Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano
Uuu... A rano będzie kac :lol:

Własnie sie obudziłem i nic takiego nie było :D

Bo przespałeś najgorsze :mrgreen::lol::wink:

Napisano
Uuu... A rano będzie kac :lol:

Własnie sie obudziłem i nic takiego nie było :D

Bo przespałeś najgorsze :mrgreen::lol::wink:

Nie prawda, doskonale sie czułem przez cały wieczór i na dzień następny również :P Wiem czego to jest zasługa ale ... niebede pisał :P

Napisano

Koledzy wędkarze, byłem nad Odrą wczoraj 5,5h i nic nie złowiłem.

Dziś od rana padało, aż do teraz, od 45min niepada, temperatura 14 w cienu.

Czy to dobra pogoda na ryby?

Napisano
Koledzy wędkarze

A koleżanki wędkarki i wędkarzyce :?::!::roll: toż to jawna dyskryminacja :mrgreen:

Czy to dobra pogoda na ryby?

Pogoda zawsze jest dobra z punktu widzenia ryb a z punktu wędkarza i wędkarzycy to już nie :mrgreen:

Napisano

na takie płotki używam haczyków 20, rozmiar 14 jest zdecydowanie za duży i procent pustych bran będzie bardzo duży!

Napisano
A czy haczyk 14 może być na małe płotki ok. 10cm?
zalezy jescze od firmy, maja troche zroznicowana numeracje.

np. mam 16 ownera i lapie na nie slonecznice 4-6cm. 16-18 beda ok.

Napisano

Czy jak ktoś wstaje na ryby o 3 i później od 4 rano przez 14 godzin moczy kije to jest normalny :?::roll:

Napisano
Czy jak ktoś wstaje na ryby o 3 i później od 4 rano przez 14 godzin moczy kije to jest normalny :?::roll:
Jak najbardziej jest to normalne wśród pasjonatów, hobbystów.

Nie normalne by było wtedy gdybyś np. o 4 rano leciał do całodobowego po flaszkę, i tak kilka - kilkanaście razy w miesiącu. Wtedy to bym się o Ciebie martwił, ale skoro mowa o rybach to nic się nie martw kocur, bo jesteś zdrowy. :lol:

Gość Vasyl
Napisano

Szuka ktos pieska?

Suczka owczarka niemieckiego (5tygodni) z rodowodem. Rodzice championi, matka zlota i srebrna medalistka wystaw miedzynarodowych. Dziadek wielokrotny mistrz swiata. Szczenie zdrowe, wypieszczone.

Cena za szczeniaczka 1300zł.

Napisano

Ja powiem tak: dla Kolegów po kiju to normalne, natomiast dla zwykłego "śmiertelnika" - jest zdrowo rąbnięty, a jeszcze bardziej jak wraca totalnie o kiju bez kontaktu z rybą lub brały i co gorsze pływają dalej.... :twisted::lol::wink:

Kurde nooooooooooo

nudzę się :roll:

Aniu też bym się ponudziła, a mam "zasuw"..... Teraz np. jestem w Opolu, zaraz po tym jak zaliczyłam Głogów i Dąbrowę Górniczą wraz z Sosnowcem. Z tego miejsca pozdro dla mieszkańców w/w miejscowości.

Ja się teraz modlę by po Opolu nie jechać na Zgorzelec :roll:

Jakie lepiej kupić okulary polaryzacyjne rozjaśniające czy ściemniające?
I takie i takie najlepiej. :wink:

No to chyba muszę kupić jeszcze jedną parę, skąd na to wszystko kasy natrzepać :?::roll:

Napisano
Aniu też bym się ponudziła, a mam "zasuw"..... Teraz np. jestem w Opolu, zaraz po tym jak zaliczyłam Głogów i Dąbrowę Górniczą wraz z Sosnowcem. Z tego miejsca pozdro dla mieszkańców w/w miejscowości.

Ja się teraz modlę by po Opolu nie jechać na Zgorzelec :roll:

Z tym nudzeniem to był wypadek przy pracy... ;)

Teraz, że tak powiem - tęsknię do ponudzenia sie, nie wiem w co łapy włożyć...

Na dodatek mam jechać po kolejne 50 kilo czekolady, a tu słońce wyszło!

Kurde, żeby mi to nie popłynęło wszystko :roll:

Napisano

Ja też tęsknię i to baaardzo :wink:

A w co łapy możesz włożyć to ja wiem, jak chcesz to Ci napiszę na priv bo tu dzieci zaglądają :twisted::mrgreen::lol:

Na dodatek mam jechać po kolejne 50 kilo czekolady, a tu słońce wyszło!

Znowu :shock:

Ania jak się zacznie topić - jedyny ratunek to wszystko zjeść, szkoda żeby się zmarnowało :wink:

A tak poważnie coś musicie z transportem pomyśleć, bo do lata i upałów niewiele zostało.

Gość Vasyl
Napisano

A w co łapy możesz włożyć to ja wiem, jak chcesz to Ci napiszę na priv bo tu dzieci zaglądają :twisted::mrgreen::lol:

/quote]

Hehehehehehhee!!!! :) Tekst tygodnia.

Napisano
zaliczyłam...... i Dąbrowę Górniczą

Bardzo szkoda, że nie wiedziałem, bo na rogatkach bym czekał z kwiatami i jakim kołowrotkiem w prezencie :wink::grin:

Napisano

No właśnie widzę :lol::twisted:

Znowu :shock:

No trzeci raz, ja dopiero co do domu weszłam i na chwilę przy kompie siadłam...

Teraz kolacja i spać bo rano znowu do kieratu.

A tak poważnie coś musicie z transportem pomyśleć, bo do lata i upałów niewiele zostało.

No musimy...

Tylko, że jak coś dla siebie wymyślę to luzik, a co z pocztą?

Sama wiesz, że oni upałami się przejmować raczej nie będą :roll:

Dobrze chociaż, że odbiory osobiste się zdarzają, to część transportu z głowy spada...

Napisano
Bardzo szkoda, że nie wiedziałem, bo na rogatkach bym czekał z kwiatami i jakim kołowrotkiem w prezencie

A jak ja przyjadę na rogatki :?::roll: może nie kwiaty ale halbę browara :mrgreen: