stawik Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Ohohoh! Sporo tego widzę W jakim sklepie się zaopatrujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 bodek_w, dobra robota Bedzie co zrywać na karczach i pewność że nie zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robaq79 Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Siemanko,a łowicie moze kogutami na wiśle.Ja próbowałem ale jakoś sandacze nie chciały współpracowac,co innego guma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Nie łowiłem ale wydaje mi się że podstawa do sukcesu będzie dobranie odpowiedniego ciężaru koguta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robaq79 Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Czyli jeśli sandacz u mnie lubi szybki opad gumy-główka 25-30gr to agresywny kogucik 30-35gr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodek_w Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Foremki zrobiłem sobie sam. I teraz poodlewałem główki w różnych gramaturach. Teraz czeka mnie najgorsze - nauka prowadzenia tych pierzeków żeby skakały tak jak powinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robaq79 Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Siemka Bodek pod jakim kątem masz oczko względem kotwiczki i jaką gramaturę główek?A koguty pierwsza klasa ,wyglądają fachowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodek_w Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Dzięki za ocenę. Dopiero uczę się kręcić, ale mam nadzieję, że coś z tego będzie. Gramatury zrobiłem różne 3,6,9,12,18,25 i 32 gramy. Uszko mam tak ustawione jak pisali na forum czyli około 45° Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robaq79 Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Mam doświadczenie w łowieniu kogutami na stojącej wodzie,sandacz je chętnie zjada, ładny okoń,kilka szczupłych też złapałem ,ale na wiśle jakoś mi nie idzie .Wszystkie których uzywam kupuje przez internet ,ale kotwiczki liche,często pękają.Mam formę do odlewania główek jigowych,może Bodek wymienimy się kiedyś na kilka dni , Ty odlejesz sobie kilka główek jigowych a ja kilka główek do kogutów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Panowie, Czytałem instruktaż Shoguna natomiast widzę że robicie nie taka kryzę jak on tylko bardziej taki "korpusik" (chyba tak to powinienem nazwać). Z czego to robicie? Jestem na etapie zamawiania materiałów i chciałem wiedzieć co to jest. Czy ktoś z was orientuje się gdzie kupić to białe które stosował Shogun na kryzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stawik Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Panowie,Czytałem instruktaż Shoguna natomiast widzę że robicie nie taka kryzę jak on tylko bardziej taki "korpusik" (chyba tak to powinienem nazwać). Z czego to robicie? Jestem na etapie zamawiania materiałów i chciałem wiedzieć co to jest. Czy ktoś z was orientuje się gdzie kupić to białe które stosował Shogun na kryzę? Co do kryzy którą stosuje Shogun, to już jakis użytkownik pisał, że można ją kupić w sklepie zoologicznym pod nazwą wata wiskozowa, natomiast to co stosujemy to Chenille Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodek_w Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 robaq79 ty gdzie mieszkasz? Formę do główek posiadam, przywiózł mi kiedyś kumpel z Niemiec, ale zawsze da radę się dogadać. Ja potrzebuje pomocy przy rozszyfrowaniu koguta, a ty formy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robaq79 Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 bodek ja mieszkam w bydgoskim fordonie,czyli blisko.Większośc czasu spędzam poza domem ,ale napewno znajdę czas na spotkanie,pogadadamy.A jak u Ciebie z sandaczem na wiśle,bo u mnie dużo ale w określonych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buthidae Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 Panowie, ja studiuje w Bydgoszczy, także w razie czego także piszę się na wspólne studiowanie koguta:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robaq79 Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 Niedługo otworzymy uniuwersytet koguciarstwa w bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 Jak by co też się piszę na takie spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 No jest to jakiś pomysł Może shogun jako fachmen w temacie zorganizuje wasztaty kogucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodek_w Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 Oczywiście przybywam również na spotkanie. Bydgoszcz-Toruń dwa bratanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodek_w Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 Tak na poważnie to trzeba by coś zorganizować bliżej sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perchhunter Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 @Bodek - ile liczył byś za 1 szt. kogucika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodek_w Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 perchhunterja od niedawna zacząłem sobie "kręcić" na boku . Nigdy nie sprzedawałem swoich pierzaków i nie mam pojęcia po ile się liczy takie kuraki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodek_w Napisano 1 Marca 2012 Share Napisano 1 Marca 2012 perchhunter stawiasz piankę i masz kogutka . Mieszkamy w tym samym mieście więc problemu nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 1 Marca 2012 Share Napisano 1 Marca 2012 bodek chcesz wiecej PIANEK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodek_w Napisano 1 Marca 2012 Share Napisano 1 Marca 2012 Dobra pianka nigdy nie jest zła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 1 Marca 2012 Share Napisano 1 Marca 2012 bodek ile miałbyś kurakow na zbyciu?jak tylko byś miał?z chęcią coś bym odkupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi