Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A ja się pochwalę, ot co :smile: wczoraj udało mi się zdać egzamin na prawko kategorii B za pierwszym podejściem. Teraz tylko czekać na plastik i można ruszać na bardziej odległe łowiska :grin:

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano
A ja się pochwalę, ot co :smile: wczoraj udało mi się zdać egzamin na prawko kategorii B za pierwszym podejściem. Teraz tylko czekać na plastik i można ruszać na bardziej odległe łowiska :grin:

znaczy się co mamy uważać na drogach ? :mrgreen:

gratuluje

Napisano

Dzięki :smile: narazie nie macie się czego bać, póki plastiku nie odbiorę. A później tygodniowy zakaz zbliżania się do dróg :lol:

Napisano

Witam tych, którzy mnie jeszcze pamiętają :D

Długo mnie nie było, ale życie nie dawało mi czasu na przyjemności :D

Gość Holik
Napisano

O Magnum . Dobrze Cie widzieć :cool: No , przepadłeś na niezły kawałek czasu co by nie było ^^

Napisano

Co za dzień. Nie dość, że oblałem egzamin (dostałem nieszczęśliwie 4 - stypendium bye bye), to ułamałem jeszcze szczytówkę palcami, dobre 8 cm. Dzień frajera :wink: i dwa-trzy tygodnie czekania na wymianę (jeśli zostanie przyjęta - powinna), a zawody za tydzień i nie mam koncepcji czy zabrać cięższy spinning 7-28g czy wklejkę 3-12g, a może oba? - Chyba oba, gdyż wątpię, że wklejanka da radę z agliami 2 w średniej rzece.

• 2 weeks later...
Napisano

Właśnie wróciłem z słynnych Szczecińskich "Dni Morza" i stwierdzam że z roku na rok widzę tam coraz więcej pijanej gówniarzerii :roll:

• 3 weeks later...
Napisano

1.

Ktoś będzie od piątku do czwartku w Świnoujściu-Międzyzdroajch? Wybieram się tam na ryby Simsonem.

2.

Czy może ktos z Was należy do klubu motocyklowego?

Napisano

Jakby nie patrzeć japoński znaczek :smile: powiedz mi tylko czy części faktycznie są takie drogie jak się utarło?

Napisano

A z którego roku ta karolcia :?:

Napisz coś więcej. Silnik, pojemność, wyposażenie itd

Co do części nie jest tak źle jakby się wydawało. Mam 2 japońce i Avensis to koszta lekko kosmiczne ale nie psuje się za to 12 letni nissan jest praktycznie bezawaryjny więc są to tylko koszta eksploatacyjne. Japońcy zabezpieczyli się i z zamiennikami jest ciężko ale oryginały starczają na lata więc koszta rozkładają się.

Gość Grisha
Napisano
Japońcy zabezpieczyli się i z zamiennikami jest ciężko ale oryginały starczają na lata więc koszta rozkładają się
to mity ... w Intercarsie i Interteamie jest mnóstwo zamienników a do tego dla wtajemniczonych są rabaty na części :) zainteresowanych zapraszam na PW :cool: