Homegeon Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 no wlasnie sformatować go nie mogę Lesio mi już pomógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 Pisałem o formatowaniu z poziomu innego kompa A jak Lesio pomógł już to OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 No i prosze, wybrano pierwszego nie "irlandzkiego" prezydenta USA . Czytam gazete i.... lekki szok .Gostek ma dziadka "irysa" . Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 ...Gostek ma dziadka "irysa" I kuzyna w afryce światowy ten nowy przywódca świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 No i przyszła zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 No i przyszła zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_glogow Napisano 24 Listopada 2008 Share Napisano 24 Listopada 2008 ale nie na długo bo ma niby w środę już odejść.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 24 Listopada 2008 Share Napisano 24 Listopada 2008 oby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 24 Listopada 2008 Share Napisano 24 Listopada 2008 Ja jeszcze nie planuję zakończenia więc niech odchodzi precz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Jak tam u Was martwy sezon mija Ja już powoli dostaję świra bez możliwości wypadu nad wodę Łażę po sklepach i oglądam wszystko co jest do zobaczenia i dotknięcia, w piwnicy enty raz przeglądam kije i resztę sprzętu Zostają jeszcze książki i prasa wędkarska żeby nie ześwirować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sochon Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 też tak mam chyba wszystkie gazety jeszcze raz przeczytałem i z 50 artykułów w necie x.x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Jak tam u Was martwy sezon mija Normalnie, bez stresu W zeszłym roku 26 stycznia już łowiłem płotki i było całkiem ciepło. A w tym roku na razie mnie nie ciągnie A i lód na razie prawie wszędzie trzyma. Myślę, że jeszcze ze dwa tygodnie i można będzie zacząć myśleć o łowieniu. Jak zwykle na początek płocie, zaraz po zejściu lodu karpie a potem już pierwsze zasiadki w nęconym miejscu i tak do czerwca a potem to już wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Młynki naoliwione ," bambusy" napastowane ale wiele jeszcze do roboty ale też już mnie ciągnie ,aby przycupnąć nad woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 A w tym roku na razie mnie nie ciągnie A ja już chętnie bym się gdzieś wybrał tym bardziej, że są ferie (wiem nie wszyscy je mają ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skalar 3 Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Kocur napisał/a: --------------------- Ja już powoli dostaję świra bez możliwości wypadu nad wodę -------------------------------------------------------------------------- Nie przejmuj się jato samo przeżywam nie wiem,może będę malował woblery,to mi trochę skróci czekanie pozdrawiam -------------- Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 U mnie pogarsza ten stan urlop na którym siedzę sam w domu. Niby wszystko fajnie, słomiany wdowiec a jakoś tak bez wody głupio i pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sochon Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 a ja mam ferie xDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 Normalnie, bez stresu W zeszłym roku 26 stycznia już łowiłem płotki i było całkiem ciepło. również pod koniec stycznia bawilem sie z plotkami na pobliskim dzikim stawku w lesie oddalonym jakies 10min jazdy na rowerze, mocno zarosniety glebokosc srednio ok. metra w porywach 1,5m - o dziwo miema tam karasi a czestym przylowem sa male szczupaczki ktore daja sie wycholowac o ile nie obetna holowanej plotki - czysty relaks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 w zeszłym roku pierwszy wpis do rejestru miałem 10 stycznia i w samym styczniu "zaliczyłem" 10 wyjazdów . A tutaj juz luty, a łowić się nie da. Czasu brak, a pogoda teeż nie zachwyca . Ale czas się zwalnia, bo do końca tygodnia skończe praktyki, więc czas na relaks będzie . I napewno pierwsze wypady będą z bocznym, a jak śnieg zejdzie to za płotką będę chodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubal Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 O wszystkim i o niczym.... więc czemu nie o korupcji w piłce/ sporcie? Jeśli takie ikony jak Rejs sprzedają.. to az strach pomysleć co się dzieje niżej. Jak tu patrzeć na mecze? Przeżywac sportowe emocje? Kpina Chyba najczystszy klub ( bo czystych chyba nie ma) to zostaje Górnik Zabrze Co wy o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 Dzisiaj miałem "bonusa" rozłożyło mnie jakieś choróbsko wczoraj a dzisiaj w dzień za oknem +10 i piękne słońce. Zamiast spędzić czas na rybskach siedzę zasmarkany w domu i wściekam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 kocur, wykurujesz się raz a porządnie. Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 Mam nadzieję ale taki fajny weekend stracony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 taki fajny weekend Nie on pierwszy i nie ostatni Ja nadal czekam na jakiś sensowny dzień, żeby wyjść na rybki. Rok temu o tej porze, to już sezon w pełni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenlife Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 Może dzięki długiej zimie w tym roku bedzie lepiej ze szczupakami i sandaczami - mam nadzieję że w tym roku od 1 czerwca do końca września będę miał 500 wymiarowych sandaczy na koncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi