Damian21 Napisano 4 Października 2009 Share Napisano 4 Października 2009 Padam na pysk, jutro zawody gruntowe, nastałam się nad garami....tylko nie rozgotuj tych robaczków, bo na ziarenka już chyba za zimno niemniej życzę powodzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 4 Października 2009 Share Napisano 4 Października 2009 Lipa z zawodów, w nocy nastąpiła diametralna zmiana w pogodzie Rano już całkowicie lipa, silne wiatrzysko, chmurzyska grożące opadami. Zostałam w ciepłym łóżeczku, pierniczę żeby mi cztery litery przemarzły i łeb przewiało Trochę mi szkoda, ale cóż zdrówko ważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 4 Października 2009 Share Napisano 4 Października 2009 U mnie też lipa z planowanego wyskoku nad wodę. A miało być tak pięknie, woda, sandacze i ja Niestety z powodu pracy pozostają tylko weekendy do dyspozycji i to dzielone pomiędzy ryby a rodzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 4 Października 2009 Share Napisano 4 Października 2009 a ja dziś dzielnie nad wodę, wyjeżdżałem jeszcze w okularach polaryzacyjnych, a wracając nie chciało mi się ruszać z nagrzanego samochodu tak nad wodą wiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 7 Października 2009 Share Napisano 7 Października 2009 Jakie stosujecie z powodzenieum rurki antysplątaniowe? Ja kupiłem 15 szt. 10 centymetrowych Yorkowskich i były bardzo fajne. Kółka nie spadały a agrafki się nie prostowały nie to co jakieś droższe o 50gr no-name w wędkarskiem, gdzie po drugim rzucie spada kółko a po kilku następnych się robi drut i to przy 25 G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 Drugie pytanie. Kolega kuzyna mówił, że siedział na kanale z spławikiem i kukurydzą na żyłce 0,35 ( ) i miał branie. Ryba mu ucieka na środek, walczy, później udaje mu się ją podciągnąc i niby zobaczył 1M cień. Następnie zryw i z wędką mu uciekła. (nie ma to jak ustawiony hamulec kołowrotka ) Karp-Amur-Tołpyga czy ściema? Pytam, bo mam zawalony dzień ale jak to prawda do wszystko pozmieniam. Tołpygi żadko ale są u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 Mój kolega bierze 130 na klatę, jeździ golfem dwójką, a jak pożyczy od brata to i trójką Sam sobie musisz odpowiedzieć, jeśli to szpaner, dres, albo początkujący wędkarz to 1m to w rzeczywistości 40 cm Ty znasz tego kolegę a nie my, kurdę robi się z haczyka bravo girl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 Nie znam go, kuzyn go zna i nie ma pewności. Chodziło mi tylko co to za gatunek mógł być. Czyli zostaję w szkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 Jakie stosujecie z powodzenieum rurki antysplątaniowe? Drugie pytanie.Kolega kuzyna mówił, że siedział na kanale z spławikiem... A idź z tym do odpowiednich działów a czysty spam i bełkot pozostaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 warszawa_24, skąd my niby mamy wiedzieć co to było? No chyba że jest jakiś jasnowidz na forum..Polecam ci wejść na czaterię tam możesz spokojnie rozminiać nad tego typu pytaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 Nie no sory, nie wiedziałem, że tak to odbierzecie. Byłem przekonany, że większe ryby jakoś da się rozróżnić po ich walce czy coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 Byłem przekonany, że większe ryby jakoś da się rozróżnić po ich walce czy coś... szczególnie po tak szczegółowym opisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 Byłem przekonany, że większe ryby jakoś da się rozróżnić po ich walce czy coś... szczególnie po tak szczegółowym opisie co się go czepiasz, przecież nawet mało doświadczony wędkarz rozpozna że to był halibut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 halibut ubuntu core 7 duo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 o panie cóż to za głupoty w tym temacie 73str Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 Supersobi, a co Ty robisz tutaj o tej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 Na czym był? O której wybiera się? Ja będę na Cegle od rana ale nie wiem do której. W niedzielę chyba spina ruszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 Ja będę na Cegle od rana ale nie wiem do której Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 A jeszcze bardziej mi się podoba jak Koledzy Wędkarze i Koledzy Sędziowie tak jakoś dziwnie na mnie patrzą, chyba dlatego, że tylko ja mam cycki znaczy biust . Kurcze nie wierzę !!!!!! Proszę pokazać !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 Biust czy cycki a może legitymację sędziego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 Gratuluję madi! A ja muszę się uroczyście pochwalić, że wczoraj zdałem prawko za pierwszym podejściem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 hexman, gratulacje! Moja matula zdała dopiero za 8 razem a jestem ciekaw ile podejść mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 A jeszcze bardziej mi się podoba jak Koledzy Wędkarze i Koledzy Sędziowie tak jakoś dziwnie na mnie patrzą, chyba dlatego, że tylko ja mam cycki znaczy biust . Kurcze nie wierzę !!!!!! Proszę pokazać !!!!! A znajdź sobie w google hexman gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi