Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich z naszego pięknego regionu i zachęcam do działania na forum :mrgreen:

W razie jakiś pytań, problemów chętnie służę pomocą :cool:

• 11 months later...
przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Witam witam!

A gdzie Grajewo wędkuje moze jakies ciekawe łowiska polecisz, bo jak juz bede zmotoryzowany to calkiem niedaleko moze sie okazac ;d

Napisano

Hehe jak będziesz zmotoryzowany? ;) Ja mam nadzieję, że od 21 marca także będę :)

A łowię na Rajgrodzkim i Krzywym. Kiedyś kapitalne łowiska, ale teraz szkoda mówić :( Zwłaszcza po ostatnich odłowach.

Napisano

WItam!

NA krzwym zdarzało mi się połapac :D a i o rajgrodzkim wiele dobrego slyszalem jednak to co pokazales jakos mnie nie dziwi, niestety a i z moim zmotoryzowaniem moze byc ciezko ;d Ja nie moge sie doczekac przerwy swiatecznej, bo dopiero wtedy planuje pierwsze wedkowanie pozdrawiam i zycze sukcesow ;dtylko zostawcie cos dla mnie ;d

• 2 weeks later...
Napisano

PRzez ta pogode to co najwyzej na piwie w barze ;d jakos nie zacheca mnie taka pogoda to wedkowania poczekam az przyjdzie moja pora ;d

• 2 weeks later...
Napisano

Roko40 ja łapalem głównie na biale robaczki 2,3 sztuki na jednego bylo mniej bran, wieksze plocie zazwyczaj lapalem ok 0,5 m od dna przy samym dnie bylo slabo jako zanety używałem plociowej Gutkiewicza i dodawalem do niej startego kopru wloskiego (najlepiej brały z tym zapachem) często plotki na mazurskim sie ploszyly to w tedy trzeba ich szukac wyrzutką pod drugim brzegiem ,od paru dni dobrze bierze tam linek a raczej lin.

• 2 weeks later...
Napisano

Kolega był w tą niedziele lin bierze bardzo dobrze złapał 4 sztuki 2 pow. 1kg i 2 mniejsze inni też podobno mieli liny.Mowie tu oczywiście o mazurskim na wysokosci Mamerek (na bunkrach) Ps. Roko 40 nie masz przybadkiem na f. klenia Sepopol i Bartoszyc ksywki Riko bo przez pomyłke do niego napisałem i nie wiem czy to ty czy nie.Pozdrawiam i powodzenia na zawodach.

• 1 year later...
  • 1 year later...
Napisano

Pozdrawiam i dołączam do grona :grin:

Imię Bogumił

Wiek 33 lata,

Pochodzę z rejonu Bartoszyc, Warmia i Mazury, do Łyny miałem 10km ( tam też łowiłem)

Obecnie mieszkam i pracuje w Kętrzynie.

Wędkuję na Mazurskich jeziorach, jak tylko praca pozwoli na wyrwanie się nad wodę :)

• 4 months later...
Gość pawcio_bra
Napisano

Braniewo także dołącza się do pozdrowień dla WM :lol:

• 1 year later...