kocur Napisano 7 Października 2008 Share Napisano 7 Października 2008 Siedzą na rybach pewnie Pusto troszkę bez nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 10 Października 2008 Share Napisano 10 Października 2008 Pytanie czysto teoretyczne: co sie stało z ICM'em? Nigdzie nie mogę znaleźć juz numerycznej prognozy, wszedzie tylko odnośniki do jakiś kwadracików i informacja ze prognoza z 7.10 jest już ostatnią . Ktoś pomoże zaradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 10 Października 2008 Share Napisano 10 Października 2008 U mnie działa OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 10 Października 2008 Share Napisano 10 Października 2008 Tomaszek, już znalazłem , ale uszukałem się jej sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 10 Października 2008 Share Napisano 10 Października 2008 Tomaszek, już znalazłem , ale uszukałem się jej sporo Gdzie, gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 11 Października 2008 Share Napisano 11 Października 2008 Gdzie, gdzie najpierw wchodzisz na http://new.meteo.pl/, później wybierasz z zakładek MODEL COAMPS, następnie meteorogramy i wybierasz miasto, jeżeli chcesz mniejszą miejscowość, to wybierasz Inne miejscowości w Polsce , a później już tak jak było kiedyś Zagmatwali to strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 12 Października 2008 Share Napisano 12 Października 2008 Barbazynstwo w bialy dzien dzisiaj widziałem, jade sobie rowerkiem przez osiedle jakas 1h temu, niedziela piekna pogoda duzo ludzi wokoł ida do koscioła itp. patrze i ocza nie wierze na trawniku przy drzewku obok bloku stoi facet ucieszony po pachy z sandaczem, miał dobre 70cm oczywiscie "sztywny herbert" i kobieta pstrykajaca mu fotki... Przystanałem z "karpikiem" ale na twarzy i obserwowałem przebieg tej sesji, była ona nawet na zmiany... I pojechałem do domu z uczuciem odrazy do "blizniego swego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 12 Października 2008 Share Napisano 12 Października 2008 najpierw wchodzisz na Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 20 Października 2008 Share Napisano 20 Października 2008 O matko - Polska służba zdrowia to jest jakieś nieporozumienie . Poszedłem dziś na USG kolana do prywatnej przychodni . Byłem umówiony na 17:20. 3 tygodnie czekania na termin , 2h 40min czekania na badanie i nic nie wykryto . Mozna sie załamać... u was też tak jest ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 20 Października 2008 Share Napisano 20 Października 2008 u was też tak jest ?Mówisz w prywatnej ,no ostatnio robiłem badania lekarskie ,wiecie lekarz medycyny pracy i takie tam,sekretarka umówiła mnie na 7-30 ,trochę się dygałem bo ostatnio u mnie kiepsko ze zdrowiem ale co tam ,wchodzę podaje nazwisko w recepcji i wszystko rusza jeden lekarz ,no problem ,drugi trzeci no problem ,pomyślałem sobie albo ja wyzdrowiałem albo jakiś cud ,po 4 czy 5 lekarzu oprzytomniałem jaki cud ,cud to kasa jaką na końcu zapłaciłem ,no może nie ja tylko szef . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 20 Października 2008 Share Napisano 20 Października 2008 2h 40min czekania na badanie i nic nie wykryto Dobre,dobre... Ale,ale, odpuscilem sobie na czas urlopu wiesci z RP (z IRE takze ).Przylatuje i co slysze !? A no ze "mlotek" przez pomylke nazywany Prezydentem RP wyczarterowal samolot za 40k "juraskow" aby poleciec do Brukseli .Potrzebny tam byl jak "zajacowi dzwonek na....." Oczywiscie za WASZA kaske drodzy podatnicy . Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 cud to kasa jaką na końcu zapłaciłem ,no może nie ja tylko szef . usłyszałem ile biorą za jednorazowe takie badanie to się za głowę wziąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 70 zł za USG . Już powiedziałem że za takie szanowanie klienta to ja dziękuje , wole sobie nogę odciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 ale chodzi mi o medycynę pracy Stawki kilkukrotnie wyższe tylko za przybicie pieczątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 tylko za przybicie pieczątki amen Ja miałem w tym roku przedłużyć książeczkę sanepidowską, w jednej przychodni powiedzieli: trzeba zrobic ponownie badania (a tanie one nie sa...) w drugiej powiedzieli ze nie trzeba robic badan, tylko przyjsc na wizyte(oczywiście tylko podbić, ale kasa jest), a w efekcie badanie byly robione w szkole za 10% ceny jaką zaśpiewali mi w pierwszej przychodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 Własnie dzisiaj przyszedl po reklamacji nieszczesny kołowrotek czyli cormoran i-cor 10 pif 4000. Dali nowy, narazie porownujac z tamtym juz chyba ktos go testowal przed wyslaniem bo sie kabłak korbka zamyka i narazie nic nie lata, jakby lepiej nasmarowany płynniej sie kreci, ciekawe czy tak pozostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 jaross, nie pozostaje nic innego jak jechać nad wodę i ostre testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 Wczoraj media trąbiły o tym a to już od maja wisi na YouTube. W sumie to bardzo miło że szwedzcy muzycy promują naszą historię. Dla chcących zobaczyć teledysk i posłuchać muzy: Sabaton 40 -1 Dodam tylko że z punktu widzenia żołnierza obrona Wizny to jest bardzo duży wyczyn, niesamowity kunszt taktyczny oraz hart ducha i morale żołnierzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 jaross, nie pozostaje nic innego jak jechać nad wodę i ostre testy W najblizszym mozliwym terminie, czyli w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 W sumie to bardzo miło że szwedzcy muzycy promują naszą historię. Pewnie ze milo !!! Moze dzieki Nim takie nazwy jak Wizna nie beda dla mlodszego pokolenia "pustymi" !!!Mozna propagandzie PRL-u wiele zarzucic ale w tamtych czasach kazdy wiedzial co to Westerplatte, Lenino czy Monte Cassino !!! A dziś ! ??? Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 24 Października 2008 Share Napisano 24 Października 2008 zauważyłem, że odkąd puścili 2 razy materiał o Sabatonie w tvn to ostro wzrosło zainteresowanie tą grupą ale w sumie przyjechali na koncert, więc wiadomo. Ja też to słyszałem około maja, szczególnie 40-1 to fajny kawałek. Dodam tylko że z punktu widzenia żołnierza obrona Wizny to jest bardzo duży wyczyn, niesamowity kunszt taktyczny oraz hart ducha i morale żołnierzy. zgadzam się, to niesamowite jak mogli zadać tak duże straty Niemcom dysponując tym, czym dysponowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 24 Października 2008 Share Napisano 24 Października 2008 Na usprawiedliwienie Niemców powiem że łatwiej się bronić niż atakować, szczególnie jeżeli obrońcy wybiorą teren i warunki działania. Dla przykładu można podać niemieckie Leopardy I i II które są czołgami typowo obronnymi przystosowanymi do maksymalnego wykorzystania ukształtowania terenu do obrony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 no tak, ale te niewentylowane bunkry Polacy, gdy pocisk art. upadł w pobliżu bunkra musieli się z niego ewakuować do okopów, bo dusili się dymem ale masz rację, że inaczej walczy się na śmierć i życie za ojczyznę, a inaczej bo ktośtam sobie rości prawo do władzy nad światem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Jeśli jest na forum jakiś informatyk, bardzo proszę o pomoc. http://peb.pl/showthread.php?p=1578193#post1578193 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 Homegeon, pozostaje tylko format dysku. Możesz spróbować wyjąć dysk i sformatować go z innego kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi