Gość feeder Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 daj znać jak było ... ostatnio byłem to cisza naewt puknięcia ale mam nadzieję że cośsie ruszać tam zaczęło ja bym wpadł ale siedze w robocie i dopiero jutro po 11 schodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 feeder, wczoraj przed baletami doprawiałem się tam nad wodą z kumplem to bolek szalał jak głupi i on będzie moim celem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 a może miałeś zwidzenia i zamiast białych myszek widziałeś bolenie hehehe ale myślę że tam będzie go akurat ciężko złapać .... rzadko widuje że tam bolek gania baa prawie w ogóle także myślę że one tam czasami zaglądają ... prędzej bym go próbował dorwać przy moście kolejowym ale nie zapomniaj coś zabrać na sandała i suma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 ale nie zapomniaj coś zabrać na sandała i suma Ja mam wszystko, zawsze przy sobie zaczynając od paprochów i mikro wobków na potężnych gumach i woblerach do trolla włącznie. Jednak dzisiaj na 0, jedynie okonie mi waliły pod nogami w gumę knight-a. Niestety guma im się w mordkach nie mieściła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 29 Sierpnia 2010 Share Napisano 29 Sierpnia 2010 wiesz gdzie można dostać Knight'y?? bo kurde nie widziałem ich nigdzie a w necie nie lubię robić zakupów ... stosujesz do nich zwykłe dżigi czy jakieś fikuśne haki z obciążenie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 29 Sierpnia 2010 Share Napisano 29 Sierpnia 2010 wiesz gdzie można dostać Knight'y?? bo kurde nie widziałem ich nigdzie a w necie nie lubię robić zakupów ... stosujesz do nich zwykłe dżigi czy jakieś fikuśne haki z obciążenie ?? feeder, Knighty dostaniesz spokojnie zarówno w Nemo, jak i w Kleniu, kupowałem kilka dni temu. Uzbrajałem je zwykłą główką 12 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 29 Sierpnia 2010 Share Napisano 29 Sierpnia 2010 ok dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 29 Sierpnia 2010 Share Napisano 29 Sierpnia 2010 do tego u Prezesa też są. Ja stosuje je z normalnymi główkami i są pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 2 Września 2010 Share Napisano 2 Września 2010 Mam zamiar jutro z rana a właściwie to jeszcze w nocy 3-4 wyskoczyć nad wodę i szukam chętnych na Feeder, spławik. SSR Regalica, PZW, czy też SUM. Obojętne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzechuce Napisano 2 Września 2010 Share Napisano 2 Września 2010 ja dopiero na weekend bede free. za sandaczem chce polatac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 3 Września 2010 Share Napisano 3 Września 2010 Jeżeli jest ktoś chętny to najprawdopodobniej dzisiaj z kumplem będziemy czesać wodę w centrum, przy moście "Długim". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 3 Września 2010 Share Napisano 3 Września 2010 to życze udanych połowów sandaczy ja bym zawitał ale siedzie w pracy ale najprawdopodobniej zawitam tam jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzechuce Napisano 3 Września 2010 Share Napisano 3 Września 2010 kto na niedziele? dzis i jutro nie dam rady. odra w centrum oraz parnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 3 Września 2010 Share Napisano 3 Września 2010 niedziela w robocie ... na parnicy jak teraz byłem to brania były tylko przy moście (odcinek sum) dzielącym parnice na wody sum i pzw brania były z samej rynny ... także trzeba było rzucać pod drugi filar :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzechuce Napisano 4 Września 2010 Share Napisano 4 Września 2010 feeder, o taaak tam teraz fileciarze rzadza. na parnicy jest kilka ciekawych miejscowek na zebatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 4 Września 2010 Share Napisano 4 Września 2010 na parnicy jest kilka ciekawych miejscowek na zebatego Mam rozumieć że zębatego tzn. Szczupaka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 4 Września 2010 Share Napisano 4 Września 2010 taa jest dużo ciekawych miejsc i naprawdę są tam ogromne zębacze ... gdzieś na necie wyczytałem (czy to nawet w gazecie jakieś wędkarskiej było) że gościu wyjął szczupaka ponad 100 cm na odcinku sumoskim przy moście kolejowym towarowym prowadzącym do portu .... to było bodajże w tamtym roku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 4 Września 2010 Share Napisano 4 Września 2010 Jeżeli to nie jest tajemnica to podzielcie się jakąś miejscówka na Szczupaka na Parnicy. Na pewno długo dłużny nie będę i mogę podzielić się jakimś miejscem na ulkejożerce A tak pozatym, jutro ktoś gdzieś planuje posandaczować? Szukam kompana wyprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 4 Września 2010 Share Napisano 4 Września 2010 jutro do pracy dobrym miejscem do szczupaczenia na parnicy na odcinku sum są filary przy moście na energetyków ... koniec nabrzeża nie od strony straży tylko od drugiej tam gdzie są jakieś ruiny po garażach no i przy moście kolejowym prowadzącym do portu ... aha i jeszcze rejony tego pomostka na parnicy chociaż ostatnio chciałem na niego wejść i że tak powiem lata robią swoje nie ryzykowałem a pamiętam jeszcze jak z niego łowiłem moim pierwszym bacikiem jaxon advence pool płocie 30 cm i boleka nawet trafilem 40 na kukurydze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzechuce Napisano 6 Września 2010 Share Napisano 6 Września 2010 Mam rozumieć że zębatego tzn. Szczupaka dla mnie teraz ryba nr 1 jest sandacz. szczupakow u nas za malo a na miejscowki trzeba z lodka i silnikiem. o ile lodke tesc ma to o tyle z silnikiem problem. wioslowanie po odrze to juz zostawiam twardzielom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 10 Października 2010 Share Napisano 10 Października 2010 wioslowanie po odrze to juz zostawiam twardzielom My z kumplem wiosłowaliśmy kiedyś od Klucza pod most na autostradzie A6 Ktoś chętny na wieczorny fiszing? tak ~17 na jakiejś miejscówce w centrum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaloo Napisano 10 Października 2010 Share Napisano 10 Października 2010 a ja moze bym się wybrał? W tym roku byłem chyba ze 3 razy na rybach brak czasu ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreksalek Napisano 18 Listopada 2010 Share Napisano 18 Listopada 2010 Siemka! Ktoś chętny na jakiś wypadzik w ten weekend? Chętnie się dołączę... Może być miasto albo inna miejscóweczka. Autko mam do dyspozycji, moja Pani siedzi w chacie... Nie mam łódki, w sumie chętnie bym spróbował, bo jeszcze nigdy z łodzi nie łowiłem ... Jakby co, to najlepiej na GG 2527055 albo tutaj, ewentualnie mail: piotreksalek@wp.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 26 Listopada 2010 Share Napisano 26 Listopada 2010 Jutro, prawdopodobnie po raz ostatni w tym roku chce sie wybrac do centrum porzucac za sandaczem. Planuje być na miejscu koło 12-13. Jacyś chętni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 5 Lutego 2011 Share Napisano 5 Lutego 2011 wybiera sie ktos mze jutro na rybki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi