trini Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 jest ktoś kto mieszka na mazowszu? Warszawa i okolice? na pewno się ktoś znajdzie - meldujcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kejwot Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 Witam Może trochę dalej od Warszawy ale Mazowsze - Płock Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 19 Marca 2007 Autor Share Napisano 19 Marca 2007 No nie wiele kilometrów nas dzieli Witaj na wątku mazowieckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 Ja też, ja też - w końcu mieszkałem w Warszawie ostatnie 3 czy 4 lata. Z Warszawy wiem że jest też Filippos - bośmy się raz wybrali wspólnie na ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 24 Marca 2007 Autor Share Napisano 24 Marca 2007 no jest jeszcze Gregorek przecież A w ogóle według wyszukiwarki to z samej Warszawy jest co najmniej 36 osób... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 No to gdzie oni kuchnia! Przeca ten wątek powinien miec juz kilka stron w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 24 Marca 2007 Autor Share Napisano 24 Marca 2007 acha... powinien... tylko dostałam informację, że nie wolno rozmawiać o: nęceniu, zbiornikach, jak jest gdzieś tam, jak było na mazowieckim łowisku, że ktoś miał kiedyś starą ukochaną wędkę była tu rozmowa taka z Kejwotem, bardzo ciekawa, bo o jeziorku na którym byliśmy tego samego dnia tyle, że w różnych godzinach. I wszystko poszło w kosmos. To o czym tu gadać? Tematy o zadku maryni też są już na forum. Mam wrażenie, że tu ma być: heeeej staaaary no ja też z mazowieckiego. Taaak? eee to fajnie ja też Witam, ja spod Ostrowii jestem. A ja z Wołomina. Dziękuję, to wszystko co tu wolno - reszta do kasacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 No i bardzo dobrze - powinien miec kilka stron - bo - wszystcy się powinni tu meldować (taki tytuł) a to że na tych forach tylko sprawy lokalne to się zgadzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 24 Marca 2007 Autor Share Napisano 24 Marca 2007 a co to są sprawy lokalne? znaczy sprawy lokalne na forum wędkarskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 Dotyczące regionu i tylko regionu - trochę to może wchodzić w paradę działowi 'łowiska' ale wiesz - jako nowość mogą być różne tarcia - trza to zgłosić tomikowi i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 24 Marca 2007 Autor Share Napisano 24 Marca 2007 no tak, tylko to Tomik pokasował i ustalił zasady moim zdaniem forum mazowieckie, bez rozmów o tym jak było na mazowieckich łowiskach i o tym gdzie jest fajnie itp. sprawy nie rozkwitnie i bedzie świeciło pustkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 jak pozostałe - pożywiom posmatrim - jak mawiają kanadyjczycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xeo Napisano 25 Marca 2007 Share Napisano 25 Marca 2007 Siemka Ja jestm spod wawki...dokładniej Modlin ale od pół roku mieszkam w stolicy....teraz tu bede poszukiwał łowisk na gruncik, feederek i spinning który poznaje od niedawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 25 Marca 2007 Autor Share Napisano 25 Marca 2007 Witaj, i zaglądaj częściej, bo mało tu warsiawiaków, choćby tych przyjezdnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xeo Napisano 25 Marca 2007 Share Napisano 25 Marca 2007 hehe...spoko Sam chce sie dowiedzieć jak najwiecej o tutejszych łowiskach wiec bede czesto jak tylko mi na to czas pozwoli odwiedzał forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 25 Marca 2007 Autor Share Napisano 25 Marca 2007 no to może kiedyś sie uda jakiś większy wypad mazowiecki z wędkami zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shad_rap Napisano 25 Marca 2007 Share Napisano 25 Marca 2007 Jeszcze ja jestem z Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 25 Marca 2007 Autor Share Napisano 25 Marca 2007 no to fajnie, a powiesz coś bliżej o sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert-darek Napisano 5 Kwietnia 2007 Share Napisano 5 Kwietnia 2007 Witam Poczytałem i zgadzam się z Trini..myślałem że będziemy mogli wymieniać się tu takimi naszymi lokalnymi newsami a tak to napiszę tylko tyle: jestem z Wawy (Mokotów). Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 5 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2007 ooo cześć Dawno Cię nie było, co porabiałeś w tym czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert-darek Napisano 6 Kwietnia 2007 Share Napisano 6 Kwietnia 2007 Cześć Trini Zaglądam tu czasem ale tak :raz raz: - generalnie chroniczny brak czasu... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 7 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2007 no to z okazji świąt, życzę Ci obyś miał więcej czasu na haczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxon Napisano 7 Maja 2007 Share Napisano 7 Maja 2007 Sema fajnie,że znalazłem ten temat(szkoda ,że tak późno)mieszkam w Warszawie od dziecka najpierw Bielany teraz Żoliborz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord adam39 Napisano 8 Czerwca 2007 Share Napisano 8 Czerwca 2007 ja z sokołowa podlaskiego ok 90 km od wa-wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETS Napisano 24 Czerwca 2007 Share Napisano 24 Czerwca 2007 Było o meldowaniu się to się melduję . Ja wybrał bym się z przyjemnością gdzieś w okolice Warszawy na rybki, w towarzystwie profesjonalistów. Sam jestem amatorem o ubogiej wiedzy, więc z chęcią nauczył bym się czegoś od zawodowca . Mieszkam na Tarchominie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi