Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano
No ale wiecie...

To swojego rodzaju ironia chyba ze strony Tomika była... ;)

Yyy a co to jest ironia :?::lol::lol:

Napisano

...he,he skoro tomik zaczyna od Hyde Parku..... :wink:

...pytanko mam do "wodza': a moze bys tak zamowil "pare" bialych koszulek z logo haczyka !???

...lato za pasem, wielu wyjedzie nad morze, a na plazy (lub lodzi) kolor "camu" nie za bardzo pasuje...zwlaszcza jak jest 30*C :smile:

...jak by co ja sie pisze conajmniej na dwie !!!!

Pozdro-Radek.

Napisano
Ja jestem zainteresowany czapeczkami z daszkiem, ale akurat niema.

ja tez i to juz od dawna... chciałbym sie troche "polansowac" z czapesia nad woda kiedy slonko mocno przygrzeje, to i koszulinke bym wzial za jednym zamachem :wink:

Napisano

Panowie przeczytajcie kilka postów wyżej, a potem zajrzyjcie do słownika lub innego takiego i przeczytajcie definicję słowa ironia i sarkazm :twisted::twisted:

Napisano

To czy "administracja" zaczyna od "Hyde Park-u', czy tez na nim konczy niewiele mnie obchodzi. A temat koszulek trafil TU dlatego ze....nie mozna "podyskutowac" w dziale "Koszulki haczyk.pl", tam odpowiedzi moga udzielac tylko...administratorzy :!: .

Na marginesie, wypada o tym wiedziec....zwlaszcza moderom :wink: .

Pozdro-Radek.

Napisano
Jest jeszcze taki dział "Uwagi na temat forum i portalu haczyk.pl " a w nim temat http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=4111 ale jeżeli komuś się nie chce..........................

A skoro już tu jestem a temat ciągnie się o wszystkim i niczym to: dopiero wstałam, za oknem pogoda barowa, zaraz lecę coś wszamać i do pracy. Ale tak sobie teraz w wyrku siedzę i mam na sobie "Koszulkę - Haczykówkę" :mrgreen:

A propos jak się Wam spało?

Napisano
A propos jak się Wam spało?

Jak zwykle, twardym snem sprawiedliwego :lol:

A co do koszulek na ryby od trzech - czterech lat zakładam coś z merylem np. koszulki graff 950 lub 952, na dłuższe zasiadki , czy też forsowne grzybobranie mi się sprawdza.

Napisano

kurde, kupcie sobie białe koszuli, i folię do naprasowanek, zróbcie sobie logo haczyka na drukarce, machnijcie żelazkiem i z głowy, bo nie sądzę, żebyście się białych doprosili bo to trzeba zamawiać kilkadziesiąt na raz, a białe chodliwe nie są i co Tomik z nimi zrobi? ;)

Napisano

Spało się dobrze a nawet bardzo dobrze :wink:

A pogoda faktycznie, typowo barowa i nie zachęca do siedzenia nad wodą :???:

Weekend ma być za to ciepły i słoneczny :mrgreen:

Napisano

Mnie się spało za krótko...

Zdecydowanie...

A najgorsze jest to, że w tym tygodniu mogę zapomnieć o wyjeździe na ryby, ech... :(

Napisano

E tam... Po południu też biorą (zaraz mi Tomek1 przywali :lol: )

No to ja już w zasadzie po pracy...

Jeszcze popakować kilka paczek, i mam fajrant :D

Napisano
A i pochwalę się Wam, Wy docenicie, nie to co laski z mojego forum kulinarnego :mrgreen:

Fajny? :D

A damskich nie było? :mrgreen::lol::lol::wink:

Gość Holik
Napisano

Pewnie że ładny . Kolega go ma i sobie chwali . Ale jednak niema to jak Nokia :wink:

Napisano
Ale jednak niema to jak Nokia :wink:

E tam.

To mój trzeci czy czwarty samsung, nigdy się z nimi nic nie działo.

Ważne że mam 2170 minut miesięcznie w abonamencie za głupie 25 złotych :mrgreen:

Napisano
NOOO do kuferka by Ci pasował :twisted::mrgreen::lol:

Kuferek już się uświnił, już nei jest taki piękny ;(

:lol:

Napisano

hmm własnie wróciłem z balowania na krakowskim rynku i dochodzę do ciekawych wniosków: Coś bym wypił :D A tak wogle pozdrawiam z Krakowa serdecznie :P