Deuuu Napisano 18 Maja 2010 Share Napisano 18 Maja 2010 A ja się pochwalę, ot co wczoraj udało mi się zdać egzamin na prawko kategorii B za pierwszym podejściem. Teraz tylko czekać na plastik i można ruszać na bardziej odległe łowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 18 Maja 2010 Share Napisano 18 Maja 2010 Graty, mnie też to niedługo czeka ale żeby jechać na łowisko najpierw trzeba mieć czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 A ja się pochwalę, ot co wczoraj udało mi się zdać egzamin na prawko kategorii B za pierwszym podejściem. Teraz tylko czekać na plastik i można ruszać na bardziej odległe łowiska znaczy się co mamy uważać na drogach ? gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 24 Maja 2010 Share Napisano 24 Maja 2010 Dzięki narazie nie macie się czego bać, póki plastiku nie odbiorę. A później tygodniowy zakaz zbliżania się do dróg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 24 Maja 2010 Share Napisano 24 Maja 2010 Jutro 6 urodziny haczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnuM Napisano 29 Maja 2010 Share Napisano 29 Maja 2010 Witam tych, którzy mnie jeszcze pamiętają Długo mnie nie było, ale życie nie dawało mi czasu na przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 29 Maja 2010 Share Napisano 29 Maja 2010 O Magnum . Dobrze Cie widzieć No , przepadłeś na niezły kawałek czasu co by nie było ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maju Napisano 29 Maja 2010 Share Napisano 29 Maja 2010 MagnuM miło cię znów widzieć na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawido Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 Co za dzień. Nie dość, że oblałem egzamin (dostałem nieszczęśliwie 4 - stypendium bye bye), to ułamałem jeszcze szczytówkę palcami, dobre 8 cm. Dzień frajera i dwa-trzy tygodnie czekania na wymianę (jeśli zostanie przyjęta - powinna), a zawody za tydzień i nie mam koncepcji czy zabrać cięższy spinning 7-28g czy wklejkę 3-12g, a może oba? - Chyba oba, gdyż wątpię, że wklejanka da radę z agliami 2 w średniej rzece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 12 Czerwca 2010 Share Napisano 12 Czerwca 2010 Właśnie wróciłem z słynnych Szczecińskich "Dni Morza" i stwierdzam że z roku na rok widzę tam coraz więcej pijanej gówniarzerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 12 Czerwca 2010 Share Napisano 12 Czerwca 2010 norma i dlatego w tym roku nie poszedłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 13 Czerwca 2010 Share Napisano 13 Czerwca 2010 u nas każdy festyn miejski tak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 29 Czerwca 2010 Share Napisano 29 Czerwca 2010 1. Ktoś będzie od piątku do czwartku w Świnoujściu-Międzyzdroajch? Wybieram się tam na ryby Simsonem. 2. Czy może ktos z Was należy do klubu motocyklowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 29 Czerwca 2010 Share Napisano 29 Czerwca 2010 a ja się pochwalę moim niedawnym nabytkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 29 Czerwca 2010 Share Napisano 29 Czerwca 2010 Witaj w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 29 Czerwca 2010 Share Napisano 29 Czerwca 2010 a w jakim to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 29 Czerwca 2010 Share Napisano 29 Czerwca 2010 a co za znaczek masz na masce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 29 Czerwca 2010 Share Napisano 29 Czerwca 2010 Jakby nie patrzeć japoński znaczek powiedz mi tylko czy części faktycznie są takie drogie jak się utarło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 29 Czerwca 2010 Share Napisano 29 Czerwca 2010 A z którego roku ta karolcia Napisz coś więcej. Silnik, pojemność, wyposażenie itd Co do części nie jest tak źle jakby się wydawało. Mam 2 japońce i Avensis to koszta lekko kosmiczne ale nie psuje się za to 12 letni nissan jest praktycznie bezawaryjny więc są to tylko koszta eksploatacyjne. Japońcy zabezpieczyli się i z zamiennikami jest ciężko ale oryginały starczają na lata więc koszta rozkładają się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 29 Czerwca 2010 Share Napisano 29 Czerwca 2010 równe 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 29 Czerwca 2010 Share Napisano 29 Czerwca 2010 To Ci jeszcze posłuży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 29 Czerwca 2010 Share Napisano 29 Czerwca 2010 Taką mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 29 Czerwca 2010 Share Napisano 29 Czerwca 2010 Niech się dobrze jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grisha Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 Deuuu, gratuluję wyboru i zapraszam -> http://www.corollaclub.org/ równe 2000 chodzi o pojemność silnika (d4d) czy rocznik ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grisha Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 Japońcy zabezpieczyli się i z zamiennikami jest ciężko ale oryginały starczają na lata więc koszta rozkładają się to mity ... w Intercarsie i Interteamie jest mnóstwo zamienników a do tego dla wtajemniczonych są rabaty na części zainteresowanych zapraszam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi