maniek Napisano 15 Stycznia 2010 Share Napisano 15 Stycznia 2010 Pojemność wiadra zanętowego będzie okChyba do postawienia ale cicho sza ,bo bordowe kapturki się wystraszą i nie przyjadą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 15 Stycznia 2010 Share Napisano 15 Stycznia 2010 Cześć spamerki i spamerzy Zieloni i boją się bordowego edit: Wiedziałem że w końcu ktoś Was pogoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 15 Stycznia 2010 Share Napisano 15 Stycznia 2010 Nie tylko bordowego ale i pomarańczowego ,to taki odłam czerwonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 15 Stycznia 2010 Share Napisano 15 Stycznia 2010 Chyba do postawienia ale cicho sza ,bo bordowe kapturki się wystraszą i nie przyjadą. Hehe no fakt, do postawienia, ale na łebka Bordowe kapturki niech nie pękają Cześć spamerki i spamerzy Cześć podglądaczu, Wiedziałem że w końcu ktoś Was pogoni To nie mogłeś dać cynku Zieloni i boją się bordowego Nie tylko bordowego ale i pomarańczowego ,to taki odłam czerwonego Nie boją, nie boją.... czują respekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 15 Stycznia 2010 Share Napisano 15 Stycznia 2010 taaa... respekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 16 Stycznia 2010 Share Napisano 16 Stycznia 2010 jeju jeju co tu sie dzieje ? ależ będzie kacor (nie mylić z kocurem) później hoho ) We own the night ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 16 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2010 Pojemność wiadra zanętowego będzie ok O to to Kobiety zdominowały temat :!: :!: Kobiety ten temat założyły, nie podoba się coś? Chyba do postawienia Do wypicia na jedno przechylenie Wiedziałem że w końcu ktoś Was pogoni Cicho bądź Takich trzech jak nas dwie to nie ma ani jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 21 Stycznia 2010 Share Napisano 21 Stycznia 2010 kocur, Ponton już jest gratki A jak tam z nałogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 21 Stycznia 2010 Share Napisano 21 Stycznia 2010 Nałogu nie może być przez 10 miesięcy bo na to konto jest ponton Mam nadzieję że już nie będę palił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 21 Stycznia 2010 Share Napisano 21 Stycznia 2010 Tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 30 Stycznia 2010 Share Napisano 30 Stycznia 2010 Cześć spamerki i spamerzy Zieloni i boją się bordowego edit: Wiedziałem że w końcu ktoś Was pogoni To i ja sobie pospamuje , bo spać nie mogę. Jedyny obecny nocny forumowicz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 1 Lutego 2010 Share Napisano 1 Lutego 2010 Wstawcie jakiś baner, bo haczyk jakoś nie swojo wygląda taki skrócony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 1 Lutego 2010 Share Napisano 1 Lutego 2010 Ciekawa dyskusja na TVP1 na temat filmu o Jaruzelskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 1 Lutego 2010 Share Napisano 1 Lutego 2010 O jakim filmie mówil? Gdy zacząłem oglądać nie podali ponownie jego tytułu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 1 Lutego 2010 Share Napisano 1 Lutego 2010 Gdy zacząłem oglądać nie podali ponownie jego tytułu Film o Jaruzelskim "Towarzysz Generał" Film m.in. autorów książki o Wałęsie (ta o sikaniu do chrzcielnicy ). Mocno tendencyjny, choć pokazujący trochę ciekawych faktów. Komentatorzy pojechali po bandzie. "Propagandowy film w pisowskiej telewizji"- Wojciech Mazowiecki. Jacek Żakowski wypunktował głównych narratorów filmu, w którym co chwila padały słowa zdrajca, sprzedawczyk na usługach sowietów itp., rozszyfrowując, że osoby wypowiadające te słowa pełniły funkcje w aparacie PZPR a główny narrator Lech Kowalski- był pułkownikiem w pionie politycznym LWP ( ) Do tego prowadzący p. Ziemkiewicz broniący słusznej linii tego filmu. Żakowski po raz kolejny udowodnił, że jest bardzo inteligentnym facetem i jednym z najlepszych dziennikarzy. Jestem bardzo daleki od bronienia Jaruzelskiego, bo uważam go za jedną z najczarniejszych postaci w naszej historii, ale nie cierpię filmów, które obrażają inteligencję widza nachalną propagandą... Dla zainteresowanych w odcinkach http://wzzw.wordpress.com/2009/12/15/towarzysz-general/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawido Napisano 1 Lutego 2010 Share Napisano 1 Lutego 2010 Też macie tę fobię objawiającą się kilka (3-5) razy dziennie akademickim studiowaniem rozmaitych prognoz pogody, ażeby jakiekolwiek najmniejsze znamię nadchodzącej wiosny - jakąś jaskółkę odwilży wypatrzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 1 Lutego 2010 Share Napisano 1 Lutego 2010 ażeby jakiekolwiek najmniejsze znamię nadchodzącej wiosny - jakąś jaskółkę odwilży wypatrzyć? Wręcz przeciwnie, wczoraj zamówiłem świder do lodu Wiosna będzie najwcześniej w marcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 1 Lutego 2010 Share Napisano 1 Lutego 2010 Nie trawię śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawido Napisano 1 Lutego 2010 Share Napisano 1 Lutego 2010 A może zorganizujemy haczykowe topienie Marzanny na szkodę m.in. Tomka1 - w lutym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 2 Lutego 2010 Share Napisano 2 Lutego 2010 A może zorganizujemy haczykowe topienie Marzanny na szkodę m.in. Tomka1 - w lutym? Mam wiekszy problem właśnie zostałem zapisany na kurs salsy... przymusowo ha ha ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 2 Lutego 2010 Share Napisano 2 Lutego 2010 A może zorganizujemy haczykowe topienie Marzanny na szkodę m.in. Tomka1 - w lutym? Ja również nie cierpię zimy, ale uznałem, że jak wroga nie można pokonać, to trzeba się z nim zaprzyjaźnić. I w związku z tym spróbuję jedynej metody wędkarskiej jakiej jeszcze nie uprawiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 2 Lutego 2010 Share Napisano 2 Lutego 2010 Nie trawię śniegu to go nie jedz i niestrawność minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 2 Lutego 2010 Share Napisano 2 Lutego 2010 Potrafisz wesprzeć kolegę po kiju nie ma co Zapraszam do mnie to zobaczysz jak się odśnieża 3 razy dziennie już nie mam gdzie tego śniegu sypać bo hałdy są potężne a do sąsiadów nie podrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 2 Lutego 2010 Share Napisano 2 Lutego 2010 Z wiosną to mi tu Panowie nie wyjeżdżać bo.... po pierwsze - dzieciak dostał wczoraj narty, muszę mu dokupić kijki, buty i kask... po drugie - jak mi przyjdzie teraz odwilż to podniesie mi się stan wody w rzekach i wszystkie pstrągi mi zwieją Zapraszam do mnie to zobaczysz jak się odśnieża 3 razy dziennie kizia mizia Ty się ciesz, że Ty nad morzem mieszkasz, a nie w górach A jak chcesz zobaczyć jak się u mnie odśnieża to zapraszam, nawet gorącej herbaty Ci z rumem zrobię bo coś widzę żeś zmarzluch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 2 Lutego 2010 Share Napisano 2 Lutego 2010 madi,kocur, Nie wiecie co zrobić ze śniegiem polecam Skrzypiący śnieg sprzed garażu http://www.allegro.pl/item897049350_okazja_skrzypiacy_snieg_sprzed_garazu_bcm.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi