trini Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 Zapraszam do umawiania się na wspólne wędkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kejwot Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 Witam Będę najprawdopodobniej wolny w następny weekend tj 24-25.03. Poszukuję przewodnika do wprowadzenia w tajniki wędkarstwa - spinnig lub spławik. Dysponuje samochodem. Łowienie w wodach okręgu Płocko-Włocławskiego. Kontakt przez GG lub ewentualnie Chat - ale podac kiedy i o której godz. (najlepiej od 7:00-15:00 codziennie od Pn do Pt) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxon Napisano 21 Maja 2007 Share Napisano 21 Maja 2007 POSZUKUJE KOLEGI PO KIJU DO WSPóLNYCH WYPRAW WęDKARSKICH. ZAINTERESOWANY JESTEM łOWISKAMI W OKOLICY WARSZAWY. KONTAKT E-MEIL,GG,CHAT. OSIąGALNY JESTEM CODZIENNIE PO 22.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord adam39 Napisano 8 Czerwca 2007 Share Napisano 8 Czerwca 2007 ja sie na wakacje z chęcią umuwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marpas Napisano 29 Czerwca 2007 Share Napisano 29 Czerwca 2007 Witam Szukam kompana (kompanów) do wędkowania. Miejsca: Wisła od Góry Kalwarii do Kozienic. Cel: Leszcz, Sandacz, Sum. Wędkowanie w weekendy (najczęściej), tj. wyjazdy w soboty a powroty w niedziele. Szczegóły do ustalenia. Mieszkam na południe od Warszawy. pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 3 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2007 Jutro się wybieram na ryby do Ossowa koło Zielonki. Mam wolne jedno miejsce w samochodzie, jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam, z tym, że dojazd na dzielnicę Zacisze we własnym zakresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord adam39 Napisano 16 Sierpnia 2007 Share Napisano 16 Sierpnia 2007 trini jeździsz na ryby w okolicy węgrowa(liwca)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 3 Maja 2008 Autor Share Napisano 3 Maja 2008 Halo koledzy - robimy coś, jakieś spotkanie na wspólne wędkowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donkojoti Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 Trini jak byś jechała jakoś na rybki gdzieś w okolicy warszawy no tak do 70 km to ja bym chętnie się wybrał najbardziej mi zależy na tym żeby zdobyć wiedzy "w terenie" mogę pojechać własnym autem. Czekam na informację i czy wogóle jesteś zainteresowana łowieniem z amatorem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mozambikanin Napisano 3 Czerwca 2008 Share Napisano 3 Czerwca 2008 Trini, ja też się piszę Tylko powiedz gdzie i kiedy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 4 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2008 donkojoti, nie ma problemu, mozambikanin, też jest chętny jak widać, ja tam wielka fachura nie jestem, ale początkująca też nie Jakoś damy sobie radę Jeśli pasuje Ci jakiś weekend, i zniesiesz dodatkowo towarzystwo siedmiolatki, to możemy już zacząć się umawiać Chyba, że siedmiolatkę uda się sprzedać do babci, to wtedy pełen luz A w ogóle powiedz jaką metodą łowisz, bo może od razu się umówimy najpierw na popołudnie, żeby połowić filetów, a potem na nocne sandacze? Miejscówkę znam dobrą, można będzie spróbować zapolować na mętnookiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mozambikanin Napisano 5 Czerwca 2008 Share Napisano 5 Czerwca 2008 Jeśli pasuje Ci jakiś weekend, i zniesiesz dodatkowo towarzystwo siedmiolatki (...) Dotychczas wytrzymałem, to i teraz dam radę Może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 5 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2008 Dotychczas wytrzymałem, to i teraz dam radę Ale to nie było do Ciebie Ty niejako nie masz wyjscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donkojoti Napisano 10 Czerwca 2008 Share Napisano 10 Czerwca 2008 Co do siedmiolatki no to jeszcze nigdy mi dziecko w niczym nie przeszkadzało wiec pewnie dam rade i teraz . A łowię na grunt i spławik ale nie mowie ze nie mogę czegoś innego spróbować (w tamtym tygodniu padł rekord wielkości mojego połowu i był to 1,5 kg LIN ) Wolny weekend zasadniczo mogę mieć każdy jeśli tylko odpowiednio wcześniej się dowiem . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasand Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 Mam ochote jutro powędkowac i szukam towarzystwa osób znajacych poniższe miejsca. Do wyboru kilka łowisk; wieś Całowanie gm. Karczew (łowisko komercyjne), rzeka Bug k. Łochowa, rzeka Liw, k. Węgrowa. Może ktoś się skusi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej C. Napisano 23 Lipca 2008 Share Napisano 23 Lipca 2008 Wyskoczyłbym chętnie na rybki w nabliższych dniach i szukam towarzystwa. Może nad Zalew, albo Narew? Może z łódką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DooLiN Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 ZAPRASZAM PISZCIE NA GADU GADU-7568922 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICEMAN0729 Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 może jakaś reaktywacja tematu ? nowy sezon się zaczyna ( ja już rozpocząłem ) więc czas na rybki !! na 99 % wybieram się 17 marca jak ktoś chętny to zapraszam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej C. Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 Po 22 marca bedę miał więcej czasu i chętnie się umówię na wspólne łowienie. Zapraszam na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastor Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 Kozacki temat Panowie i Panie, na pewno się skusze na wspólne wędkowanie tylko że 17 marca mam urodziny. Po 1 kwietnia mam zamiar opłacić kartę wędkarską na pewno się odezwę. Często wędkuję z brzegu w serocku i znam ta wodę dosyc dobrze, woderki i jest na prawde kilka kilometrów róznego brzegu do oblowienia zarówno na spinning jak i spławik/grunt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICEMAN0729 Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 może ktoś chętny na jutro do Halinowa (od 8 do 14 )? Mam miejsce w samochodzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolamilan Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 Kto sie wybrać na rybki ze śląska to może napisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej C. Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 Najbliższy weekend spędzam w okolicach Lidzbarka Welskiego. Będzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej C. Napisano 30 Kwietnia 2009 Share Napisano 30 Kwietnia 2009 Niefortunnym zrządzeniem losu zostałem pozbawiony środków transportu, więc weekendowe plany diabli wzięli. Wybieram się jednak nad Wisłę w okolicach Wawra lub Siekierek. Czy ktoś z Kolegów ma ochotę na wspólne wędkowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorozej Napisano 26 Września 2009 Share Napisano 26 Września 2009 witam, jestem z warszawy, mam 34 lata, do hobby powróciłem po kilku latach, może nawet kilkunastu. Chciałbym połowić szczególnie metodą spinningową. Ogłaszam się tu z bardzo prozaicznego powodu, szukam kompana na wyprawy wędkarskie dobrze znającego temat spinningu. Mam samochód, łódkę, echosondę. pozdrawiam wszystkich zakręconych po latach>Marcin ps. mogę pomóc w kupnie sprzętu w usa, właśnie tam skompletowałem sobie swój za połowę ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi