warszawa_24 Napisano 2 Października 2009 Napisano 2 Października 2009 Ja też za młodu hodowałem różne rybki, teraz wracam. Mam już kupione 2 welony złote, kupię jeszcze dwa teleskopy, kiryska i krewetkę filtrującą. Cytuj
Lesio Napisano 2 Października 2009 Napisano 2 Października 2009 Jak mnie Tomek zaprosi nad wodę żebym mu pokibicował to co wtedy Przetrzepią mnie Zgodnie z regulaminem tomek1 miałby obowiązek udostępnić Ciebie do kontroli, ciekawe na czym to by mogło polegać i czy byłbyś uległy jak baranek? Cytuj
Damian21 Napisano 2 Października 2009 Napisano 2 Października 2009 tomek1 miałby obowiązek udostępnić Ciebie do kontroli, ciekawe na czym to by mogło polegać i czy byłbyś uległy jak baranek?jeszcze załóżmy że na rybach towarzyszy Ci kobieta , podchodzą dwa dziady i ją obmacują w ramach statutu, niema to tamto . Cytuj
madi Napisano 2 Października 2009 Napisano 2 Października 2009 Ta i w ramach tegoż samego statutu wszyscy nawzajem będą się macać Matko jedyna do czego to doszło Wiecie co, tak nie na temat.... ale się pochwalę, a co mi tam.... Po zdanym kilka dni temu egzaminie, oczywiście wylosowałam jeden z najgorszych testów odebrałam Legitymację Sędziego Klasy Podstawowej PZW wraz z nowiutkim, błyszczącym znakiem Wybaczcie mą skromność Cytuj
Gość Holik Napisano 2 Października 2009 Napisano 2 Października 2009 madi, gratki To teraz czas pokazać się na jakichś większych zawodach Mam pytanie : Mam w klasie koleżanke która ma na imie Kiara . Jest to włoskie imię . Czy mógł by ktoś znaleźć w jaki kolwiek sposób kiedy obchodzi to imię imieniny ? Google mnie pogryzły i nic nie znalazły . Cytuj
warszawa_24 Napisano 2 Października 2009 Napisano 2 Października 2009 madi, równiez gratuluję. Holik, Angielska wersja wikipedi podaje, że jest to to samo imię co Clara=Klara (The Italian version comes from the name Clara, and has the same origin as the word 'clear'.) A "Klara imieniny obchodzi: 17 kwietnia, 11 sierpnia i 17 sierpnia." Wikipedia. Cytuj
sabat69 Napisano 3 Października 2009 Napisano 3 Października 2009 Mam pytanie : Mam w klasie koleżanke która ma na imie Kiara . Jest to włoskie imię . Czy mógł by ktoś znaleźć w jaki kolwiek sposób kiedy obchodzi to imię imieniny ? Google mnie pogryzły i nic nie znalazły Masz rację .Kiara to włoskie imię. Oryginalny zapis to Chiara (tł. jasna).Imieniny obchodzi 11.08 ,10.02 ,20.04 ,17.08 i 17.04. Cytuj
madi Napisano 3 Października 2009 Napisano 3 Października 2009 Dzięki chłopaki Holik a weź do niej podejdź i sam zapytaj, powiedź, że przy okazji zaprosisz ją do kina Bardzo ładne imię. Cytuj
artech Napisano 3 Października 2009 Napisano 3 Października 2009 Ja też za młodu hodowałem różne rybki, teraz wracam. Cytuj
Damian21 Napisano 3 Października 2009 Napisano 3 Października 2009 Ja też za młodu hodowałem różne rybki, teraz wracam. dziś sam jestem dziadkiem, więc... Cytuj
Gość Holik Napisano 3 Października 2009 Napisano 3 Października 2009 sabat69, dzięki madi, chodzi o to że dziewczyna sama niewie kiedy ma imieniny i właśnie jej pomagam w znalezieniu daty Cytuj
Lord Konrad I Napisano 3 Października 2009 Napisano 3 Października 2009 madi gratuluję ten sędzia klasy podstawowej pozwala Ci sędziować w zawodach jakiej rangi? Cytuj
tomek1 Napisano 3 Października 2009 Napisano 3 Października 2009 Zgodnie z regulaminem tomek1 miałby obowiązek udostępnić Ciebie do kontroli, ciekawe na czym to by mogło polegać i czy byłbyś uległy jak baranek? Jutro wpłynie pismo do zarządu a kumpel prawdopodobnie założy sprawę karną. Trzeba raz na zawsze rozwiązać ten problem. Cytuj
kocur Napisano 3 Października 2009 Napisano 3 Października 2009 Zgodnie z regulaminem tomek1 miałby obowiązek udostępnić Ciebie do kontroli, ciekawe na czym to by mogło polegać i czy byłbyś uległy jak baranek? Pewnie że tak. Łapy połamane w obronie koniecznej itp. W sumie to Tomek powinien nas wszystkich zaprosić i wtedy do macania wystawimy kobiety i młodzież Na to znajdzie się tyle paragrafów Wybaczcie mą skromność Wybaczam i gratuluję Wysoki Sądzie dziś sam jestem dziadkiem, więc... Ja też, ja też, wybierz mnie i właśnie jej pomagam Ciekawe co z tego pomagania wyjdzie Trzeba raz na zawsze rozwiązać ten problem Nafutrować ich pelletem i zanętą karpiową Cytuj
Gość Holik Napisano 3 Października 2009 Napisano 3 Października 2009 kocur, może przyniesie cukierki do szkoły Cytuj
Damian21 Napisano 3 Października 2009 Napisano 3 Października 2009 kocur, może przyniesie cukierki do szkoły ja już muszę chyba wabić szesnastki na cukierki ciekawe jakie będą efekty. Cytuj
Gość Holik Napisano 3 Października 2009 Napisano 3 Października 2009 Niezawodną bajerą do ściągnięcia licealistek w szkole do siebie jest przejście na przerwie z otwartą czekoladą . Efekty gwarantowane Cytuj
warszawa_24 Napisano 3 Października 2009 Napisano 3 Października 2009 Miałem na myśli wczesny okres podstawówki. Cytuj
kocur Napisano 3 Października 2009 Napisano 3 Października 2009 Niezawodną bajerą do ściągnięcia licealistek w szkole do siebie Nie proponuj tego ludziom 18+ bo na to są paragrafy Miałem na myśli wczesny okres podstawówki. Nie wybielaj się bo i tak wpadłeś Cytuj
Damian21 Napisano 3 Października 2009 Napisano 3 Października 2009 Niezawodną bajerą do ściągnięcia licealistek w szkole do siebie Nie proponuj tego ludziom 18+ bo na to są paragrafy na licealistki już niema Cytuj
madi Napisano 3 Października 2009 Napisano 3 Października 2009 Lord Konrad I póki co nie ma za bardzo o czym mówić, płotka jeszcze ze mnie w tym sporcie, 2 latka muszę przepracować aby móc startować na Sędziego klasy okręgowej. Powolutku, powolutku, ważne, że są to dobre początki niezłej kariery A jeszcze bardziej mi się podoba jak Koledzy Wędkarze i Koledzy Sędziowie tak jakoś dziwnie na mnie patrzą, chyba dlatego, że tylko ja mam cycki znaczy biust Wybaczam Jejciu aż mi lżej gratuluję Wysoki Sądzie Jak już coś to Sędzio I dziękuję Ci bardzo Padam na pysk, jutro zawody gruntowe, nastałam się nad garami.... Cytuj
kocur Napisano 3 Października 2009 Napisano 3 Października 2009 Jak już coś to Sędzio Dobrze Wysoki Sądzie jutro zawody gruntowe, nastałam się nad garami.... To Wysokie Sądy gotują na zawody bo ja lubię żurek i schabowe Cytuj
madi Napisano 3 Października 2009 Napisano 3 Października 2009 Kurde Doopa "n" zjadłam.... Miało być "Sędzino", yhhhh To Wysokie Sądy gotują na zawody Dla rybsków to tajemnica, bo ostatnio kombinuję z pewną mieszanką, może się powiedzie bo ja lubię żurek i schabowe Oj też nie pogardzę, takieeeego schaboszczaka z podwójną panierką, młodymi ziemniaczkami z koperkiem i jakąś zajefajną suróweczką, mniam..... Cytuj
Lord Konrad I Napisano 3 Października 2009 Napisano 3 Października 2009 Padam na pysk, jutro zawody gruntowe, nastałam się nad garami.... Trzymam kciuki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi