Łukasz Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 Witam wszystkich z naszego pięknego regionu i zachęcam do działania na forum W razie jakiś pytań, problemów chętnie służę pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snsokol Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 To juz sie zintregrowalismy Ja jestem z ełku ale studiuje na UWM pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel zarzecki Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 Co prawda nie te województwo, ale blisko mi do granicy Grajewo wita kolegę z Ełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snsokol Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 Witam witam! A gdzie Grajewo wędkuje moze jakies ciekawe łowiska polecisz, bo jak juz bede zmotoryzowany to calkiem niedaleko moze sie okazac ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel zarzecki Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 Hehe jak będziesz zmotoryzowany? Ja mam nadzieję, że od 21 marca także będę A łowię na Rajgrodzkim i Krzywym. Kiedyś kapitalne łowiska, ale teraz szkoda mówić Zwłaszcza po ostatnich odłowach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafcio Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 Widzę że nam się grono powiększa pozdrowienia i na ryby a nie przed kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel zarzecki Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 A jadę na 2 dni snsokol tu masz parę zdjęć rybek, które złowiłem na Krzywym: www.mikado.fotosik.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snsokol Napisano 8 Marca 2008 Share Napisano 8 Marca 2008 WItam! NA krzwym zdarzało mi się połapac a i o rajgrodzkim wiele dobrego slyszalem jednak to co pokazales jakos mnie nie dziwi, niestety a i z moim zmotoryzowaniem moze byc ciezko ;d Ja nie moge sie doczekac przerwy swiatecznej, bo dopiero wtedy planuje pierwsze wedkowanie pozdrawiam i zycze sukcesow ;dtylko zostawcie cos dla mnie ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHOMIK1980 Napisano 15 Marca 2008 Share Napisano 15 Marca 2008 Witam też jestem z mazur a dokładnie z Kętrzyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roko40 Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 Witam wszystkich ziomów i nie tylko.Serdeczne pozdrowienia z Bartoszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHOMIK1980 Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 Witaj roko40 sąsiedzie znad Lyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHOMIK1980 Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Hej mazurzy pospaliście się czy wszyscy na rybkach siedzą na kanale mazurskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snsokol Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 PRzez ta pogode to co najwyzej na piwie w barze ;d jakos nie zacheca mnie taka pogoda to wedkowania poczekam az przyjdzie moja pora ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roko40 Napisano 10 Kwietnia 2008 Share Napisano 10 Kwietnia 2008 Pozdrawiam wszystkich.Chomik może jakieś wskazówki na temat mazurskiego.11 maja mamy zawody w spławiku właśnie na mazurskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHOMIK1980 Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Roko40 ja łapalem głównie na biale robaczki 2,3 sztuki na jednego bylo mniej bran, wieksze plocie zazwyczaj lapalem ok 0,5 m od dna przy samym dnie bylo slabo jako zanety używałem plociowej Gutkiewicza i dodawalem do niej startego kopru wloskiego (najlepiej brały z tym zapachem) często plotki na mazurskim sie ploszyly to w tedy trzeba ich szukac wyrzutką pod drugim brzegiem ,od paru dni dobrze bierze tam linek a raczej lin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roko40 Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 dzięki Chomik.Jadę w niedzielę poćwiczyć to sprawdzę .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHOMIK1980 Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 Kolega był w tą niedziele lin bierze bardzo dobrze złapał 4 sztuki 2 pow. 1kg i 2 mniejsze inni też podobno mieli liny.Mowie tu oczywiście o mazurskim na wysokosci Mamerek (na bunkrach) Ps. Roko 40 nie masz przybadkiem na f. klenia Sepopol i Bartoszyc ksywki Riko bo przez pomyłke do niego napisałem i nie wiem czy to ty czy nie.Pozdrawiam i powodzenia na zawodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roko40 Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 Witam wszystkich.Chomik na Kleniu i w Bartach mam nicka Roko.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 Witam i pozdrawiam brać wędkarską z naszego regionu. Jestem z Ostródy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaroufo Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Elbląg pozdrawia forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
etman Napisano 9 Czerwca 2009 Share Napisano 9 Czerwca 2009 Pozdrowienia z Ełku - Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziolek3041 Napisano 13 Lutego 2011 Share Napisano 13 Lutego 2011 Pozdrawiam i dołączam do grona Imię Bogumił Wiek 33 lata, Pochodzę z rejonu Bartoszyc, Warmia i Mazury, do Łyny miałem 10km ( tam też łowiłem) Obecnie mieszkam i pracuje w Kętrzynie. Wędkuję na Mazurskich jeziorach, jak tylko praca pozwoli na wyrwanie się nad wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pawcio_bra Napisano 7 Lipca 2011 Share Napisano 7 Lipca 2011 Braniewo także dołącza się do pozdrowień dla WM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbaN Napisano 7 Lipca 2011 Share Napisano 7 Lipca 2011 Olsztyn również wita:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 13 Sierpnia 2012 Share Napisano 13 Sierpnia 2012 Co jest? WM umarły czy wszyscy wędkarze z tych woj. po przeprowadzali się do innych województw?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi