_barti_ Napisano 24 Grudnia 2009 Share Napisano 24 Grudnia 2009 I co tam znaleźliście pod choinką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 24 Grudnia 2009 Share Napisano 24 Grudnia 2009 Szpilki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 24 Grudnia 2009 Share Napisano 24 Grudnia 2009 Uroczyście oświadczam, iż Tołpyga zastępująca Sz. P. Karpiszona, była przepyszna Przeleżakowała wypatroszona, wyczyszczona, poporcjowana i przyprawiona całą noc. Normalnie niebo w gębie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 24 Grudnia 2009 Share Napisano 24 Grudnia 2009 Lepsza od amura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 24 Grudnia 2009 Share Napisano 24 Grudnia 2009 Lepsza od amura? To zależy dla kogo... Komuś może smakować bardziej lub mniej, a komuś wcale Mi osobiście tołpyga bardzo smakowała, mięso delikatne, jednak zwarte, nie mamałygowate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 24 Grudnia 2009 Share Napisano 24 Grudnia 2009 A ości? To mnie w słodkowodnych rybach zawsze odstrasza, pewnie dlatego jestem na C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 I co tam znaleźliście pod choinką ? M.in plecione berkleya 270 metrów Mi osobiście tołpyga bardzo smakowała, mięso delikatne, jednak zwarte, nie mamałygowate A u mnie jak na rodzinke c&r przystało była panga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 Mi osobiście tołpyga bardzo smakowała, mięso delikatne, jednak zwarte, nie mamałygowate. No to teraz wszystkie tołpygi miejcie się na baczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalsmolek Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 była panga a słyszałeś w jakich warunkach ja hodują ? dla zdrowia lepiej inne rybki kupować w tej rybce cała tablica Mendelejewa jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 Ja tam nie mam problemu bo ryb prawie w ogóle nie jem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalsmolek Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 Ja tam nie mam problemu bo ryb prawie w ogóle nie jem. ja w ogóle nie jem i co roku przy wigilii a może byś w końcu zjadł no ale jakoś nie mogę się przemóc wiem że dobrze jest je jeść ale tran też jest w tabletkach nie zastąpi mięska ale jakoś żyje bez jedzenia rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 Ja za to kocham jeść każdy gatunek rybki. (no prawie każdy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 Mikołaj dał parasol na rybska W wyrazie oczu Mikołaja była już akceptacja dla mojego świra na punkcie łowienia A w tym roku karpia nie jadłem za to zajadałem się czerniakiem pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 A w tym roku karpia nie jadłem za to zajadałem się czerniakiem Jak mogłeś ,czerniaki to nie Polskie ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 maniek, ale za to jakie smaczniaste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalsmolek Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 a wiecie jak ostatnio kombinują jak najszybciej wychodwac karpie ? powiem ze w ciągu roku rosną do 2-3kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 a słyszałeś w jakich warunkach ja hodują ? dla zdrowia lepiej inne rybki kupować w tej rybce cała tablica Mendelejewa jest też o tym słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 zajadałem się czerniakiem Jak mogłeś ,czerniaki to nie Polskie ryby Czarniaki, koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 za to zajadałem się czerniakiem pycha Rdzawca sobie spróbuj to jest rybka A [sei] to ryba tylko sportowa a nie do smażenia Chociaż kotek to każdą rybkę schrupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 Czarniaki, koledzySłusznie prawisz ,czarniaki .A [sei] to ryba tylko sportowa a nie do smażenia A możesz bliżej ,coś konkretnie o tej SEI napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 Mamy na forum jakiś inwestorów w monety kolekcjonerskie/bulinowe? Siedziałem w tym 2 lata ale gdy wpadłem z IKMu (Internetowy Katalog Monet) na haczyk.pl to sprzedałem 95% kolekcji by zacząć wędkować i kupić kompa Jest tu ktoś, kto zna sytuację na rynku i znów mnie wprowadzi to proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 26 Grudnia 2009 Share Napisano 26 Grudnia 2009 Coś tam się interesowałem tym tematem. Złote Lata dla zbieraczy już się skończyły. "Rynek" był sztucznie napompowany- jak giełda. "Berek" trwał w najlepsze, najlepsi dorobili się naprawdę grubej kasy, ale ci co zostali z berkiem na koniec gry stracili co najmniej 50%. Poza tym kombinować zaczął też NBP, np zwiększając nakład sokoła w zeszłym roku a teraz wprowadzając jakieś dziwne licytacje na emitowane monety... Widzę po aukcjach, że monety zaczęły trochę odrabiać, ale jeszcze daleko im do rekordowych poziomów cen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 26 Grudnia 2009 Share Napisano 26 Grudnia 2009 Czarniaki, koledzy A smakują tak samo SEI Może o sieję chodzi Rdzawca nie jadłem. Ale mam zamiar popróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 26 Grudnia 2009 Share Napisano 26 Grudnia 2009 A możesz bliżej ,coś konkretnie o tej SEI napisać. Sei to inaczej po polsku czarniak.Najczęściej łowi się je w toni,nawet na głębokościach dochodzących 200m.Jest rybą bardzo waleczną no i często łowioną w Norwegi. Jeżeli chodzi o sprawy kulinarne to smażyliśmy czarniaka tylko raz w Norwegi nic specjalnego Niema to jak Rdzawiec [Norweski sandacz] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 26 Grudnia 2009 Share Napisano 26 Grudnia 2009 Rdzawca nie jadłem. Ale mam zamiar popróbować. W Polsce nie do kupienia nawet mrożony.Bynajmniej ja nie spotkałem.Ale za to smaczny jak sandacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi