baju Napisano 15 Kwietnia 2013 Share Napisano 15 Kwietnia 2013 czy był już ktoś z Was w Jarosławach w tym roku i jak wyniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris 74 Napisano 12 Maja 2013 Share Napisano 12 Maja 2013 Witam,byłem wczoraj w Jarosławkach na grilu z rodziną i znajomymi.Godziny połowu 13-19 tylko małe stawki.Ogólnie złapaliśmy 14 Karpi najmniejszy 1.37kg największy 4.7kg.Trafił się też jeden Amur 1.5kg i Jesiotr ok 40cm. Wszystko na spławik-czerwony robak.Karmiliśmy granulatem-zakupionym na miejscu.Dwa razy pękł przypon 0,18.Swietna pogoda i bardzo miła atmosfera Polecam- jest to naprawdę bardzo dobra alternatywa aby Tata wędkarz realizował swoją pasję a rodzina przyjemnie odpoczywała Ps Córka 12 lat dwa pierwsze w życiu Karpie ok 2kg,walka z rybami niesamowita-przeżycie niepowtarzalne,chyba jest już zarażona... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 8 Czerwca 2013 Share Napisano 8 Czerwca 2013 Panowie w przyszłym tygodniu zasiadam w piątek na 2 doby będzie ktoś może z forumowiczów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hlipek Napisano 12 Sierpnia 2013 Share Napisano 12 Sierpnia 2013 Witam, slyszalem o tym lowisku wiele dobrego wiec postanowilem sie wybrac wraz z moja dziewczyna . wybralismy sie tam 09.08.2013 byl tam tez moj znajomy ktory znal juz te lowisko , poniewaz kiedy tylko ma okazje jedzie tam lowic sztuki:) dostalismy stanowisko nr 29 wraz z kampingiem , obok nas na stanowisku 28 byl moj znajomu pan Heniu. ktory wyciagnal dwa karpie 8,80kg i 10,30kg wszystko to na slodkie kulki. niestety my z dzieczyna mielismy brak bran . i tak bylo do niedzieli 11.08 . przez ten okres na stanowisku 30 nasi sasiedzi Jacek i Lukasz z poznania jak sie okazalo bardzo wporzadku ludzie!! lapali caly czas karpie jak i amury wyciagneli okolo 20 karpi w przydziale 9kg-15kg ! bylo to naprawde fajne przezycie zobaczyc jak odjezdzaja im zestawy. SZKODA ZE U NAS TAK NIE BYLO> chloaki sie spakowali i wyruszali do swoich rodzin ale postanowili pomoc nam i zostawili kulki wlasnej roboty byly to smierdziele , pokazali mi gdzie mam rzucac zestaw. minela godzina od czasu gdy moj zestaw ze smierdzielem byl w wodzie , I JEST ODJAZD moj pierwszy:D wyciagnelem karpia 7,5kg bylem szczesliwy poniewaz bylem zalamany gdy nic mi nie bralo !! musielismy juz jechac do domu i tak skonczyl sie pobyt w Jaroslawkach! po tej wyprawie wiem ze trzeba dobrze sie przygotowac jezeli chodzi o zestaw zanet oraz trzeba rzucac daleko zestawy okolo 80m do 100 nawet ! poniewaz nie wolno wywozic zestawy musze zmienic zylki zeby daleko rzucac! Chcialem sie podzielic z wami moimi wrazeniami oraz przy okazji pozdrwoic Jacka oraz Lukasza z poznania chlopaki dali mi duza szkole dzieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaloo Napisano 11 Września 2013 Share Napisano 11 Września 2013 Witam, chciał bym sie wybrać na to łowisko, ale nie mogę znaleźć strony internetowej by pooglądać to łowisko. Myślicie, że jest tam sens pojechać z małym bobaskiem by trochę połowić, pospacerować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barti Napisano 11 Stycznia 2015 Share Napisano 11 Stycznia 2015 Witam Jest tam łowisko z szczupakiem, było kiedyś i chce się wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kafarszczak Napisano 13 Stycznia 2015 Share Napisano 13 Stycznia 2015 jest stronka ich, jest telefon do nich, wystarczy zadzwonić i sie dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kafarszczak Napisano 2 Marca 2015 Share Napisano 2 Marca 2015 był ktos lub wybiera sie na Jarosławki ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maydan Napisano 23 Kwietnia 2016 Share Napisano 23 Kwietnia 2016 Witam, ktoś był ostatnio na Jarkach? Warto już jechać czy jeszcze poczekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kafarszczak Napisano 1 Maja 2017 Share Napisano 1 Maja 2017 Witaj. Ja już byłem 3 razy,dzis akurat jadę znów, łowię na małym stawie, brań jest na lekarstwo póki co, trzeba trafić na dzień, ale ogólnie coś się rusza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi