warszawa_24 Napisano 2 Października 2009 Share Napisano 2 Października 2009 Ja też za młodu hodowałem różne rybki, teraz wracam. Mam już kupione 2 welony złote, kupię jeszcze dwa teleskopy, kiryska i krewetkę filtrującą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesio Napisano 2 Października 2009 Share Napisano 2 Października 2009 Jak mnie Tomek zaprosi nad wodę żebym mu pokibicował to co wtedy Przetrzepią mnie Zgodnie z regulaminem tomek1 miałby obowiązek udostępnić Ciebie do kontroli, ciekawe na czym to by mogło polegać i czy byłbyś uległy jak baranek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 2 Października 2009 Share Napisano 2 Października 2009 tomek1 miałby obowiązek udostępnić Ciebie do kontroli, ciekawe na czym to by mogło polegać i czy byłbyś uległy jak baranek?jeszcze załóżmy że na rybach towarzyszy Ci kobieta , podchodzą dwa dziady i ją obmacują w ramach statutu, niema to tamto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 2 Października 2009 Share Napisano 2 Października 2009 Ta i w ramach tegoż samego statutu wszyscy nawzajem będą się macać Matko jedyna do czego to doszło Wiecie co, tak nie na temat.... ale się pochwalę, a co mi tam.... Po zdanym kilka dni temu egzaminie, oczywiście wylosowałam jeden z najgorszych testów odebrałam Legitymację Sędziego Klasy Podstawowej PZW wraz z nowiutkim, błyszczącym znakiem Wybaczcie mą skromność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 2 Października 2009 Share Napisano 2 Października 2009 madi, gratki To teraz czas pokazać się na jakichś większych zawodach Mam pytanie : Mam w klasie koleżanke która ma na imie Kiara . Jest to włoskie imię . Czy mógł by ktoś znaleźć w jaki kolwiek sposób kiedy obchodzi to imię imieniny ? Google mnie pogryzły i nic nie znalazły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 2 Października 2009 Share Napisano 2 Października 2009 madi, równiez gratuluję. Holik, Angielska wersja wikipedi podaje, że jest to to samo imię co Clara=Klara (The Italian version comes from the name Clara, and has the same origin as the word 'clear'.) A "Klara imieniny obchodzi: 17 kwietnia, 11 sierpnia i 17 sierpnia." Wikipedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabat69 Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 Mam pytanie : Mam w klasie koleżanke która ma na imie Kiara . Jest to włoskie imię . Czy mógł by ktoś znaleźć w jaki kolwiek sposób kiedy obchodzi to imię imieniny ? Google mnie pogryzły i nic nie znalazły Masz rację .Kiara to włoskie imię. Oryginalny zapis to Chiara (tł. jasna).Imieniny obchodzi 11.08 ,10.02 ,20.04 ,17.08 i 17.04. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 Dzięki chłopaki Holik a weź do niej podejdź i sam zapytaj, powiedź, że przy okazji zaprosisz ją do kina Bardzo ładne imię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 Ja też za młodu hodowałem różne rybki, teraz wracam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 Ja też za młodu hodowałem różne rybki, teraz wracam. dziś sam jestem dziadkiem, więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 sabat69, dzięki madi, chodzi o to że dziewczyna sama niewie kiedy ma imieniny i właśnie jej pomagam w znalezieniu daty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 madi gratuluję ten sędzia klasy podstawowej pozwala Ci sędziować w zawodach jakiej rangi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 Zgodnie z regulaminem tomek1 miałby obowiązek udostępnić Ciebie do kontroli, ciekawe na czym to by mogło polegać i czy byłbyś uległy jak baranek? Jutro wpłynie pismo do zarządu a kumpel prawdopodobnie założy sprawę karną. Trzeba raz na zawsze rozwiązać ten problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 Zgodnie z regulaminem tomek1 miałby obowiązek udostępnić Ciebie do kontroli, ciekawe na czym to by mogło polegać i czy byłbyś uległy jak baranek? Pewnie że tak. Łapy połamane w obronie koniecznej itp. W sumie to Tomek powinien nas wszystkich zaprosić i wtedy do macania wystawimy kobiety i młodzież Na to znajdzie się tyle paragrafów Wybaczcie mą skromność Wybaczam i gratuluję Wysoki Sądzie dziś sam jestem dziadkiem, więc... Ja też, ja też, wybierz mnie i właśnie jej pomagam Ciekawe co z tego pomagania wyjdzie Trzeba raz na zawsze rozwiązać ten problem Nafutrować ich pelletem i zanętą karpiową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 kocur, może przyniesie cukierki do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 kocur, może przyniesie cukierki do szkoły ja już muszę chyba wabić szesnastki na cukierki ciekawe jakie będą efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 Niezawodną bajerą do ściągnięcia licealistek w szkole do siebie jest przejście na przerwie z otwartą czekoladą . Efekty gwarantowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 Miałem na myśli wczesny okres podstawówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 Niezawodną bajerą do ściągnięcia licealistek w szkole do siebie Nie proponuj tego ludziom 18+ bo na to są paragrafy Miałem na myśli wczesny okres podstawówki. Nie wybielaj się bo i tak wpadłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 Niezawodną bajerą do ściągnięcia licealistek w szkole do siebie Nie proponuj tego ludziom 18+ bo na to są paragrafy na licealistki już niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 Ale są ojcowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 Lord Konrad I póki co nie ma za bardzo o czym mówić, płotka jeszcze ze mnie w tym sporcie, 2 latka muszę przepracować aby móc startować na Sędziego klasy okręgowej. Powolutku, powolutku, ważne, że są to dobre początki niezłej kariery A jeszcze bardziej mi się podoba jak Koledzy Wędkarze i Koledzy Sędziowie tak jakoś dziwnie na mnie patrzą, chyba dlatego, że tylko ja mam cycki znaczy biust Wybaczam Jejciu aż mi lżej gratuluję Wysoki Sądzie Jak już coś to Sędzio I dziękuję Ci bardzo Padam na pysk, jutro zawody gruntowe, nastałam się nad garami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 Jak już coś to Sędzio Dobrze Wysoki Sądzie jutro zawody gruntowe, nastałam się nad garami.... To Wysokie Sądy gotują na zawody bo ja lubię żurek i schabowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 Kurde Doopa "n" zjadłam.... Miało być "Sędzino", yhhhh To Wysokie Sądy gotują na zawody Dla rybsków to tajemnica, bo ostatnio kombinuję z pewną mieszanką, może się powiedzie bo ja lubię żurek i schabowe Oj też nie pogardzę, takieeeego schaboszczaka z podwójną panierką, młodymi ziemniaczkami z koperkiem i jakąś zajefajną suróweczką, mniam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 Padam na pysk, jutro zawody gruntowe, nastałam się nad garami.... Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi