kocur Napisano 23 Marca 2009 Share Napisano 23 Marca 2009 Nie on pierwszy i nie ostatni No ale jeden już stracony a sobota taka piękna była Ja nadal czekam na jakiś sensowny dzień, żeby wyjść na rybki. Taaa... dzisiaj jak byłem w sklepie u kumpla to dowiedziałem się że ta bezczelna gruba morska płoć krąży sobie po łowiskach i robi sobie ze mnie jaja Zamiast siedzieć nad wodą to smaram w chustki, kicham i łykam jakieś podejrzane prochy ale pocieszające jest że inni też nie za bardzo połowią bo pogoda jest typowo barowa Na szczęście mam porządny warsztat z działem wędkarskim w którym mogę posiedzieć i pokombinować przy sprzęcie i kijach najwyżej przygotowanie do sezonu wydłuży się o tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 23 Marca 2009 Share Napisano 23 Marca 2009 Jutro idę na ryby, pogoda nie ciekawa. Ma wiać i padać. Czy takie warunki przeszkadzają rybą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 23 Marca 2009 Share Napisano 23 Marca 2009 Jutro idę na ryby, pogoda nie ciekawa.Ma wiać i padać. Ja dziś się wybierałem, ale odpuściłem. Dla karpi nie będę moknął Co innego dla sandaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 23 Marca 2009 Share Napisano 23 Marca 2009 Dla karpi nie będę moknął Czekaj ,czekaj połapałbyś parę 20-stek to byś zmienił zdanie ,nie jeden juz tak mówił a teraz w marcu na nocki śmiga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 23 Marca 2009 Share Napisano 23 Marca 2009 Czekaj ,czekaj połapałbyś parę 20-stek to byś zmienił zdanie Pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 23 Marca 2009 Share Napisano 23 Marca 2009 Popieram, w tym roku karp to ryba nr.1 jak dla mnie. Konczę kompletować sprzęt, barzdo mi się to spodobało. Jutro wyskocze z 2 batami nad kanał Odry, chodzi mi o to, czy te warunki nie przeszkadzają płoci/krąpiu/leszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 23 Marca 2009 Share Napisano 23 Marca 2009 W sobote pierwszy wypad nad wisłę w tym sezonie z tyką. Zobaczymy co w trawie piszczy. A w niedzielę Dolina 3 stawów. Mam mieszane uczucia , ale przekonamy sie na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 23 Marca 2009 Share Napisano 23 Marca 2009 Mam mieszane uczuciaZe czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 23 Marca 2009 Share Napisano 23 Marca 2009 Zawsze podchodzę z nutą ostrożności do nowych mi łowisk, w dodatku o tej porze roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 23 Marca 2009 Share Napisano 23 Marca 2009 w dodatku o tej porze roku.To najciekawsza pora moze byc totalna klapa lub totalne łowienie takie sa uroki wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 23 Marca 2009 Share Napisano 23 Marca 2009 To najciekawsza pora przekonamy sie w niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 24 Marca 2009 Autor Share Napisano 24 Marca 2009 Jakiej kurde wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 U mnie wiosna już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 Jakiej kurde wiosnyA co zasypało cie na biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 O 11.30 świeciło słońce i było ok 8 stopni a o 12 spadł śnieg i już jest -3 Widok gości na letnich oponach bezcenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 Właśnie przywitałem się z łopatą abym mógł rano wyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 U mnie śnieg z gradem, ale tragicznie niejest, gorzej jak wracasz rowerem pod wiatr gdy pada i niemasz powietrza w tylniej oponie w skutek podobno mojego akumulatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 No co chcecie mamy wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 mamy wiosnę już od soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 Jakiej kurde wiosnyA co zasypało cie na biało o 12 spadł śnieg i już jest -3 Widok gości na letnich oponach bezcenny Właśnie przywitałem się z łopatą abym mógł rano wyjechać U mnie śnieg z gradem Ooo widzę, że nie tylko mnie wiosna olała No co chcecie mamy wiosnę Hahaha a Tomaszek by napisał: "chyba drewnianą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 madi, ale damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 madi, ale damy radę No jasne, że tak. Ja się nie łamię, twarda babka jestem, oczywiście dopóki mnie grypa nie rozbierze Ale siedzieć w domu nie zamierzam, śnieg padać może tylko ten halny mnie dobija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 U nas halnego nie ma ale śnieg jakoś tak nie nastraja pozytywnie W ogrodzie zaczęło mi się zielenić i teraz wszystko białe, bleeeee... Podobno weekend ma być już letni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 U nas halnego nie ma A u mnie w górach jest, najgorzej miedzy blokami w tzw. betonowej dżungli. śnieg jakoś tak nie nastraja pozytywnie No pewnie, że nie; tym bardziej, że u mnie pada jakieś G, które od razu przymarza do wszystkiego. W ogrodzie zaczęło mi się zielenić i teraz wszystko białe, bleeeee... U mnie to samo. Kilka dni temu już nawet błota pośniegowego nie było (właśnie m.in. dzięki temu halnemu co wszystko wysuszył), teraz natomiast jest masakra. Rany a mój dzieciak jutro ma basen po szkole Podobno weekend ma być już letni Oby, bo na mnie taaaakie pstrągi czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 Zanim nie wyzdrowieję to nie mam szans na wypad nad wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi