Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jest ktoś kto mieszka na mazowszu?

Warszawa i okolice? na pewno się ktoś znajdzie - meldujcie się :mrgreen:

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 77
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ja też, ja też - w końcu mieszkałem w Warszawie ostatnie 3 czy 4 lata. Z Warszawy wiem że jest też Filippos - bośmy się raz wybrali wspólnie na ryby.

Napisano

no jest jeszcze Gregorek przecież :)

A w ogóle według wyszukiwarki to z samej Warszawy jest co najmniej 36 osób...

Napisano

acha...

powinien...

tylko dostałam informację, że nie wolno rozmawiać o: nęceniu, zbiornikach, jak jest gdzieś tam, jak było na mazowieckim łowisku, że ktoś miał kiedyś starą ukochaną wędkę :lol:

była tu rozmowa taka z Kejwotem, bardzo ciekawa, bo o jeziorku na którym byliśmy tego samego dnia tyle, że w różnych godzinach.

I wszystko poszło w kosmos.

To o czym tu gadać?

Tematy o zadku maryni też są już na forum.

Mam wrażenie, że tu ma być:

heeeej staaaary no ja też z mazowieckiego.

Taaak? eee to fajnie ja też :D

Witam, ja spod Ostrowii jestem.

A ja z Wołomina.

Dziękuję, to wszystko co tu wolno - reszta do kasacji :roll:

Napisano

No i bardzo dobrze - powinien miec kilka stron - bo - wszystcy się powinni tu meldować (taki tytuł) a to że na tych forach tylko sprawy lokalne to się zgadzam.

Napisano

Dotyczące regionu i tylko regionu - trochę to może wchodzić w paradę działowi 'łowiska' ale wiesz - jako nowość mogą być różne tarcia - trza to zgłosić tomikowi i tyle.

Napisano

no tak, tylko to Tomik pokasował i ustalił zasady ;)

moim zdaniem forum mazowieckie, bez rozmów o tym jak było na mazowieckich łowiskach i o tym gdzie jest fajnie itp. sprawy nie rozkwitnie i bedzie świeciło pustkami

Napisano

Siemka :)

Ja jestm spod wawki...dokładniej Modlin ale od pół roku mieszkam w stolicy....teraz tu bede poszukiwał łowisk na gruncik, feederek i spinning który poznaje od niedawna :mrgreen:

Napisano

hehe...spoko :mrgreen:

Sam chce sie dowiedzieć jak najwiecej o tutejszych łowiskach wiec bede czesto jak tylko mi na to czas pozwoli odwiedzał forum :cool:

• 2 weeks later...
Napisano

Witam

Poczytałem i zgadzam się z Trini..myślałem że będziemy mogli wymieniać się tu takimi naszymi lokalnymi newsami a tak to napiszę tylko tyle: jestem z Wawy (Mokotów).

Pozdrawiam wszystkich.

• 1 month later...
Napisano

Sema :grin: fajnie,że znalazłem ten temat(szkoda ,że tak późno)mieszkam w Warszawie od dziecka najpierw Bielany teraz Żoliborz.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Napisano

Było o meldowaniu się to się melduję ;).

Ja wybrał bym się z przyjemnością gdzieś w okolice Warszawy na rybki, w towarzystwie profesjonalistów. Sam jestem amatorem o ubogiej wiedzy, więc z chęcią nauczył bym się czegoś od zawodowca ;).

Mieszkam na Tarchominie.