madi Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 Rozumiem, nie będę więc zadawać zbędnych pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 Wysoki Sąd się wstrzymuje od głosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 Kożysta ktoś z Opery 10.50 i RSSów czy klienta pocztowego? Ja tak i mam problem. Opisałem tu i jeżeli ktoś ma podbny problem/przeglądarkę proszę odp. czy działa, bo u mnie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 warszawa_24, i czego oczekujesz po forum wędkarskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 Że ktoś posiada Operę 10.50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 warszawa_24, i czego oczekujesz po forum wędkarskim ja przeglądam i PCLABa różni ludzie mają szerokie zainteresowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 warszawa_24, i czego oczekujesz po forum wędkarskim informacji na temat nowych trendów z dziedziny stringów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 informacji na temat nowych trendów z dziedziny stringów Służę pomocą, jakie informacje Was interesują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 informacji na temat nowych trendów z dziedziny stringów Służę pomocą, jakie informacje Was interesują może jakaś prezentacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 może jakaś prezentacja No problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 koronkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 No problem padłem ale nie z wrażenia ale ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 koronkowe A co wolisz pewnie te jadalne padłem ale nie z wrażenia ale ze śmiechu :mrgreen: I tak miało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 no baaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel332 Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 nie pije już dziś bo zamiast myszy widzę nosy w gatkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 A co wolisz pewnie te jadalne on woli bez to tak samo jak z bananem - kto go je ze skórką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 7 Marca 2010 Share Napisano 7 Marca 2010 on woli bez to tak samo jak z bananem - kto go je ze skórką A gdzie jakaś gra wstępna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 13 Marca 2010 Share Napisano 13 Marca 2010 Czy do zestawu karpiowego na trzydziestce piątce + 84G + PVA to lepiej stosować ochraniacz na palec? Co prawda rzucałem kilka razy zestawem na 0,35mm + 300G ale to kilka razy a tu tak kilka razy dziennie z impetem, to nie wiem czy nie kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 13 Marca 2010 Share Napisano 13 Marca 2010 Hełm lepiej zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 13 Marca 2010 Share Napisano 13 Marca 2010 Ok. Robal, co z batem Konger 6M i sygnalizatorem Jaxona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 13 Marca 2010 Share Napisano 13 Marca 2010 Nie biore. Bata mam od kumpla 8m a sygnalizator mi nie potrzebny narazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 13 Marca 2010 Share Napisano 13 Marca 2010 Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 14 Marca 2010 Share Napisano 14 Marca 2010 Czy do zestawu karpiowego na trzydziestce piątce + 84G + PVA to lepiej stosować ochraniacz na palec? A paluszki masz intelektualisty - pianisty czy też bardziej hutnika - górnika? No niby żyłka dość gruba ale to też zależy jak daleko chcesz machać, jeśli blisko to nie ma potrzeby (dokręć też dobrze hamulec przed rzutem) to nie wiem czy nie kupić. Kup sobie lepiej np. w Biedronce zestaw 72 plastrów i zacznij go zawsze nosić np. w woreczku strunowym albo w czymś szczelnym np. razem z dokumentami - nic to nie waży i prawie nic nie kosztuje, może służyć za ochraniacz, a i w bardziej dramatycznym momencie też się może przydać.Jak masz jakieś większe wymaganie do plastrów to kup sobie te z 3M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 14 Marca 2010 Share Napisano 14 Marca 2010 Dzięki za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 17 Maja 2010 Share Napisano 17 Maja 2010 Nie wiem jak tam u Was, ale u mnie chyba szykuje się druga powódź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi