gregor Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 Jutro wybieram się porzucać , jeśli ktoś jest zainteresowany to mam wolne miejsca w samochodzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 A dokąd jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 Myślałem o Siekierkach lub odra wsch. k. autostrady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 Co jest , nikogo chętnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaloo Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 na 13 do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 gregor trza nr kom zostawiać, to sie jeszce można zdzwonić wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaman01 Napisano 27 Grudnia 2009 Share Napisano 27 Grudnia 2009 Czy ktos w najbliższym czasie wybiera sie na dorsze chętnie sie przyłącze moje GG 10477303 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 4 Stycznia 2010 Share Napisano 4 Stycznia 2010 Witam, Razem z kolegą maćkiem chcielibyśmy się wybrać do zachodnio-pomorskiego na trocie, nigdy ich nie łowilismy, nigdy nie złowilismy. Czy jest ktoś chętny na mini haczyk meeting ? Fajnie byłoby gdyby ktos udzielił nam rad gdzie jest najwieksze prawdopodobieństwo złowienia tej rybki, moze ktos zna jakies gospodarstwo agroturystyczne które ma noclegi itp? Z góry dzieki za pomoc koledzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 4 Stycznia 2010 Share Napisano 4 Stycznia 2010 Panowie, co do miejsca to nie ma z tym problemu, Ina ma długi odcinek trociowy, w zasadzie od Stargardu w dół gdziekolwiek można podjechać, zostawić auto przy jakimś moście i zacząć. To, że miejsce nie jest jakoś specjalnie ważne, widać najlepiej na zdjęciach z forum FORS - na dole strony widać wiele ryb złowionych w centrum miasta: Fors Ina 2010 Co do noclegu - jestem ze Szczecina, nigdy tak blisko miasta nie szukałem noclegów, ale myślę że na pewno na przykład w Goleniowie coś się niedrogiego znajdzie, trzeba przeszukać net Jeżeli chodzi o wspólne łowienie, to jestem jak najbardziej za, nie mogę jednak z różnych względów deklarować się na 100%. Ale jak przyjedziecie a ja tylko będę mógł, to chętnie z Wami połowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macko Napisano 5 Stycznia 2010 Share Napisano 5 Stycznia 2010 gdzie w 2009 roku były rozgrywane zawody Troć Iny ?? chodzi mi o konkretny odcinek i nazwy miejscowości nieopodal ?? pracuje nad rozpracowaniem Iny i wędrówek troci w niej wkońcu nikt na tacy nie poda przepisu gdzie złowić ryby ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 5 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2010 Zawody Troć Iny 2009 http://www.fors.com.pl/spotkania-wypady-zloty-umawialnia/949-zaproszenie-na-zawody-troc-iny-2009-r.html#3362 Zawody Troć Iny 2010 http://www.fors.com.pl/spotkania-zawody-zloty-umawialnia/21776-zaproszenie-na-zawody-troc-iny-2010.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Jakby co to czekam na kogoś z kim będę mógł sprawdzić się pierwszy raz na wodach górskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Kiciuś, trza było wczesniej pisać, bo my dzisiej z mlodzianem Inę czesaliśmy trociowymi przynetami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Chorym jeszcze trochę i na prochach więc w tym tygodniu lipa. Ale jakby co to gotowy jestem i z własnym transportem jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Ja też dopiero jutro rano będę wiedział czy zdrowie pozwoli mi jechać na ryby, ale w przyszłym tygodniu na pewno będę jechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaloo Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 o to jak by było miejsce to ja bym był chętny Spróbować po raz pierwszy o tej porze i na taką rybkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 ja niestety wyjazdy ostawiam na razie na bok, może w lutym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 może w lutym ... O tak !! najlepiej miedzy 4 a 7 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 Również będe chciał ruszyć na troć, ale za miętki jestem, jak troche mróz osłabnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 10 Stycznia 2010 Share Napisano 10 Stycznia 2010 może w lutym ... O tak !! najlepiej miedzy 4 a 7 ) czemu akurat tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 10 Stycznia 2010 Share Napisano 10 Stycznia 2010 czemu akurat tak ? Bo to jest czas kiedy z kolegami jesteśmy na INIE i polujemy zawzięcie na trotki ) Moznaby sie zawsze spotkać i wspólnie powędkować, podzielić się doświadczeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 5 Lutego 2010 Share Napisano 5 Lutego 2010 Orientujecie się może jak wygląda sytuacja na Parnicy? Da się porzucać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 5 Lutego 2010 Share Napisano 5 Lutego 2010 No niestety, byłem, sprawdziłem, jeszcze troche trzeba będzie poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 Jutro jesli pogoda pozwoli (temp. na plusie i bez opadów) wybieram się porzucać chwilę na sumowskiej czesci Płonii - planuje zaczac kolo mostu w Dąbiu i z godzinke, dwie porzucac za jakims okonkiem/kleniem. Ktoś zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 22 Lutego 2010 Share Napisano 22 Lutego 2010 Ktoś chętny porzucać jutro na Parnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi