walent86 Napisano 22 Marca 2011 Share Napisano 22 Marca 2011 warto się wybrać już na Krzywie? Jak ryba bierze i na co ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 22 Marca 2011 Share Napisano 22 Marca 2011 Byłem dzisiaj na Krzywiu, jedno puste branie miałem, choć to środek tygodnia ludzi jak na deptaku, na jedynce padł jeden karp i dwa liny. Gdy ktoś schodził z łowiska ktoś inny od razu zajmował jego miejsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bercik Napisano 7 Listopada 2011 Share Napisano 7 Listopada 2011 Krzywie zamknięte do 16 listopada. Zarybiane jest rocznie 2.2-2.6 t ryby. Ryby: szczupak, sandacz, sum, karp, lin, karaś, płoć, okoń, leszcz, jaź. Stawów jest 7, w tym dwa (te małe po prawej stronie) są przeznaczone do szkolenia młodzieży. Obiekt jest własnością PZW w Łodzi. Dojazd: jadąc od strony Łagiewnik w stronę centrum Zgierza mijamy stację z gazem po prawej i stronie i zaraz za nią, jeszcze przed wjazdem do Zgierza, jest ulica Krzywie. Jedziemy nią do końca i jesteśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacperek Napisano 19 Listopada 2011 Share Napisano 19 Listopada 2011 Czy na Krzywiu już są tłumy mięsiarzy robiących zaopatrzenie na Święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sowand Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 Mięsiarze a jakże są obecni w dzień i podobno w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacperek Napisano 22 Listopada 2011 Share Napisano 22 Listopada 2011 Czyli wszystko po staremu zero kontroli wolna amerykanka potem żale że nie ma ryby.Żenada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pikolo Napisano 20 Marca 2012 Share Napisano 20 Marca 2012 Czyli wszystko po staremu zero kontroli wolna amerykanka potem żale że nie ma ryby.Żenada raczej od kontroli ryb nieprzybedzie żenada to jest w zarybianiu i administracji tego łowiska doprowadzic do takiego upadku skandal!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen1990 Napisano 29 Sierpnia 2012 Share Napisano 29 Sierpnia 2012 Czyli wszystko po staremu zero kontroli wolna amerykanka potem żale że nie ma ryby.Żenada raczej od kontroli ryb nieprzybedzie żenada to jest w zarybianiu i administracji tego łowiska doprowadzic do takiego upadku skandal!!! Potwierdzam! Wczoraj łowiłem tam 12 godzin ( spławik, ciężko i spining) i nawet jednego brania nie miałem! Bylo kilku dziadków, ale też nic nie złowili. Nie mam pojęcia jak to możliwe bo powierzchnia stawów jest dość spora, czyżby tam już wszystko wyłowione? Porażka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi