Deuuu Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 chodzi o pojemność silnika (d4d) czy rocznik ?? rocznik, silniczek to 1.9D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 Grisha, być może to stereotyp jest, bo jak się coś nie psuje to po co rozglądać się za częściami i to w dodatku zamiennikiem d4d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grisha Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 kocur, niestety 1.9d to konstrukcja koncernu PSA a nie Toyoty w corolli e11 japońskimi silnikami były 2.0 d i 2.0 d4d oczywiście silnik bezproblemowy ... a co do zamienników po prostu trzeba kupować te lepsze i już , oczywiście jak wcześniej coś się popsuje co "niestety" w przypadku toyoty zdarza się bardzo rzadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 Grisha, wiem że 1.9 to z PSA a zacieszam bo sam mam 2.0 D4D ale w Avensisie Kurcze jest moc w tym silniku. Niedługo będę wymieniał almerę na Yarisa do miasta żeby był. Ale to dla kobiety Ja mam avensiske i jestem baaardzo zadowolony z tego wyboru. W środku komfortowo, bezpieczeństwo i te silniki na CR Pali tyle co nic a radocha z jazdy bezcenna A tak wygląda moja avka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 30 Lipca 2010 Share Napisano 30 Lipca 2010 Chcielibyśmy złożyć krytykę na samego siebie z powodu wprowadzania zamętu i okłamania odbiorcy na temat kołowrotka Penn Slammer i jego przekładni na ślimaku a mianowicie jego braku. Nauczeni tym błędem, błędnie powtarzając panującą w sieci takową opinie na temat jego mechanizmu przez siły wrogie, nie popełnimy już tego błędu. Tow. warszawa_24 - Dawid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 31 Lipca 2010 Share Napisano 31 Lipca 2010 Chcielibyśmy złożyć krytykę na samego siebie Nie widzę ja prawdziwej skuchy i żalu, ani też wyraźniej chęci poprawy ..coś nas tu wkręcasz temat kołowrotka Penn Slammer i jego przekładni na ślimaku a mianowicie jego braku to tylko mamona i materializm, ....a w ostatecznym rozrachunku; co to za różnica? skoro i tak wszyscy i wszystko złożone jest z atomów. Przyjrzyj się więc dokładnie [to nie jest p.ślimakowa]..skoro musisz już spojrzeć by uwierzyć , i nie grzesz więcej http://www.rollenwartung.de/?page_id=608 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 31 Lipca 2010 Share Napisano 31 Lipca 2010 Unises, to z tymi bebechami slammer'a też niema szału, trochę lepiej podparta oś na tyle[bardzo pomysłowe]. nawet koło przekładni z "typowego" stopu[gdzieś ktoś pisał że jest cała z mosiądzu co jest nieprawdą], jedynie oś wzmocniona[jakiś mosiądz, a mogłaby być twardsza nierdzewka] co by gwintu szybko nie obrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 31 Lipca 2010 Share Napisano 31 Lipca 2010 Unises, to z tymi bebechami slammer'a też niema szału Miał być dobry niezawodny i tani.. i taki jest od ponad ćwierć wieku Damian21, uważaj bo zabrniesz kiedyś tak daleko ,że nawet Stella będzie Cię nudzić, topowych modeli Daiwy do ręki nawet nie będziesz chciał wziąć, a gdy tylko pomyślisz na temat Van Staal'a, i jego pimp-wiejskiego designu będziesz dostawał torsji. Co wtedy?, co dalej ? ucieczka w kierunku Evergreen Opus-1 i innych projektów tego typu ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 31 Lipca 2010 Share Napisano 31 Lipca 2010 Miał być dobry niezawodny i tani.. i taki jest od ponad ćwierć wiekuw sumie racja. Damian21, uważaj bo zabrniesz kiedyś tak daleko ,że nawet Stella będzie Cię nudzić, topowych modeli Daiwy do ręki nawet nie będziesz chciał wziąć,czasem można pomarudzić z nudów przy klawiaturze , choć każdy sprzęt się po jakimś czasie nudzi bo i nie o niego tutaj chodzi a o czas spędzony nad wodą, ważne by był niezawodny i płynnie chodził(no i dobrze wyglądać też może). kiedy nie zwracamy na niego uwagi - wtedy chyba jest sukces.to zapewnia już średnia półka ww. marek jeżeli chodzi o przeciętnego moczykija(jak ja). wyższa półka to w zasadzie to samo - jedynie w "mocniejszej" wersji tudzież nieco bardziej oczojebliwej, i to jedynie definiuje jego dłuższy żywot. a gdy tylko pomyślisz na temat Van Staal'a, i jego pimp-wiejskiego designu będziesz dostawał torsji. przyznam że dalej to już moja wyobraźnia nie sięga..przy okazji zapytam o Twoją certate, jak się sprawuje ? był jakiś przeglądzik etc. ? kiedy wreszcie doczekamy się obiecanej recenzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 1 Sierpnia 2010 Share Napisano 1 Sierpnia 2010 ważne by był niezawodny i płynnie chodził(no i dobrze wyglądać też może). kiedy nie zwracamy na niego uwagi - wtedy chyba jest sukces Damian21, w sumie to co napisałeś to motto przewodnie , sam bym tego lepiej nie ujął przy okazji zapytam o Twoją certate, jak się sprawuje ? był jakiś przeglądzik etc. ? kiedy wreszcie doczekamy się obiecanej recenzji Wstyd się przyznać ale to nie jedyna recka którą obiecałem, muszę się wreszcie przemóc i coś skrobnąć , bo powoli tracę wiarygodność Co do samej 'ceraty' nie widzę różnicy w działaniu od dnia zakupu, nie robiłem jeszcze przeglądu , raz tylko na początku zajrzałem czy aby dobrze nasmarowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 2 Sierpnia 2010 Share Napisano 2 Sierpnia 2010 Pozdrowienia dla Wszystkich z Pragi znad kufla piwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Pozdrowienia dla Wszystkich z Pragi znad kufla piwa kocur, to Ty niezły Globtroter jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 kocur widać dostałeś upragniony urlop miłego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Szczeciniacy w rozjazdach teraz, co będą nasze biedne rybska teraz robiły Miłego urlopu kocur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Pozdrowienia dla Wszystkich z Pragi znad kufla piwa Dziękujemy, wzajemnie Tak swoją drogą to skoro siedzisz przy piwie to raczej nie wypada pić samemu. Wypadałoby postawić po jednym... ja poproszę bezalkoholowe Miłego wypoczynku kocur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 ja poproszę bezalkoholowe Prawdziwa kobieta piwo bezalkoholowe to jak... lizanie lizaka przez papierek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Dziękuję Wam za pozdrowienia i rewanżuję się kilkoma kolejkami kuflowego Kozela za Wasze zdrowie Oczywiście będąc nad Wełtawą knajpy wybierałem nad wodą z wiadomych celów nikt tam nie łowi a widać że jakieś rybsko jest w wodzie. Aż mnie kusiło żeby coś pokombinować z tym łowieniem tam madi nie widziałem tutaj bezalkoholowego Deuuu rybska do 8 sierpnia mają wolne. Za to w poniedziałek już je zaatakuje Unises żona kazała to pojechałem na urlop. W sumie nie żałuję. Jak szaleć to na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 4 Sierpnia 2010 Share Napisano 4 Sierpnia 2010 Prawdziwa kobieta piwo bezalkoholowe to jak... lizanie lizaka przez papierek Deuuu jakbyś karmił piersią też piłbyś tylko bezalkoholowe Tak a propos moja "Kluska" kończy dziś 3 miesiące, waży 6430g, nieźle co? madi nie widziałem tutaj bezalkoholowego Cóż... liczą się chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinmaster Napisano 4 Sierpnia 2010 Share Napisano 4 Sierpnia 2010 Zaiste. Waga już godna szczupaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 4 Sierpnia 2010 Share Napisano 4 Sierpnia 2010 Deuuu jakbyś karmił piersią też piłbyś tylko bezalkoholowe Zwracam honor, dobra mama dba o swoje dziecko Na szczęście nie zanosi się że coś zmusi mnie do karmienia piersią. Więc będę opijał się piwskiem połączony telepatycznie z kocurem, bo pewno mu tam samemu smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 4 Sierpnia 2010 Share Napisano 4 Sierpnia 2010 madi, gratulacje. Niech Kluska rośnie na naturalnym. Z piwem poczeka się jakby co Dzisiaj była lekka zagwozdka z netem i podejrzenie padło na właściciela wi-fi że bezczelnie odciął mnie od świata. Na szczęście zaskoczyło. Tylko ciekawe na jak długo. Co do wieści z nad Wełtawy to po drodze widziałem martwego leszcza tak ok 40 cm i dwóch miejscowych feederowców. Nie podchodziłem do nich bo za daleko i żona patrzy na mnie jak na wariata jak tak kręcę się wokół tej rzeki dziwne te kobiety są Deuuu, tutaj wszyscy dumają nad kuflami więc nie jest tak źle ale dzięki za mentalne wsparcie Rozglądałem się w tej krainie skody za toyotami ale to rzadki samochód. Dzisiaj trafiłem corolle ale moich avensisów nie widziałem prawie wcale. Tutaj albo jeździsz skodą albo merolem lub beemką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 4 Sierpnia 2010 Share Napisano 4 Sierpnia 2010 Tak a propos moja "Kluska" kończy dziś 3 miesiące, waży 6430g, nieźle co? No nieźle Moja niedawno skończyła 6 miesięcy i waży w kole 8 kg. A starsza za niecałe 3 tygodnie będzie miała 2 latka, ale ją na ręce już rzadko biorę, bo noszenie wierzgających prawie 15 kg to mała przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 4 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2010 Ale się chwalą Moja za pół oku będzie 10 lat miała i 35 kilo jak obszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 4 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2010 Pozdrowienia dla Wszystkich z Pragi znad kufla piwa To na zlot coś przywieź Kurde ludziska - kota mam do oddania pozostałe 5 udało się szczęśliwie opchnąć, ale Absynth pozostał - komu kota?? No co - fajny jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 5 Sierpnia 2010 Share Napisano 5 Sierpnia 2010 kocur, polecam knajpę "U Vystreloneho Oka" na Żiżkowie. Nie tak łatwo znaleźć, ale wynagradza wszystkie trudy. Nie dość że bardzo klimatyczna, spotkać można specyficznych ludzi, to jeszcze chyba jedyna knajpa w Pradze z menu po polsku. Ale jakim menu.. Znany Ci już pewnie utopenec (czyli podstawowa zagryzka do piwa oferowana praktycznie w każdej pivnice i gospodzie), po polsku oferowany jest jako... h.j w occie Sorry za wulgaryzm, oczywiście w menu jest bez kropki, przez samo "h" Spędziłem w Pradze prawie tydzień w maju, i jestem zakochany w tym mieście, powiedziałem sobie że będziemy tam jeździć przynajmniej raz w roku. Tym bardziej, że ze Szczecina to niewiele ponad 5 godzin jazdy, cały czas - z mała tylko przerwą - autostradami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi