tomik Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 To co rozmawiacie tu o byle czym, czy oddzielić posty z "uwagami do forum" Ja spróbuję Co sądzicie o plotkach na temat końca świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 Co sądzicie o plotkach na temat końca świata Łooo matko.. znowu koniec świata Czyjego tym razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 Ty tak tymi ostrzeżeniami na lewo i prawo chłopie nie szafuj, bo na każdego sie znajdzie paragraf, wiesz? Tiaaaaa, np podszywanie się pod moderatora a nawet i pod admina może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 22 Marca 2007 Autor Share Napisano 22 Marca 2007 Co sądzicie o plotkach na temat końca świata no kiedyś będzie podobno Ale raczej nie za naszego życia i tego się trzymam Tiaaaaa, np podszywanie się pod moderatora a nawet i pod admina może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 Melduję się posłusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 22 Marca 2007 Autor Share Napisano 22 Marca 2007 i słusznie Madi co do opisu - czytam płynnie, więc nie jest tak źle a tak na marginesie... jakież było zaskoczenie moje dziś na targu... W sklepie rybnym sprzedają karasie złote, srebrzyste do wyboru - 17 złotych kilogram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 Madi co do opisu - czytam płynnie, więc nie jest tak źle No to zostaje mi tylko pogratulować Faktycznie masz chyba coś z diabełka jakież było zaskoczenie moje dziś na targu...W sklepie rybnym sprzedają karasie złote, srebrzyste do wyboru - 17 złotych kilogram Skoro temat bałaganiarki to pisznę tak: cholercia mam Karasia w domu 24 na dobę, złocisty to on może nie jest, ale hmmmm..... ale mam za darmochę, kiedy chcę i jak chcę Gorące buziaki (jakoś mi dziś romantycznie i wesoło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 Szybko sie rozwija ze nie nadazam. Lody topnieja bedzie koniec ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 Szybko sie rozwija ze nie nadazam. Lody topnieja bedzie koniec ??? Ja tu powinienem byc dowódca bo mam najdłuzszego przepraszam najdłuzsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 bo mam najdłuzszego To dużo lepiej brzmi A co do tego najdłuzsza. to mi się coś właśnie przypomniało z wykładów na AE jaka jest ujemna długość lub głębokość??Dowcipny był ten wykładowca ups podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 22 Marca 2007 Autor Share Napisano 22 Marca 2007 Lody topnieja bedzie koniec ??? z mojej strony końca nie będzie Boguś, ja długodystansowa jestem jaka jest ujemna długość lub głębokość?? mniemam, że to ma coś wspólnego z damsko-męskimi sprawami, ale chyba nie zgadnę kiedy chcę i jak chcę na tej samej zasadzie to ja mam inne zwierzątko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 mniemam, że to ma coś wspólnego z damsko-męskimi sprawami, dobrze mniemasz a podpowiedź jest w ostatnim moim zdaniu na ten temat A co do tego na tej samej zasadzie to ja mam inne zwierzątko to hmmm ciekawe co to za zwierz, dziki jakiś czy może coś z kociaków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 22 Marca 2007 Autor Share Napisano 22 Marca 2007 a podpowiedź jest w ostatnim moim zdaniu na ten temat ok, zakumałam to hmmm ciekawe co to za zwierz, dziki jakiś czy może coś z kociaków? a różnie, zależnie od moich zachcianek Madi musisz tu częściej bywać kobieto, bo ja bidna sama wśród tych wszystkich chłopów, na głowę mi wchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 ok, zakumałam oj jak się cieszę Haa z tymi zachciankami ta ja baaardzo dobrze cię rozumiem Madi musisz tu częściej bywać kobieto Bywam, bywam codziennie tylko mało się udzielam bo na razie siorbię wiedzę... aż wstyd się przyznać, ale te moje chłopy (czyt. buhaj i teść) słabo mają opanowane wędkowanie. Jak na razie to jestem bardziej obryta od nich hahaha teściowi tłumaczyłam jak wygląda "boczny trok" ( i inne tyż )- wędkarz starej daty: spławik i grunt no ostatnio się na koszyczek ze sprężyny przerzucił A to trza kurna do przodu A co do tych chłopów to damy radę, trini poskromimy te szalejące hormony Buziaki (dalej mi jakoś romantyczno-erotycznie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 Jeszcze krok do opowiesci erotycznych Dziewczyny jestescie wariatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 To jak sobie już tak wypominacie wielkości i zachcianki to ja taki dowcip zapodam : Podczas kursu na skałkach wspina się młoda adeptka razem z instruktorem. Nagle dziewczyna zaczyna szukać ręką nerwowo..... i mówi: - Panie instruktorze, nie mam chwytu! Instruktor uspokaja: - Poszukaj, sprawdź po prawej. Może po lewej . Po chwili dziewczę krzyczy uradowane: - Mam!!!! Mam szparę, cała ręka wchodzi! A instruktor na to: - Ty się kurna nie reklamuj, tylko wspinaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 23 Marca 2007 Autor Share Napisano 23 Marca 2007 Essox nooo wiesz coooo Dziewczyny jestescie wariatki. Do usług Madi u mnie jest podobnie, no choć nie do końca. Mój paskud swego czasu pracował jako ph w hurtowni wędkarskiej na Lubelszczyźnie. Więc powiedzmy, że o sprzęcie wie więcej niż ja Ale o zanętach, sposobach i sposobikach wiem więcej ja, no dzięki naszym chłopakom właśnie No i ja go bardziej wyciągam na ryby niż on mnie A co do tych chłopów to damy radę, trini poskromimy te szalejące hormony taa... jeden dwa to może... Ale całe szalejące stado? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 Dziewczyny jestescie wariatki. Miło mi, dziękuję No i ja go bardziej wyciągam na ryby niż on mnie I ja mam dokładnie to samo, choć sam mnie bakcylem zaraził. Jak byłam pierwszy raz z nim na rybach (jedyna wędka to jakiś zakurzony ze strychu bambus na spławik), to uganiałam się za jaszczurkami, a trwało to jedynie ok. 2 tygodni, szybko mnie wzięło co? a teraz do domu bym nie wracała Ja tak już mam, za łebka włażenie na drzewa, potem sztuki walki, .... (dużo tego było), no i w końcu moczenie kija bardziej chorobliwie od mego i teścia; marzenie też niezbyt damskie: ciągnik Scania R 424 Topline / Retarder zajebi.... czerwona full wypas no i oczywiście Hummer wersja cywilna, ale żeby zachował wojskowy charakter... czyt. bez żadnych bajerów limuzynowych Trini, a co do tych chłopów to uwierz damy radę KOBIETO! Najwyżej rozłożymy w czasie Jak widać drapieżna samiczka jestem Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 23 Marca 2007 Autor Share Napisano 23 Marca 2007 Ja tak już mam, za łebka włażenie na drzewa, potem sztuki walki, .... (dużo tego było), no i w końcu moczenie kija bardziej chorobliwie od mego i teścia; marzenie też niezbyt damskie: ciągnik Scania R 424 Topline / Retarder zajebi.... czerwona full wypas no i oczywiście Hummer wersja cywilna, ale żeby zachował wojskowy charakter... czyt. bez żadnych bajerów limuzynowych mam tak samo, z wyjątkiem ciągnika może zamiast ciągnika wolałabym zdecydowanie "zabaweczkę" o nazwie Beretta 8000 Mini Cougar aczkolwiek wersja sportowa wystarczy Trini, a co do tych chłopów to uwierz damy radę KOBIETO! Najwyżej rozłożymy w czasie damy, damy w to nie wątpię ale może nie mówmy o tym głośno bo jeszcze się przygotują czy cuś na Hummera sama miałabym chrapkę, do tego dom z garażem, żeby było gdzie trzymać No i własne jezioro na posesji, tylko dla znajomych Tyle, że musiałabym ze 3 razy w totka wygrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 A co do tych chłopów to damy radę, trini poskromimy te szalejące hormony taa... jeden dwa to może... Ale całe szalejące stado? Tia.... dacie rade A co my to uklejki jesteśmy czy co ? Same grube ryby !!!!! Sumy , Szczupaczyska i Wielkie Tłuste Karpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 23 Marca 2007 Autor Share Napisano 23 Marca 2007 Sumy , Szczupaczyska i Wielkie Tłuste Karpie jako wędkarz powinieneś wiedzieć, że i na taką zwierzynę są sposoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 No popatrz i jeden już się stawia A taki fajny filmik nam zapodał, no no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 23 Marca 2007 Autor Share Napisano 23 Marca 2007 widocznie ma trudne dni no... wiesz pomidorówki nie będzie w związku z tym i te sprawy... niech idzie na miasto odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 co do tych chłopów to damy radęCzekam z niecierpliwoscią Wiosna przyszła wiec.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 Wiosna przyszła wiec. w marcu koty w kwietniu psy a w maju my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi