Kubiak Napisano 6 Lipca 2009 Share Napisano 6 Lipca 2009 Na mocne męskie słowa zareagował syczeniem i chciał bić się Też miałem taką przygodę. Łabędzie wyszły na brzeg całą rodzinką i chciały się posilić moją zanętą. Ja na syczenie i machanie skrzydłami odpowiedziałem szablą z podpórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 6 Lipca 2009 Share Napisano 6 Lipca 2009 U mnie labedzie co prawda wyjadaja zanete, ale za to potem mlodymi odzywia sie sum xD (bez polskich znakow bo padl mi alt) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 6 Lipca 2009 Share Napisano 6 Lipca 2009 Mi raz łabędź wpłynął w żyłkę, dam mi niezły hol . Na środku jeziora zerwał żyłkę i po kilku min. się uwolnił ze oplątanego zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 6 Lipca 2009 Share Napisano 6 Lipca 2009 art5525, ja w tego lisa jak najbardziej wierzę - miałem taki sam przypadek w tym roku wiosną na Dziewokliczu w Szczecinie. Jak tylko się trochę ściemniło, z krzaków wylazł lis, stanął ok. 5 m ode nas, i się gapił, widać było że liczy na jakieś jedzenie. Kręcił się koło nas ok. 10 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 7 Lipca 2009 Share Napisano 7 Lipca 2009 Trini, czy to Ciebie widziałem w autobusie w Warszawie z Modlińskiej, 506 (chyba 517, już nie pamiętam, ale był to Ikarus) wczoraj około 16 z córeczką? Był tam ktoś bardzo podobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b0bek Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 Allegro samo kupuje mi przedmioty! W marcu samo kupiło mi jakiś silniczek, a dzisiaj jakąś wędkę! A najlepsze jest to, że kupiło mi to o godzinie 13.41, a ja wtedy byłem w pracy, a dopiero o 14.30 wróciłem do domu. A wcześniej nawet tej wędki nie przeglądałem. I teraz muszę się tłumaczyć gościowi, który to sprzedaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 A wcześniej nawet tej wędki nie przeglądałem. b0bek, ciesz się że to tylko wędka ,a nie jacht pełnomorski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 Bobek zmień przede wszystkim szybko hasło, zainstaluj na kompie antywirus i program typu firewall, przeskanuj antywirem, ściagnij spybot search&destroy również odpal skanowanie, usuń to co znajdzie i pod żadnym pozorem nie pozwalaj nigdy przeglądarce na zapamiętywanie Twoich haseł do allegro, sklepów, banków itd. A i z rodzeństwem poważnie porozmawiaj Chyba, że to prezent ma być dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 Chyba, że to prezent ma być dla Ciebie ja tez chce, ja też aż z ciekawości sprawdzę swoje konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 11 Lipca 2009 Share Napisano 11 Lipca 2009 Jutro są zawody nad kanałem Odry, która przekroczyła stan alarmowy. Mimo to idę, tak jak inni, tylko nie wiem jakiej przynęty użyć? Mam 4 opakowania "białych" i słoiczek kukurydzy. Robić z tym kanapki, czy to lub to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 11 Lipca 2009 Share Napisano 11 Lipca 2009 Szczerze, to dziwią mnie takie pytania. Przecież pojedziesz nad wodę, to zobaczysz na co będą brały. Nikt tu przyszłości nie przewiduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 11 Lipca 2009 Share Napisano 11 Lipca 2009 tylko nie wiem jakiej przynęty użyć To może się wyspij i nie jedź? Mnie też dziwią takie pytania. Jak nie pojedizesz, nie spróbujesz to sie nie dowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 11 Lipca 2009 Share Napisano 11 Lipca 2009 Ok dziękuje. Ostatnie pytanie, jaka długość przyponu, czy też muszę sprawdzić to przez 2h wędkowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 12 Lipca 2009 Share Napisano 12 Lipca 2009 Ot, tak czytam posty w tym temacie i czytam... nóż w kieszeni już dawno mi się otworzył(już się nim zdążyłem podciąć ze 3 razy... ). Forum to skarbnica wiedzy, tutaj jest wszystko napisane kilka razy... ale jak komuś sie nie chce poszukać i poczytać to później się "rodzą" takie rodzynki na forum. Tak samo jak nie wiesz jaką długość przyponu założyć, to polecam kupno nowego akwarium . A w domu to sie można tylko nerwicy nabawić (mnie chyba już też dopadła ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 12 Lipca 2009 Share Napisano 12 Lipca 2009 hexman, Ty to masz stresy a ja połamałem dzisiaj 2 kije podczas jednej wyprawy Jedynym plusem tego dramatu jest że zaczynam rozglądać się za nową odległościówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 13 Lipca 2009 Share Napisano 13 Lipca 2009 zaczynam rozglądać się za nową odległościówką Czyli połamałeś je z tym właśnie zamiarem tak myślałem jak czytałem o tym w innym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 13 Lipca 2009 Share Napisano 13 Lipca 2009 ja połamałem dzisiaj 2 kije podczas jednej wyprawy jak to zrobiłeś , niespodziewanie zostałeś leżeć razem z pokrowcem ? czy dobiłeś je drzwiami od samochodu?.zaczynam rozglądać się za nową odległościówką Lepszego powodu mieć nie możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 13 Lipca 2009 Share Napisano 13 Lipca 2009 hexman, nie miałem zamiaru ale wyszło jak wyszło Unises, jak zamiast złożyć kije na czas transportu samochodem wsadza się je i wiezie po bezdrożach w całości i wystające za okno to można natrafić na mocniejszy krzak. W sumie moja głupota i wina a do tego dochodzi jeszcze sympatia do tego kija. Lubiłem go bardzo i razem wiele ryb pokonaliśmy No i teraz to dopiero mam motywację żeby wybrać kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 8 Sierpnia 2009 Share Napisano 8 Sierpnia 2009 Jadę dzisiaj na nockę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 15 Sierpnia 2009 Share Napisano 15 Sierpnia 2009 Ktoś wie czym się różnią wędziska Kongera Team i zwykłe z serii CarboMaxx? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 15 Sierpnia 2009 Share Napisano 15 Sierpnia 2009 Konger Carbomaxx Team jest chyba z trochę innych materiałów niż zwykły Carbomaxx. Przymierzam się do kupna Konger Carbomaxx Team Tele Carp. Oglądałem go w sklepie, i jest taki bardziej szorstki niż zwykły Carbomaxx. Są też chyba bardziej dystyngowane. Np. Carbomaxx Spin ma tylko część rękojeści z korka. Carbomaxx Team ma całą rękojeść pokrytą korkiem. Nie wiem czy dobrze mówię. Jak źle, to mnie poprawcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 18 Sierpnia 2009 Share Napisano 18 Sierpnia 2009 Sluchajcie, wlasnie zarzucilem picerka w widze, ze drapieznik tlucze. Przerobilem karpiowke na zestaw gruntowy na szczupaka tylko nie moge zawiazac wolframu od kretlika do haka z malym oczkiem. Blagam pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 18 Sierpnia 2009 Share Napisano 18 Sierpnia 2009 wolframu od kretlika do haka z malym oczkiem. Blagam pomocy.Do krętlika wstaw kółeczko łącznikowe i na nim haczyk lub możesz zamocować agrafke tylko musi być rozbieralna z dwóch stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 18 Sierpnia 2009 Share Napisano 18 Sierpnia 2009 Tylko, ze ja mam wolfram 2,5m dragona self made i jak mam go zawiazac do kolka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 18 Sierpnia 2009 Share Napisano 18 Sierpnia 2009 Tylko, ze ja mam wolfram 2,5m dragona self made i jak mam go zawiazac do kolka?To skoro kupowałeś wolfram na metry ,to trzeba było pomyśleć o zaciskach do niego .Nie znam węzła do wolframu bo nigdy tak nie montowałem ,ale spróbuj zawiązać węzłem bez węzła ,tak jak karpiarze wiążą zestawy włosowe ,może się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi