kocur Napisano 22 Grudnia 2009 Share Napisano 22 Grudnia 2009 _barti_ rwie madi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 22 Grudnia 2009 Share Napisano 22 Grudnia 2009 _barti_ rwie madi Heheheheh Po prostu fajnie poczytać o zmaganiach Madi ze świętami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 22 Grudnia 2009 Share Napisano 22 Grudnia 2009 Poczekamy na Twoje zmagania kiedyś to nastąpi a wtedy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 22 Grudnia 2009 Share Napisano 22 Grudnia 2009 Oj Madi, jak dobrze, ze jesteś tu na forum u nas. Znaczy w jakim sensie _barti_ rwie madi Zazdrośnik Po prostu fajnie poczytać o zmaganiach Madi ze świętami. Jaaaaasne. Tu człowieka szlag trafia, bo by powybijał te wszystkie niezdecydowane babska uwieszone na sklepowych wózkach, pląsające między regałami, następnie z gracją ślepego słonia w składzie porcelany poruszające się po parkingach, a Wam tu wesoło Rany jak ja nienawidzę zakupów tych zwykłych codziennych, a co dopiero przed Świętami. Ja się do tego nie nadaję Mam Tołpygę, równe 3,3kg oby była smaczna bo jej tego nie daruję. Tym bardziej, że jechałam po nią ładny kawałek drogi, a w tym czasie mój ojciec walczył z jakimś ciastem drożdżowym i opiekował się 7-latkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 22 Grudnia 2009 Share Napisano 22 Grudnia 2009 Czyli nie dowiemy się jak smakuje jesitr Zazdrośnik :mrgreen: Odrobisz na zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 22 Grudnia 2009 Share Napisano 22 Grudnia 2009 Czyli nie dowiemy się jak smakuje jesitr Niestety nie Zazdrośnik :mrgreen: Odrobisz na zlocie No problem, o ile uda mi się przyjechać. Jak będzie blisko, no w miarę blisko, to przyjadę i odrobię z nawiązką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 22 Grudnia 2009 Share Napisano 22 Grudnia 2009 No to temat szaszłyków na grilla mamy dogadany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 No to temat szaszłyków na grilla mamy dogadany Ej hello.... Znaczy co? Ja mam świniaka na te szaszłyki załatwić czy tak po prostu chcesz mnie przy garach postawić, bo jak to drugie to wybij sobie z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 Tołpyga jest ponoć tłustą rybą, ale mi osobiście odpowiada. A na zakupy, to zawsze można wysłać innego członka rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 chcesz mnie przy garach postawić Jak do zanęty to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 Tołpyga jest ponoć tłustą rybą, ale mi osobiście odpowiada. Ponoć podobna w smaku do klenia, który mi osobiście bardzo odpowiada. Jak jutro przeżyję kulinarne szaleństwo to zdam relację A na zakupy, to zawsze można wysłać innego członka rodziny Taaaa wszyscy albo w pracy albo przy garach. Przynajmniej wczoraj byłam nad wodą i nie wróciłam o kiju, no i co najważniejsze nie babrałam się z ciastem chcesz mnie przy garach postawić Jak do zanęty to tak Opcja wchodzi w grę, aczkolwiek będziesz mnie musiał skutecznie do niej przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 Założę dizajnerskiego polara i okulary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 Założę dizajnerskiego polara i okulary Oczywiście polarek haczyk team. I kto tu Madi zarywa Kocurku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 Ja nie zarywam tylko organizuję sobie na zlot wysokiej klasy specjalistę w dziedzinie zanęty i szaszłyka No i madi to znajoma mańka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 organizuję sobie na zlot wysokiej klasy specjalistę w dziedzinie zanęty i szaszłyka Trini z tego co się zorientowałem specjalistka od napojów i mamy bardzo ciekawy duet doradców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 No i o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 Założę dizajnerskiego polara i okulary Ja też, ja też Ale będzie lansik... I kto tu Madi zarywa Kocurku :lol: Ja nie zarywam A ja się głupia cały czas łudziłam, jak ja teraz spędzę Święta - popadłam w depresję, wpadłam w kompleksy, zamknęłam się w sobie... organizuję sobie na zlot wysokiej klasy specjalistę w dziedzinie zanęty i szaszłyka Nie no kocur wymiatasz jak nic. Dobry plan to podstawa No i madi to znajoma mańka No ba, ciocia Madzia i wujek Maniek, się wie przecież Trini z tego co się zorientowałem specjalistka od napojów I od przysmaczania potrawom - też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikmak Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 Historia pewniej kobiety i "włamania" do jej samochodu http://www.non-sens.pl/news.php?readmore=224 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desperado Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 I co narobiłeś bikmak przerwałeś taką ciekawa bajerkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 Pewnie cdn. No chyba że Madi dopadła jakiegoś jesiotra i czyta na necie jak go przygotować na święta.Madi jesiotr to super ryba,ale tylko na kiju najlepiej pow.100kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 Bajery zostają przerwane bo czas nastał przedświąteczny i trzeba gotować bigosy, przysmaczać sałatki i obsadzać choinki. Nie wyrabiam już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 No chyba że Madi dopadła jakiegoś jesiotra i czyta na necie jak go przygotować na święta No z jesiotra nici - pisałam wyżej Tołpyga przygotowana, czeka na wielkie pichcenie. Bajery zostają przerwane bo czas nastał przedświąteczny I masz u mnie kolejną krechę.... Nie wyrabiam już Ja dopiero skończyłam, jestem na tyle zmęczona, że nawet spać mi się nie chce A jutro jeszcze barszcz, kutia i parę innych dupereli, odebrać tort jeszcze muszę młodemu z cukierni i przygotować prezenty.... Z resztą jakie jutro, choroba - dziś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 24 Grudnia 2009 Share Napisano 24 Grudnia 2009 U mnie jakoś w tym roku wyjątkowo udało się sporo wcześniej uwinąć z robotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 24 Grudnia 2009 Share Napisano 24 Grudnia 2009 Ja tylko ogarnąłem pokój i dalej mam święty spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 24 Grudnia 2009 Share Napisano 24 Grudnia 2009 Ja tylko ogarnąłem pokój i dalej mam święty spokój Też bym tak chciał Kiedy to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi