o dawaniu w kosć oj wiem, wiem... o choćby 20 minut temu... pierwsza wiosenna muszka usiadła jej na ramieniu... a ta histerii narobiła, bo mucha siadła albo tego nie, tamtego nie - zapytasz - dlaczego? najczęstsza odpowiedź: BO TAK a tekstami też potrafi powalić ot na przykład tłumaczyła nam co to jest podpaska "No wiesz mamo... to jest taka podkładka... POD MYSZKĘ" a na fotki urwisów czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 No cóż prawdziwa kobieta nie dla zasady Tylko zeby jej to nie weszło w krew Bez urazy, Narazie nie dysponuje lepszymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 15 Marca 2007 Autor Share Napisano 15 Marca 2007 eee... no ja wiem, że ona ma jak prawdziwa kobieta, i się wcale o takie podsumowania nie gniewam pokazuj fotki ancymonów,bo się doczekać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 A sa wyzej Grzesio i Rafał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 15 Marca 2007 Autor Share Napisano 15 Marca 2007 ooo są fotki fajne chłopaki nie ma co Grzesio mnie się podoba, lubię takich przedsiębiorczych mężczyzn ale Rafałek mądry chłopak też bardzo fajnie i bądź tu babo mądra wybierz sobie zięcia A gołębie trzymają jacyś tacy ja ich nawet nie znam, ale wiem, że u nas na osiedlu jest kilkunastu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 Idzie wiosna idzie . To widac słychać i czuc. Nad jeziorem kaczki maja sie ku sobie,wczoraj widziałem bociany pierwsze kwiatki wyrosły. Noi słońce mocniej przygrzeje wlewajac w nasze serca duzo radosci i optymizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 No u mnie jest już żuraw ,pięknie "świergoli" wiosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 Wiosna ??? A właśnie widziałem wczoraj w TV jak wyglądał stadion we Wronkach przed treningiem kopaczy piłkarskich . Śniegu do połowy łydek było ! A w Rzeszowie leje już kilka dni . I nici z łowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 Wiosna już rusza od dziś - obserwuję pogodę w telewizji i za oknem. W weekend powinno być 11-14 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 26 Lutego 2008 Share Napisano 26 Lutego 2008 Dziś parno i ciepło - w weekend 16 stopni, a dziś: I coś takiego na moim ogródku już się pojawiło: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 Wczoraj tak jak przedstawił wobler a w przyszły tygodniu ...niestety załamanie pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 Tak w niedziele - potem już coraz cieplej. Od połowy marca 20 stopni to ponoć ma być norma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 Od połowy marca 20 stopni to ponoć ma być norma Jak takie temperatury to może wakacje przełożą na kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 28 Lutego 2008 Share Napisano 28 Lutego 2008 Wczoraj gdy szedłem przez las, wysoko nad moją głową rozległo się gęganie, uniosłem głowę i zobaczyłem 6 kluczy dzikich gęsi, (wyglądało ,że w jednym kluczu jest kilkanaście ptaków) Ptaszycha leciały na południowy zachód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 29 Lutego 2008 Share Napisano 29 Lutego 2008 Unises widziałem także podobny klucz już w niedzielę Tylko trochę mniejszy około 20-30 ptakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi